saeed hs
کاربر سایت
بدتر از اون روکش آنالوگاشه که زیر یه سال کنده میشه![]()
یک سال که خوبه یادمه فیفا 15 که اومد بعد 3 ماه روکش انالوگ یمی از دسته ها به فنا رفت مخصوصا انالوگ سمت چپ :d الان دیگه از ترسمون از این اسکین ها گداشتم روش :d
بدتر از اون روکش آنالوگاشه که زیر یه سال کنده میشه![]()
سلام بچه ها
من میخام پلاس رو بین خودمو دوستم شیر کنم
جوری که اون با اکانت خودش بازی کنه
منم با اکانت خودم(اکانتی که پلاس داره)
باید چیکار کنم؟
ایا محدودیتی واسه من ایجاد میشه
مثل همیشه انلاین بودنو این چیزا
Sent from my SM-T805 using Tapatalk
دوستان چطوری به پروفایلم عکس اضافه کنم؟هم از کنسول گشتم هم از تو Pc نتونستم پیدا کنم.میشه بگید چطوری عکس پروفایل بذارم؟
با توجه به مقاله Digital foundry در این مورد ظاهرا صدایه فنه 4 ( نسخه اولی ) در حدوده 60db بوده که تو این نسخه به 43-57 به صورت میانگین کاهش داشته !ممنون آرمان کاری به گرماش ندارم ... صدای فن میگم که قراره توی بازی های سنگین مثل هواپیما صدا بده(اغراق) یا نه قابل تحمله... به نظرت بفروشمش یکی از این جدیدا بگیرم؟ ... این جدیدا نسبت به مدل های الان از نظر صدای فن بهبود جزیی پیدا کردن یا تفاوت قابل مشاهدس چه جوریاس لطفا کمی بیشتر توضیح بده
But for many, it'll be any reduction in fan noise that is most important, and without a proper hands-on, it's difficult to translate Pocket News's metrics into an appreciation of the actual experience. However, the launch PS4 was measured at a peak 60dB, dropping down to a minimum of 43dB and 57dB on average. In contrast, CUH-1200 handed in a peak 56dB, 42dB minimum and 52dB on average. It may not sound like a lot, but decibels aren't measured on a linear scale, and the Pocket News blogger notes that the new unit is noticeably quieter. As the new unit uses the same fan as the older hardware, the reduction in noise must simply come down to a lower rpm overall.
روشش رو دوستمون اون بالا گفتن ولی شما برای دسترسی به تمام محتوای دیجیتالی خودتون باید آنلاین باشین تا وقتی دوستتون اکتیو کرده اکانت شما رو.سلام بچه ها
من میخام پلاس رو بین خودمو دوستم شیر کنم
جوری که اون با اکانت خودش بازی کنه
منم با اکانت خودم(اکانتی که پلاس داره)
باید چیکار کنم؟
ایا محدودیتی واسه من ایجاد میشه
مثل همیشه انلاین بودنو این چیزا
Sent from my SM-T805 using Tapatalk
سلام. دیتای ریجنهای مختلف با هم تفاوت دارن + این که کلا دیتای بازیهای فیزیکی و دیجیتالی با هم تفاوت دارن و باید دیتا رو دانلود کنید یا منتقل کنین.دوستان من بازی TLOU بصورت دیسک رجین 2 تهیه کردم و الان بازی رو فروختم و میخوام نسخه دیجیتالی بازی که تو فروشگاه سایت هست و رجین 1 هست رو بخرم حال میخواستم بدونم دیتا بازی روی هارد نصبه الان اگه کد دیجیتالی بازی رو بخرم باید دوباره دیتا بازی رو دانلود کنم یا دیگه نیازی نیست و فقط کافیه کد رو وارد کنم بعد میتونم بدون دانلود دوباره دیتا بازی رو استارت کنم؟
سلام. از طریق ستینگ هم فکر کنم میشد فهمید ولی یادم نیست راهش رو. یه راه ساده تر داره اونم اینه که برین رو آیکونِ یکی از بازیهای مجانی پلاس و گزینه آپشن رو بزنید و از بخش Information روزای باقی مونده رو ببینید.دوستان چه جوري ميشه فهميد plus چند روز اعتبار داره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من بازی TLOU بصورت دیسک رجین 2 تهیه کردم و الان بازی رو فروختم و میخوام نسخه دیجیتالی بازی که تو فروشگاه سایت هست و رجین 1 هست رو بخرم حال میخواستم بدونم دیتا بازی روی هارد نصبه الان اگه کد دیجیتالی بازی رو بخرم باید دوباره دیتا بازی رو دانلود کنم یا دیگه نیازی نیست و فقط کافیه کد رو وارد کنم بعد میتونم بدون دانلود دوباره دیتا بازی رو استارت کنم؟
تو اروپا عرضه شده دیروز حالا نمیدومنم ایران کی بیاددوستان عزیز این مدل جدید PS4 که توی بعضی منابع خبری نوشته شده قراره کی عرضه بشه ؟
تغییرات مهمش نسبت به مدل قبلی چیه ؟
یکی از دوستان من میخواست Ps4 بخره الان میگه صبر کنم مدل جدید بیاد یا همین مدل قدیمی رو بخره ؟
ببخشید برای شارژ کنترلر کنسول میشه کنسولو خاموش کرد؟؟
بعد اگه تو کنسول بزنم از کجا بفهمم کی دستم شارژ میشه رنگ دسته از نارنجی به رنگی تغییر میکنه؟؟نه. تو Rest Mode میشه شارژ کرد ولی اگه خاموش باشه شارژ نمیکنه. میتونید با کامپیوتر هم شارژ کنید.
وقتی کامل شارژ بشه لامپ دسته خاموش میشهبعد اگه تو کنسول بزنم از کجا بفهمم کی دستم شارژ میشه رنگ دسته از نارنجی به رنگی تغییر میکنه؟؟
واسه من هر چن وقت خاموش میشه بعد دوباره نارنجی میشه ولی خیلی سریع این از چیه؟؟وقتی کامل شارژ بشه لامپ دسته خاموش میشه
یعنی اینقدر دسته ps4 بد کیفیته که بعد از یه سال دسته خراب شدهیادش بخیر با دسته 360 7 سال کمبت بازی کردم آخ نگفت
تو توپخونه جایی هست که بشه درستش کرد ؟؟؟؟