هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من یه سوالی داشتم اگه یه بازی رو از منو کنسول حذف کنم سیوش هم پاک میشه؟ یا نه؟
save ها پاک نمیشه. خودت باید جدا پاکشون کنی از قسمت save management

خخخخ ازون لحاظ.میخوام دقیق بدونم آخه
=========
جواب قسمت رکورد کردن رو ندادی داداش گل :p
پیشفرض خودش 15 دقیقه قبلو رکورد میکنه و هروقت مربع رو بزنی سیو میکنه؟راهی نداره آدمو خودش دستی رکورد رو شروع کنه و تموم کنه ؟یا اینکه بزنی تا 15 مین بعدو رکورد کنه؟
15 رو record میکنه یه راست.
فک نمیکنم زیاد مهم باشه . هم تو کنسول هم تو برنامه share میتونی ببری راحت edit کنی 3 سوت !

سلام ببخشید من دو تا بازی دیجیتالی PS4 دارم از اون دسته بازی هایی است که برای اجراش باید به اینترنت وصل بشی و بعد اینترنتو قطع کنی بازم بازی کار می ده.
ایا این نوع بازی رو می شه فروخت؟
یا تعویض کرد؟
توضیح دهید.

سلام ببخشید من دو تا بازی دیجیتالی PS4 دارم از اون دسته بازی هایی است که برای اجراش باید به اینترنت وصل بشی و بعد اینترنتو قطع کنی بازم بازی کار می ده.
ایا این نوع بازی رو می شه فروخت؟
یا تعویض کرد؟
توضیح دهید.
سلام.اگه رمز و ایمیل رو داشته باشید میتونید بفروشید.
کافیه ایمیل و پسورد رو به خریدار بدید و اون شخص اوانت رو وارد کنه و بازی رو دانلود کنه و استفاده کنه.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

دوست گرامی فعلا خبری از هک (جیلبریک) PS4 نیست! اما گویا فروشنده ایی سود جود و فوق العاده متوهم اقدام به فریب اذهان عمومی کرده! (ادعای جیلبریک کردن PS4)
این هم لینک ادعای این آقای متوهم که خودش رو نماینده رسمی سونی در ایران جا زده :
دقیقا صحبت من هم همین بود که با توضیح و منطق پاسخ دوستانی رو که اطلاعات کمتری دارن بدیم و با تمسخر کردن یا توهین کردن کسی چیزی درست نمیشه
تشکر از شما

یه سوال هم در مورد پلاس رایگان دارم
من 14 روز اکانت پلاس رایگان ژاپن در حال تموم شدن هست
با همین پلاس رایگان میتونم بازیهای GTA DriveClub رو آنلاین بازی کنم
حالا سوالم اینه که بعد از تموم شدن این 14 روز اکانت ژاپنم رو پاک کنم یا نه ؟
و اگر اکانت ژاپن دیگری بسازم و پلاس اون رو فعال کنم بازم بخش آنلاین این بازیها فعال میشن؟
البته اینو بگم که چنین موردی برای بازی GTA وجود داشت و حدودا دو ماه پیش تونستم با همین روش چند روزی آنلاین بازی کنم
اما الان چون بازی درایو کلاب رو از اکانت ژاپن دانلود کردم نمیدونم ایا باید این اکانت ژاپن رو پاک کرد و اگر اکانت ژاپن دیگری بسازم بازم بازی درایو کلاب قابل اجرا خواهد بود یا نه؟

دقیقا صحبت من هم همین بود که با توضیح و منطق پاسخ دوستانی رو که اطلاعات کمتری دارن بدیم و با تمسخر کردن یا توهین کردن کسی چیزی درست نمیشه
تشکر از شما

یه سوال هم در مورد پلاس رایگان دارم
من 14 روز اکانت پلاس رایگان ژاپن در حال تموم شدن هست
با همین پلاس رایگان میتونم بازیهای GTA DriveClub رو آنلاین بازی کنم
حالا سوالم اینه که بعد از تموم شدن این 14 روز اکانت ژاپنم رو پاک کنم یا نه ؟
و اگر اکانت ژاپن دیگری بسازم و پلاس اون رو فعال کنم بازم بخش آنلاین این بازیها فعال میشن؟
البته اینو بگم که چنین موردی برای بازی GTA وجود داشت و حدودا دو ماه پیش تونستم با همین روش چند روزی آنلاین بازی کنم
اما الان چون بازی درایو کلاب رو از اکانت ژاپن دانلود کردم نمیدونم ایا باید این اکانت ژاپن رو پاک کرد و اگر اکانت ژاپن دیگری بسازم بازم بازی درایو کلاب قابل اجرا خواهد بود یا نه؟
میتونید پاک کنید اکانت ژاپن رو.بعد از این کار و ساخت اکانت جدید میتونید از پلاس اون برای انلاین بازی کردن استفاده کنید.
ولی بازی رایگان پلاس رو باید با اکانت جدید به استور برید و با اون دانلود رو بزنید تا بتونید بازی کنید.چون با تموم شدن پلاس اکانت قبل دیگه نمیتونید از اون اکانت برای بازی رایگان استفاده کنید و یا باید اون پلاس رو شارژ کنید یا به همین روش که گفتم با اکانت جدید این کار رو انجام بدید.

میتونید پاک کنید اکانت ژاپن رو.بعد از این کار و ساخت اکانت جدید میتونید از پلاس اون برای انلاین بازی کردن استفاده کنید.
ولی بازی رایگان پلاس رو باید با اکانت جدید به استور برید و با اون دانلود رو بزنید تا بتونید بازی کنید.چون با تموم شدن پلاس اکانت قبل دیگه نمیتونید از اون اکانت برای بازی رایگان استفاده کنید و یا باید اون پلاس رو شارژ کنید یا به همین روش که گفتم با اکانت جدید این کار رو انجام بدید.
پس به طور کلی نتیجه اینکه
از پلاس رایگان میشه فقط برای انلاین بازی کردن بازیهای دیسکی استفاده کرد مثل GTA
و اینکه اگر بازی خاصی رو از اکانت خاصی دانلود کنیم با تموم شدن اعتبار اون بازی هم قفل میشه

حالا یه سوال پیش میاد
اگر من دیتای بازی پلاس رایگان اکانت اولی رو روی کامپیوتر داشته باشم
بعد از پاک کردن اکانت اول و نصب اکانت دوم
اگر مجدد بازی رو روی اکانت دوم نصب کنم ایا میتونم از بازی استفاده کنم یا کلا باید بازی رو هم مجدد دانلود کنم؟
البته در شرایطی که هر دو اکانت مثلا از استور ژاپن باشن

و یک سوال دیگر
ظاهرا برخی بازیهای دمو محدودیت زمانی هم دارن
امروز متوجه شدم که اعتبار برخی از بازیهای دموی من در حال تموم شدن هست و اعتبار برخی دیگر نامحدود هستند
حالا اگر اعتبار این بازیها تموم بشه کلا دیگه روی سیستم نمیشه نصب کرد یا میشه مجدد پاک و نصب کرد؟

با تشکر

سلام
دوستان من یه مشکلی با دسته ps4 پیداکردم :
تو بتل 4 هیچ مشکلی ندارم یا تو فیفا ولی وقتی میخوام gta بازی کنم دکمه R2 اصلا کار نمیکنه !!!! کسی مشکل من رو داشته یا نه ... قبلا اینجوری نبود احتمال اینکه دسته خراب شده هست ؟؟؟؟

پس به طور کلی نتیجه اینکه
از پلاس رایگان میشه فقط برای انلاین بازی کردن بازیهای دیسکی استفاده کرد مثل GTA
و اینکه اگر بازی خاصی رو از اکانت خاصی دانلود کنیم با تموم شدن اعتبار اون بازی هم قفل میشه

حالا یه سوال پیش میاد
اگر من دیتای بازی پلاس رایگان اکانت اولی رو روی کامپیوتر داشته باشم
بعد از پاک کردن اکانت اول و نصب اکانت دوم
اگر مجدد بازی رو روی اکانت دوم نصب کنم ایا میتونم از بازی استفاده کنم یا کلا باید بازی رو هم مجدد دانلود کنم؟
البته در شرایطی که هر دو اکانت مثلا از استور ژاپن باشن

و یک سوال دیگر
ظاهرا برخی بازیهای دمو محدودیت زمانی هم دارن
امروز متوجه شدم که اعتبار برخی از بازیهای دموی من در حال تموم شدن هست و اعتبار برخی دیگر نامحدود هستند
حالا اگر اعتبار این بازیها تموم بشه کلا دیگه روی سیستم نمیشه نصب کرد یا میشه مجدد پاک و نصب کرد؟

با تشکر
بله.
جواب سوال اولتون اینه که در صورتی که ریجن اکانت و دیتا یکی باشه نیازی به پاک کردن و نصب دوباره نیست و شما میتونید اکانت رو که مجدد نصب کردید از بازی استفاده کنید .
سوال دومتون رو نمیدونم ولی فکر کنم محدودیت به صورت کلی هست و بعد از اتمام زمان استفاده دیگه نتونید استفاده کنید.

سلام دوستان
چه شکلی میشه ریجن دستگاه رو از روی دستگاه فهمید ؟ از روی جعبه و اینا رو بلدیم فقط روش از رو دستگاه رو میخوام چک کنم.

پشت دستگاه پایین یه مستطیل هست پایین مستطیل نوشته اگه پیدا نکردی هم مشکلی نیست اگه سریال روی جعبه و دستگاه (توی همون مستطیل عکس بارکد داره) یکی باشه تاریخ روی جعبه درسته.

- - -ویرایش - - -

سلام
تو بتل 4 هیچ مشکلی ندارم یا تو فیفا ولی وقتی میخوام gta بازی کنم دکمه R2 اصلا کار نمیکنه !!!! کسی مشکل من رو داشته یا نه ... قبلا اینجوری نبود احتمال اینکه دسته خراب شده هست ؟؟؟؟

اگه خراب شده باشه که تو اون بازی ها هم نباید کار کنه.
شاید تنظیمات کنترل از تو بازی عوض شده یا اگه میخوای دسته رو یه بار ریست کن

سلام
دسته رو ریست کن ( یه سوراخ پشته دسته هست ) ببین مشکل حل میشه یا نه؟

سلام دوستان
چه شکلی میشه ریجن دستگاه رو از روی دستگاه فهمید ؟ از روی جعبه و اینا رو بلدیم فقط روش از رو دستگاه رو میخوام چک کنم.
از کده پشت میشه. تو نت سرچ کنی میزنه برای کدوم منطقه این کد هست ! مثلا 1001a ماله کجا هست و ..

سلام

دکمه R2 دسته شکسته. تو بازی هایی مثل بتل وقتی R2 رو یکم فشار بدی شروع میکنه به تیراندازی ولی بازی هایی مثل MGS:GZ و GTA و ... باید دکمه رو تا آخر فشار بدی تا تیراندازی بکنه. تعویض دکمه هم حدود 12-8 تومن هست.

- - -ویرایش - - -

سلام اساتید عزیر
بازی بتلفیلد هاردلاین چقدر زمان میبره برای نصب ؟
برای نصب به اینترنت نیاز داره؟

برای من 45 دقیقه طول کشید!! :|

به اینترنت هم وصل نبودم.

دکمه R2 دسته شکسته. تو بازی هایی مثل بتل وقتی R2 رو یکم فشار بدی شروع میکنه به تیراندازی ولی بازی هایی مثل MGS:GZ و GTA و ... باید دکمه رو تا آخر فشار بدی تا تیراندازی بکنه. تعویض دکمه هم حدود 12-8 تومن هست.

- - -ویرایش - - -

برای من 45 دقیقه طول کشید!! :|

به اینترنت هم وصل نبودم.

من الان منتظرم روی 38 گیر کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or