هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

برای نصب dlc ریجن اکانت و بازی ( فیزیکی ) باید یکی باشه.

آرمان من یونیتی ریجن 2 داشتم، اکانتم ریجن 1 بود. یه اکانت ریجن 2 ساختم، پرایمری کردم و DLC رو باهاش دانلود کردم و بین باقی یوزرها شیر شد.
تا حالا به جز BF4 همه بازیها رو تونستم اینطوری DLCهاشونو بگیرم.

دقیقا:d

محمد عزیز ممنون بابت پاسخ گوییت :x
فقط یه سوال مونده ! من اولین بار سر دانلود این اپدیت یه چیزی حدود 50 مگ از دانلود گذشت بعد دوباره رو حالت prepering to download در اومد و از همون 3.501 (از اولش ) شروع کرد به دانلود . یعنی انگار هیچ 50 مگی دانلود نشده ! :دی قضیه چیه ؟ اسیب نخورده که اپدیت ؟ :-o :(

محمد عزیز ممنون بابت پاسخ گوییت :x
فقط یه سوال مونده ! من اولین بار سر دانلود این اپدیت یه چیزی حدود 50 مگ از دانلود گذشت بعد دوباره رو حالت prepering to download در اومد و از همون 3.501 (از اولش ) شروع کرد به دانلود . یعنی انگار هیچ 50 مگی دانلود نشده ! :دی قضیه چیه ؟ اسیب نخورده که اپدیت ؟ :-o :(
برای منم این اتفاق تو Rocket league افتاد ولی مشکلی برای اپدیت به وجود نیومد..

سلام دوستان
ببخشید یک نفر از دایره المعارف دان ps4 که تلخی و شیرینی روزگارو با ps4 چشیده و پی اس 4 داره
و البته حوصله و اعصاب قوی برای جواب به سیل سوالات منو داره لطف کنه ای دی یاهوشو پ.خ کنه من از ایشون سوال دارم.
دسته گلتون هم درد نکنه. اینجا بیدلیل تاپیک زیاد میشه

سلام دوستان گل.
آقایون، یکی دوتا تصویر زمینه زنده قشنگ پیدا کردم که مال Z3 و Z3 PLUS هستند، و شباهت زیادی هم به تصویر زمینه ی PS4 داره :d (البته مال Z3 بیشتر شبیه هست)
گفتم براتون قرار بدم، شاید کسی علاقه داشت ;)
البته یادتون باشه به اندروید +4.2 نیاز دارید.

تم XPERIA Z3 برای اندروید:
لینک: دانلود فایل Download com sonymobile experienceflow2 4325395 8759531 895604305b07e8a8ece1b5c5e0ce6858 apk از آپلود آی آر

عکس:
szud61.jpg

تم XPERIA Z3 PLUS برای اندروید:
لینک:http://click.xda-developers.com/api...ww.androidfilehost.com/?fid=23991606952613237

عکس:
Xperia-z3-live-wallpaper_1-640x379.jpg

امیدوارم خوشتون بیاد :x

سلام دوستان
ببخشید یک نفر از دایره المعارف دان ps4 که تلخی و شیرینی روزگارو با ps4 چشیده و پی اس 4 داره
و البته حوصله و اعصاب قوی برای جواب به سیل سوالات منو داره لطف کنه ای دی یاهوشو پ.خ کنه من از ایشون سوال دارم.
دسته گلتون هم درد نکنه. اینجا بیدلیل تاپیک زیاد میشه
تاپیک سوالات همیجاست D: همینجا مطرح کن
به منم میتونی بزنی البته من در موارد sharing اینا هیچ جوابی نمیدم کلا D:
موفق باشی

لطفا یکی در مورد CUH کنسول یه توضیحی بده. چطوری ماه و سال تولیدو بفهمیم؟
با سرچ تو google معمولا میشه از زمان ساخت و ایناش مطلع شد !

آرمان من یونیتی ریجن 2 داشتم، اکانتم ریجن 1 بود. یه اکانت ریجن 2 ساختم، پرایمری کردم و DLC رو باهاش دانلود کردم و بین باقی یوزرها شیر شد.
تا حالا به جز BF4 همه بازیها رو تونستم اینطوری DLCهاشونو بگیرم.
اره من کلی گفتم D:
تشکر عزیز

سلام دوستان
من آپدیت بازی ها رو از خود دستگاه دانلود میکنم میخواستم بدونم اون آپدیت هایی که حجمشون زیاده مشکلی برای کنسول بوجود نمیاره؟
و اینکه اگه کنسول تو تایم زیاد(12 ساعت) تو حالت استندبای باشه چی؟مشکلی واسه کنسول نداره؟
ممنون
مشکلی نداره
بازم مشکلی نداره !!!

در مورد قضیه اول ینی همین اکانت ژاپنی که دارم و بازی رو روش نصب میکنم رو پس نباید حذفش کنم؟درسته؟
فقط یه اد کردن به لایبرری کافیه؟اکتیو پرایمری نکنم؟
در مورد قضیه آخر ،روی اکانت پلاس که ژاپن باشه هیچ بازیی نصب ندارم.بازیها برای اکانتهای دیگست.داخل اکانتهای خود بازی که اطلاعات رو میزنم اصلا چیزی بعنوان منقضی شدن پلاس نمینوسه.فقط تاریخ آخرین آپدیت هست
داخل اکانت ژاپن هم رو همین بازیهای اکانتهای دیگه که اطلاعات رو میزنم بازم همچین گزینه ای نیست.اگه شما میتونی یه شات بده ببینم شما کجارو میگی
فقط از همینجا میشه فهمید؟از جای دیگه نمیشه فهمید؟

آرمان خان جواب مارو ندادیا داداش :p
===========
در کنار پاسخ بالایی
من آخرش رکورد کردن فیلم رو خوب یاد نگرفتم.ینی وقتی دکمه شیر رو یه بار میزنم و مربع رو میزنم 15 دقیقه قبل رو واسم ضبط میکنه.نمیخوام اینجوری باشه.میخوام خودم رکورد رو شروع کنم و تمومش کنم.اینطوری نمیشه؟
تو همین حالتی که 15دقیقه قبلو سیو میکنه نمیشه کاری کرد که سیو نکنه؟پیش فرضش اینه؟

آخرین ویرایش:
آرمان خان جواب مارو ندادیا داداش :p
===========
در مورد قضیه اول ینی همین اکانت ژاپنی که دارم و بازی رو روش نصب میکنم رو پس نباید حذفش کنم؟درسته؟
فقط یه اد کردن به لایبرری کافیه؟اکتیو پرایمری نکنم؟
در مورد قضیه آخر ،روی اکانت پلاس که ژاپن باشه هیچ بازیی نصب ندارم.بازیها برای اکانتهای دیگست.داخل اکانتهای خود بازی که اطلاعات رو میزنم اصلا چیزی بعنوان منقضی شدن پلاس نمینوسه.فقط تاریخ آخرین آپدیت هست
داخل اکانت ژاپن هم رو همین بازیهای اکانتهای دیگه که اطلاعات رو میزنم بازم همچین گزینه ای نیست.اگه شما میتونی یه شات بده ببینم شما کجارو میگی
فقط از همینجا میشه فهمید؟از جای دیگه نمیشه فهمید؟
نباید پاک کنی . چون License بازی میپره و بازی قفل میشه.
اینطوری که بچه ها گفتن add کنی تو Lib وقتی 14 روزه اکانتت تموم شد و با یه اکانت دیگه اومدی ظاهرا نیازی به دانلود نیست ( من خودم امتحان نکردم )
یه قسمت داخله psn هست بخشه setting به اسمه services که Plus هم داره و میزنه اگر اکانت مربوطه داشته باشه چقدر مونده ازش .
چرا تو استور برو مثلا یه Plus انتخاب کن فک کنم بازم میزنه
بازم بشمر ببر از 14 روز قبل کی زدی ×_× مدته طولانی نیست D:

نباید پاک کنی . چون License بازی میپره و بازی قفل میشه.
اینطوری که بچه ها گفتن add کنی تو Lib وقتی 14 روزه اکانتت تموم شد و با یه اکانت دیگه اومدی ظاهرا نیازی به دانلود نیست ( من خودم امتحان نکردم )
یه قسمت داخله psn هست بخشه setting به اسمه services که Plus هم داره و میزنه اگر اکانت مربوطه داشته باشه چقدر مونده ازش .
چرا تو استور برو مثلا یه Plus انتخاب کن فک کنم بازم میزنه
بازم بشمر ببر از 14 روز قبل کی زدی ×_× مدته طولانی نیست D:
خخخخ ازون لحاظ.میخوام دقیق بدونم آخه
=========
جواب قسمت رکورد کردن رو ندادی داداش گل :p
پیشفرض خودش 15 دقیقه قبلو رکورد میکنه و هروقت مربع رو بزنی سیو میکنه؟راهی نداره آدمو خودش دستی رکورد رو شروع کنه و تموم کنه ؟یا اینکه بزنی تا 15 مین بعدو رکورد کنه؟

خخخخ ازون لحاظ.میخوام دقیق بدونم آخه
=========
جواب قسمت رکورد کردن رو ندادی داداش گل :p
پیشفرض خودش 15 دقیقه قبلو رکورد میکنه و هروقت مربع رو بزنی سیو میکنه؟راهی نداره آدمو خودش دستی رکورد رو شروع کنه و تموم کنه ؟یا اینکه بزنی تا 15 مین بعدو رکورد کنه؟
شما میتونی هرچقدر خواستی بگیری. رکورد کردن ویدئو رو که زدی بعد دکمه شیر رو نگه داری هر وقت مربع رو بزنی سیو میشه.
به اضافه این که میتونی با نگه داشتن Share وارد منو بشی بعد بری توی ویدئو ستینگ و از اونجا تنظیم کنی که می‌خوای چند دقیقه ویدئو به شکل خودکار رکورد کنه دستگاه. 1 دقیقه، 2 دقیقه، 5 دقیقه، 15 دقیقه و...
بازياي ريجن ٢ امارات سانسور داره؟ اخه بعضيا تو تاپيك GOW III remaster ميگن ريجن ٢ امارات اين بازي سانسور داره
همشون نه. در مورد GOW اطلاع ندارم منتهی ظاهرا توی ویچر چنین چیزی بود. البته سانسور به معنی حذف کلی بخش نیست. فقط به دلیل این‌که بازی ریجن خاورمیانه هست بخش‌های نامناسب رو توی کات‌سین‌ها یا گیم پلی سانسور می‌کنن. یعنی مثلا تن طرف لباس میذارن: دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or