این چیزی که میگید امکان نداره.البته ممکنه اکانتی که وارد کردید به صورت guest باشه.در اینصورت گزینه اکتیو نیست.بچه ها قبلا تو setting/psn یه گزینه داشت که میزدیم اکانتمون اکتیو پرایمری میشد
کجاس الان ؟ هرچی میگردم نیست
حذفش کردن یا من دارم گیج میزنم ؟؟ :d
الان فقط میشه کنسول رو برای اکانت پرایمری کرد
سلام خدمت دوستان،چند وقته بعد از اپدیت 2.5 نتونستم دیتای بازیا را با psx نصب کنم.پراگرس نصب برفرض تا 5 مگ یا 900مگ جلو میره و دوباره از 0 شروع میشه واین عمل 3 -4 باری تکرار میشه و پیغام cant download میزنه.مشکل از دیتای بنده نیست .العان میخوام درایو کلاب یا اپدیت gta و bloodborne نصب کنم به این مشکل بر میخورم.در صورتی که قبلا این مشکلا نداشتم.روی چندین سیستم و مودم مختلف تست کردم باز خم جواب نداد.
از استادان گرامی درخواست راهنمایی دارم.ممنون
دوستان سلام
چرا بیشتر اعضای این سایت میگن خرید این کنسول به صرفه نیست هر کسی خریده میخواد بفروشه و برو سیستم جمع کن !
سوال دوم اینکه برای یک خرید مطمئن چه نکاتی رو باید مد نظر داشته باشم ، آک و اصل بودن جنس و این قضایا ؟
این موضوع بستگی به خود طرف دارهچرا بیشتر اعضای این سایت میگن خرید این کنسول به صرفه نیست هر کسی خریده میخواد بفروشه و برو سیستم جمع کن !
سوال دوم اینکه برای یک خرید مطمئن چه نکاتی رو باید مد نظر داشته باشم ، آک و اصل بودن جنس و این قضایا ؟
دوست عزیزجواب منو ندادین ها... به نظرتون به فامیلم بگم الان ps4 بخره یا صبر کنه که هم تحریما برن هم یه ترابایتی بیاد؟
اگه میشه با بله و خیر جواب بدید![]()
بستگی به بودجه دارهدوستان سلام
چرا بیشتر اعضای این سایت میگن خرید این کنسول به صرفه نیست هر کسی خریده میخواد بفروشه و برو سیستم جمع کن !
این موضوع بستگی به خود طرف داره
اگر واقعا خوره بازی هستید و تعداد بازی براتون مهمه خرید کنسول اشتباهه
ولی اگر میتونید به تعداد بازی کم راضی باشید خرید کنسول مناسبه
با توجه به گرون بودن بازیهای کنسول خرید کنسول یه طرف قضیه هست و خرید بازیهاش یه طرف دیگر
البته برای جبران خرید بازی های مختلف راههای مختلفی هست مثل خرید دیجیتالی یا قرض گرفتن بازی و ... که هر کدوم مشکلات خودش رو داره
نه مثلآ میزنه Kane_021 جوین پارتی 10-20 بار تکرار میشه بعد میزنهاحتمالا اون شخص درگیری داره :d اگر چیزی غیر از اینه مثلا باگه یا چیزی باید برطرف بشه دستگاه رو خاموش روشن کنی
به هر حال نظر جمیع دوستان بهتر از نظرات تکی هستمثلا همین بتمن جدید با این سیستم شیرینگ چقدر پای من تمام میشه تا بتونم راحت بازیش کنم ؟ حالا انلاین هم نبود ، نبود همان بخش داستانی !
از پاسخ دیگر دوستان هم سپاسگزارم@};-
سلام زبان فارسی که نداره ساپورت نمیشه کلادوستان یکی دو سوال
اول اینکه برا نوشتن مسیج از داخل کنسول زبان فارسی نداره و باید از عربی استفاده کرد.درسته؟فارسی رو اصلا اضافه نمیشه کرد؟
دوم اینکه یه نفر که pc و کانت اوریجین داره و میخواد با من فیفا15 بزنه.من اینو چطوری از داخل بازی اد کنم؟هم ایمیل داده هم اکانت اوریجینشو
اگه با pc تو اورجین خودمم ادش کنم تو کنسول نمیاد؟سلام زبان فارسی که نداره ساپورت نمیشه کلا
نمیتونید با pc بازی کنید.فقط با کسانی که ps4 دارن میشه
ظاهرا یه email زدن بهت که اکانتت رو اپدیت کنی اطلاعاتش روکسی نظری نداره![]()
D:نه مثلآ میزنه Kane_021 جوین پارتی 10-20 بار تکرار میشه بعد میزنه
مثلآ asgar جوین پارتی اونم 10-20 بار تکرا میشه
بعد میزنه jafar جوین پارتی اونم 10 - 20 بار تکرار میشه