بستگی داره به خودت ! ولی User هایه 4 بیشترناقا من دو دل هستم بنظر شما ps4 بهتره یا xboxone
بعد قیمت ps4 تو توپخونه تهران چنده قیمت بازی ها بگید ممنون میشم
منظورتون از ریجن چی کدوم ریجن بهتره برای ایران
یه rebuild database کن. کنسول رو 10 دقیقه کلا از برق بکش . بعد امتحان کن ببین مشکل حل شده یا نه .سلام مشکلی واسه کنسول من پیش اومده که خود به خود خاموش میشه هم هنگام بازی هم هنگامی که تو منو هستم لطفا کمکم کنین تو رو خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ریجن ها با هم فرق نمیکنن پس چرا قیمت هاشون یکی نیستبستگی داره به خودت ! ولی User هایه 4 بیشترن
ریجنها فرقی باهم ندارن - فقط یادت باشه Japan - 3 دکمه دایره تو منو برای تایید هست
.
دوست من این مشکل برای خیلیا وجود داره و اکثرا با تست گرفتن و تغیر dns و لفت دادن از پارتی و جوین دوباره مشکل حل میشه.یکی از دوستان من بعضی مواقع وقتی به پارتی جوین میشه نمیتونه حرف بزنه کنسول هم میگه احتمال داره مشکل از net type باشه نت تایپش هم دو هست راهی نیست بشه این مشکل رو حل کرد?
میتونی Off کنی notli ها !
الان شما از کجا میخواید بفهمید کی تحریم ها برداشته میشه?!!(فامیلتون میخوان تا چند ماه هم که شده وایسن?)اصلا معلوم نیست برداشته بشهسلام دوستان.
جواب منو ندادین ها... به نظرتون به فامیلم بگم الان ps4 بخره یا صبر کنه که هم تحریما برن هم یه ترابایتی بیاد؟
اگه میشه با بله و خیر جواب بدید![]()
ممنون به خاطر جواب؛ حالا من بهش میگم ببینم چی میشه.الان شما از کجا میخواید بفهمید کی تحریم ها برداشته میشه?!!(فامیلتون میخوان تا چند ماه هم که شده وایسن?)اصلا معلوم نیست برداشته بشهایشون اگه قصد خرید دارن الان بخرن اگه هم یه ترابایتی میخوان هارد رو عوض میکنن
اگه فردا هم توافق کنن مطمئن باشید قیمت ها رو به تدریج و در مدت طولانی کم میکنن (فیمتدلار)
پشت جعبه بازی عکس کره زمین وجود داره که یه عدد نوشته.اون ریجن بازی هست.سلام
از کجا میشه فهمید که بازی که میخریم ریجن چنده؟
پلاس و اکانت ربطی به ریجن japan و اورپا بودن دستگاه نداره اگر این سوالت هستببخشید این سوال رو دوباره تکرار میکنم ولی میشه بگین ریجن۲ اروپا با ژاپن فرقی میکنه یا نه از همه نظر منظورم پلاس و اکانتو اینا ممنون میشم توضیح بدید
چی تو ایران قیمتش درسته که شما انتظار داری اینا درست باشه عزیز ؟اگه ریجن ها با هم فرق نمیکنن پس چرا قیمت هاشون یکی نیست
این قیمت بازی هاشون چطوری هاست
احتمالا اون شخص درگیری داره :d اگر چیزی غیر از اینه مثلا باگه یا چیزی باید برطرف بشه دستگاه رو خاموش روشن کنیآخه مسئله اینه که فقط یه نفر رو بالای 20-30 بار میزنه جوین پارتی شده