هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
من ۲ تا سوال داشتم ! اول اینکه این patche های بازی ها از روی psn روی ps4 دانلود میشه یا از روی سرور خود سازنده بازی ؟ چون الان چند روز هستش من هر کاری میکنم نمیتونم آپدیت ۱.۰۶ بازی مورتال کمبت دانلود کنم! همش وسط کار قطع میشه با اینکه سرعتم دانلودم خوبه!
سوال دومم اینه که این آپدیتهای بازی میتونیم با pc دانلود کنیم و با فلش بریزیم روی ps4 یا باید حتمأ از psx استفاده کنیم ؟!
ممنون میشم اگر کسی کامل این ۲ تا سوال منو پاسخ بده
روی خوده سرور سونی هست
اپدیت رو با کامپیوتر دانلود کنید بابد با psx انتقال بدین راهی دیگه نداره

آره پوریا داخلشه، ولی فک کنم بیاد ایران پول pstv رو به قیمتش اضافه میکنن :|
حالا ممکنه بعد تحریما، سونی بیاد مستقیم وارد ایران بکنه؟ خب اینجوری که قیمتش نصف میشه!
و اینکه، قیمت 500 با 1TB چه فرقی داره؟
ممنون

دیگه واسه اون باید یه فروشنده منصف پیدا کنی !
فکرش نکن ... دویست سیصد میاد پایین ... خرداد قیمتا خیلی مناسب بود
هنوز دقیق مشخص نیست یه خبر اومده بود یه ترا هم قیمت این 500 هاست و 500 های جدید یه 50 تا ارزون تره ... تو فروم یه جا دیدم می گفتن یه ترا 50 تا گرون تر!

سلام
این شبکه استور تو ایران خیلتر هست؟ بعدش توسط سونی ایران رفته تو لیست سیاه که نشه ازش دانلود کرد؟
ممنون
نه ...نه!

با سلام به دوستان
یه مژده به دوستان بدم که استور انگلیس هم 14 روز پلاس رایگان به اعضای خودش میده
امشب وقتی وارد اکانت انگلیسم شدم این مور رو دیدم
اینکه تا چند مدتی این سرویسش فعال شده رو نمیدونم ولی برای دوستانی که پلاس رایگان میخوان و از دست زبان ژاپنی خسته شدن بهترین مورد و گزینه هست
حتما این مورد رو تست کنید

و اما یه سوال
برخی بازیها در استورهای مختلف با داشتن پلاس رایگان هستند مثل بازیهای
Ether
Trine
Metal Gear
و چند مورد دیگر
حالا سوالم اینه که اگر یه اکانت انگلیس و یا ژاپنی ساختیم و پلاس رایگانش رو فعال کردیم و چند بازی رایگان پلاسی اون رو دانلود کردیم بعدش میتونیم از از این بازیها در اکانت آمریکای خودمون استفاده کنیم ؟
و اگر شدنی هست ایا تروفی های اونها به اکانت امریکای ما میره؟

و اینکه اگر بر فرض 14 روز پلاس انگلیس ما غیر فعال شد و اگر بعدش 14 روز پلاس ژاپن رو فعال کردیم بازم میتونیم از اون بازیی که از استور انگلیس دانلود کرده بودیم با پلاس ژاپنمون در اکانت امریکامون استفاده کنیم؟
ببخشید که کمی شیر تو شیر شد
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه
به عبارتی لپ کلام اینه که از پلاس استورهای مختلف استفاده کنیم و بازیهای اونها رو دانلود کنیم و روی اکانت اصلیمون یعنی امریکا استفاده کنیم

با تشکر از دوستان
دوستان این دوستمون سوال خوبی پرسیده ها.کسی نمیدونه؟
کس دیگه هم تست کرده ببینه اکانت انگلیس 14 روز پلاس میده؟

- - -ویرایش - - -

شما وقتی دکمه هات رو ست کردی دکمه ی back یا دایره رو بزن میاد عقب و خود به خود سیو میشه.نیاز به چیز دیگه ای نیست.در مورد کنسل شدن زمانی اتفاق میافته که علامت قرمز کنار دگمه های ست شده میاد که یعنی تداخل داره کار هاشون.
شما همون ترتیبی که بهت دادم رو بزنی درست میشه.

آقا حل شد ممنون
فقط سر گزینه های زیر سوال دارم.

فرق brake و handbrake چیه؟brake رو میدونم میشه ترمز.از handbrake چه موقعی استفاده میشه؟
اون دو گزینه kers و drs ینی چی؟کارشون چیه؟
سایر دوستانم اگه میدونن بگن

با سلام به دوستان
یه مژده به دوستان بدم که استور انگلیس هم 14 روز پلاس رایگان به اعضای خودش میده
امشب وقتی وارد اکانت انگلیسم شدم این مور رو دیدم
اینکه تا چند مدتی این سرویسش فعال شده رو نمیدونم ولی برای دوستانی که پلاس رایگان میخوان و از دست زبان ژاپنی خسته شدن بهترین مورد و گزینه هست
حتما این مورد رو تست کنید

و اما یه سوال
برخی بازیها در استورهای مختلف با داشتن پلاس رایگان هستند مثل بازیهای
Ether
Trine
Metal Gear
و چند مورد دیگر
حالا سوالم اینه که اگر یه اکانت انگلیس و یا ژاپنی ساختیم و پلاس رایگانش رو فعال کردیم و چند بازی رایگان پلاسی اون رو دانلود کردیم بعدش میتونیم از از این بازیها در اکانت آمریکای خودمون استفاده کنیم ؟
و اگر شدنی هست ایا تروفی های اونها به اکانت امریکای ما میره؟

و اینکه اگر بر فرض 14 روز پلاس انگلیس ما غیر فعال شد و اگر بعدش 14 روز پلاس ژاپن رو فعال کردیم بازم میتونیم از اون بازیی که از استور انگلیس دانلود کرده بودیم با پلاس ژاپنمون در اکانت امریکامون استفاده کنیم؟
ببخشید که کمی شیر تو شیر شد
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه
به عبارتی لپ کلام اینه که از پلاس استورهای مختلف استفاده کنیم و بازیهای اونها رو دانلود کنیم و روی اکانت اصلیمون یعنی امریکا استفاده کنیم

با تشکر از دوستان
سلام.سوال اول که بله میشه اگر اکانتی که درست میکنید رو پرایمری کنید میتونید تو اکانت اصلی خودتون بازی رو ادامه بدید و تروفی بگیرید.سوال دوم: اگر پلاس یه اکانتتون تموم بشه باید دوباره همون اکانت پلاسش فعال بشه وگرنه بازیا قفل میمونه یعنی نمیتونید اگر پلاس انگلیس تموم بشه با پلاس ژاپن دوباره بازیاش فعال بشه.

کدوم ویدئو؟ رو ویتا یا رو گوشی؟
بابا یه توضیح جامع بدید دیگه.

روي گوشي
اين ويدئو
آموزش استفاده از RemotePlay در گوشی های غیر از سونی

توضيح جامع رو من خواستم يه تاپيك بزنم ولي منتظرم دوستمون خسروي تاپيك بزنه تا من اونجا همراهي كنم

عزیز یکم صبر کن... فعلا داریم کاراشو انجام میدیم؛ اگه موفق شدیم حتماً یه تاپیک کامل براش میزنیم ;)

داداش كمكي تستي چيزي بود من همراهي مي كنم

راستي پرسيدي نت هم نياز داره يا نه تست كردم نه نميخواد خيلي راحت ميتوني سيم تلفن رو از مودم بكشي بيرون ولي باز هم كار ميده
البته با مودم خاموش تست نكردم

باز هم در وصف ريموت پلي بگم صدا رو با كيفيت تمام پخش مي كنه همه چيش هم عاليه :d
فقط روي تبلت بهترين جواب رو مي گيريد :| من بتل 4 روي 5 اينچ بازي كردم عملا" اهداف بالاي 20 متر رو نمي تونستم ببينم :d

فرهان جان يه تستي بكن ببين روي BlueStack هم جواب ميده يا نه ؟! اگر جواب بده كه عالي ميشه چون ديگه عملا" ميشه روي همه مدل كامپيوتر و همه مدل مانتيور بازي كرد :d
متاسفانه سيستم من BlueStack رو نمي كشه :|

آخرین ویرایش:
روي گوشي
اين ويدئو

توضيح جامع رو من خواستم يه تاپيك بزنم ولي منتظرم دوستمون خسروي تاپيك بزنه تا من اونجا همراهي كنم

راستي پرسيدي نت هم نياز داره يا نه تست كردم نه نميخواد خيلي راحت ميتوني سيم تلفن رو از مودم بكشي بيرون ولي باز هم كار ميده

فقط روي تبلت بهترين جواب رو مي گيريد :| من بتل 4 روي 5 اينچ بازي كردم عملا" اهداف بالاي 20 متر رو نمي تونستم ببينم :d

فرهان جان يه تستي بكن ببين روي BlueStack هم جواب ميده يا نه ؟! اگر جواب بده كه عالي ميشه چون ديگه عملا" ميشه روي همه مدل كامپيوتر و همه مدل مانتيور بازي كرد :d
آقا رو ويتا هم راهي هست كه فقط تصوير بگيري اما كنترل با با DS4 باشه؟
ويرايش: خوب خودمجوابشو پيدا كردم. بله با دوتا DS4 ميشه :D

آخرین ویرایش:
دسته 3 چیه؟ دسته ی معمولی usb رو منظورمه! playstation 3 راحت دسته های معمولی رو میشناخت اما این یکی اصلا نمیشناسه!
دسته باید طراحی شده باشه درسته و sony certified باشه مگرنه وقتی نه touch pad داره نه Option - share چه انتظاری داره ؟

با چه پینگی میشه راحت آنلاین زد؟
4.2.2.4 میگیرید؟
با سروره لندن تست بگیر. زیره 200 باشه . هرچی کمتر بهتر.

دوستان این دوستمون سوال خوبی پرسیده ها.کسی نمیدونه؟
کس دیگه هم تست کرده ببینه اکانت انگلیس 14 روز پلاس میده؟
دوست عزیز
خیالت راحت باشه
خودت یه اکانت بساز و حالشو ببر
14 روز پلاس رایگان میده
البته من قدیم ندیده بودم ولی این سری همینجوری رفتم داخل اکانتم و دیدم 14 روز رایگان داره

سلام.سوال اول که بله میشه اگر اکانتی که درست میکنید رو پرایمری کنید میتونید تو اکانت اصلی خودتون بازی رو ادامه بدید و تروفی بگیرید.سوال دوم: اگر پلاس یه اکانتتون تموم بشه باید دوباره همون اکانت پلاسش فعال بشه وگرنه بازیا قفل میمونه یعنی نمیتونید اگر پلاس انگلیس تموم بشه با پلاس ژاپن دوباره بازیاش فعال بشه.
پس به عبارتی نمیشه از پلاس اکانتهای مختلف به صورت پشت سر هم استفاده کرد تا بازیهای اونها رو روی اکانت امریکا رفت
حالا یه سوال پیش میاد و اون اینکه اگر یه اکانت انگلیس ساختیم و مدت 14 روز پلاسش تموم شد اگر مجدد یه اکانت انگلیس دیگه بسازیم ایا میتونیم از اون بازی پلاسی که از اکانت اول دانلود کرده بودیم روی اکانت امریکا استفاده کنیم؟
به عبارتی در این مورد هم باید همون اکانت قبلی فعال بشه یا بحث ریجن ها و منطقه ها اینجا به کار میاد؟
با تشکر

دوستان پینگ من زیر 200 هست.ینی میانگینش 190 هست.اما فیفارو که آنلاین بازی میکنم تاخیر داره و باعث میشه بازی لگ دار باشه
راهی برای کاهش پینگ هست؟
آیا پینگ طرف مقابل هم تو این قضیه دخیل هست که بازی برای من با تاخیر اجرا بشه؟
چون 3تا بازی کردم تقریبا خوب بود و اندکی تاخیر داشت.اما با یکی بازی کردم بازی فقط تاخیر بود.برای همین میگم
==========
کدوم قسمت آنلاین فیفا15 بیشتر حال میده؟
شاید بدردت بخوره
http://forum.bazicenter.com/thread95902/

دوستان نگفتین قسمت براق کنسول تون رو چجور نگه ميدارين ?
مال من با دو بار دستمال کشیدن (اونم دستمال فوق العاده نرم) ميبينم کلی خط و خش برداشته :/

روي گوشي
اين ويدئو

نت نمیخواد ؟؟؟!؟!!؟ :x
خب دیگه عملاً مشکلی باقی نمونده :d
ایشالا این هفته حتما یه تاپیک کامل و جامع براتون میزنم... دیروزم داشتم با پشتیبانی سونی چت میکردم، گفت اینترنت نیاز داره!!! اگه نداشته باشه واقعا برای ما ایرانیا با نت زغالیمون عالی میشه.
دادا فعلا داخل صفحه پروفایلامون حرف میزنیم:-*
ممنون

ویرایش: دادا برای بلو استکس که نیازی نیست دیگه :)
با یه تبدیل به مانیتور وصل میکنیم، یا با کابل hdmi به لپ تاپ :)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or