هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان پینگ من زیر 200 هست.ینی میانگینش 190 هست.اما فیفارو که آنلاین بازی میکنم تاخیر داره و باعث میشه بازی لگ دار باشه
راهی برای کاهش پینگ هست؟
آیا پینگ طرف مقابل هم تو این قضیه دخیل هست که بازی برای من با تاخیر اجرا بشه؟
چون 3تا بازی کردم تقریبا خوب بود و اندکی تاخیر داشت.اما با یکی بازی کردم بازی فقط تاخیر بود.برای همین میگم
==========
کدوم قسمت آنلاین فیفا15 بیشتر حال میده؟
کسی نمیدونه جواب بده؟

سلام
این دمو بازی The Crew که واسه دان گذاشتن(14گیگ) .افلاین قابل بازی هست یا نه باید به نت فقط وصل بشه؟
ممنون

بنظرم نگیری بهتره.من دیروز بازی کردم دموشو.اصلا بازی خوبی نیست.ولی فک کنم آفلاینم بشه بازی کرد

رسما" اعلام مي كنم اين ريموت پلي ماوراي تصور من بود :d

وقتي بتونيد دسته رو PAIR بكنيد با همون روشي كه توي ويدئو هست اگر از هر دوتا اكانتي كه باهاش لاگ اين كرديد خارج نشيد هر وقت كه دستگاه رو روشن مي كنيد دسته وصله !

فقط تنها بديش اينه كه نميذاره هنگام ريموت پلي ادم تنظيمات اينترنت رو تغيير بده :(

کدوم ویدئو؟ رو ویتا یا رو گوشی؟
بابا یه توضیح جامع بدید دیگه.

من هم دیدم جیلبریک که می گن چرته
همون ظرفیت یکس که نباید آنلاین شی تو آپدیت جدیدم دیگه کار نمی کنه
قانونا هم باید قضیه شایع باشه و همون ظرفیت یک هست با یه عنوان دیگه
چرا که عنوان شده بحث نرم افزاری هست و این قضیه برای اولین بار در برزیل مطرح شد
ضمن اینکه قیمتی هم که عنوان شده تخیلی هست و برای هارد 500 مبلغ 250 تومن میگیرن

البته اینم بگم که من چند ماه پیش که خواستم کنسول بخرم دقیقا یکی از فروشنده های محترم خالی بند بهم گفت که کنسول رو هک کردن و با 20 تا بازی 250 تومن گرونتر میدادن که دقیقا معادل همین قیمتی هست که الان تو بیشتر سایتها هست
(همونجا بود که به خودم گفتم ایرانی جماعت هر کای میتونه بکنه حتی هک کردن کنسول سونی:d)

به امید روزی که دیگه شاهد چنین کلاهبرداری هایی از سوی چنین فروشنده های از خدا بی خبری نباشیم

با تشکر

با سلام به دوستان
یه مژده به دوستان بدم که استور انگلیس هم 14 روز پلاس رایگان به اعضای خودش میده
امشب وقتی وارد اکانت انگلیسم شدم این مور رو دیدم
اینکه تا چند مدتی این سرویسش فعال شده رو نمیدونم ولی برای دوستانی که پلاس رایگان میخوان و از دست زبان ژاپنی خسته شدن بهترین مورد و گزینه هست
حتما این مورد رو تست کنید

و اما یه سوال
برخی بازیها در استورهای مختلف با داشتن پلاس رایگان هستند مثل بازیهای
Ether
Trine
Metal Gear
و چند مورد دیگر
حالا سوالم اینه که اگر یه اکانت انگلیس و یا ژاپنی ساختیم و پلاس رایگانش رو فعال کردیم و چند بازی رایگان پلاسی اون رو دانلود کردیم بعدش میتونیم از از این بازیها در اکانت آمریکای خودمون استفاده کنیم ؟
و اگر شدنی هست ایا تروفی های اونها به اکانت امریکای ما میره؟

و اینکه اگر بر فرض 14 روز پلاس انگلیس ما غیر فعال شد و اگر بعدش 14 روز پلاس ژاپن رو فعال کردیم بازم میتونیم از اون بازیی که از استور انگلیس دانلود کرده بودیم با پلاس ژاپنمون در اکانت امریکامون استفاده کنیم؟
ببخشید که کمی شیر تو شیر شد
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه
به عبارتی لپ کلام اینه که از پلاس استورهای مختلف استفاده کنیم و بازیهای اونها رو دانلود کنیم و روی اکانت اصلیمون یعنی امریکا استفاده کنیم

با تشکر از دوستان

سلام دوستان
من ۲ تا سوال داشتم ! اول اینکه این patche های بازی ها از روی psn روی ps4 دانلود میشه یا از روی سرور خود سازنده بازی ؟ چون الان چند روز هستش من هر کاری میکنم نمیتونم آپدیت ۱.۰۶ بازی مورتال کمبت دانلود کنم! همش وسط کار قطع میشه با اینکه سرعتم دانلودم خوبه!
سوال دومم اینه که این آپدیتهای بازی میتونیم با pc دانلود کنیم و با فلش بریزیم روی ps4 یا باید حتمأ از psx استفاده کنیم ؟!
ممنون میشم اگر کسی کامل این ۲ تا سوال منو پاسخ بده

دوستان چند تا سوال دارم ازتون:
۱- خرید ps tv کار عاقلانه ای هست؟(البته بعد از تحریم ها)
اینم لینکش ببینید قیمتشو: http://www.amazon.com/PlayStation-T...1?ie=UTF8&qid=1436470800&sr=8-1&keywords=pstv
۲- بچه ها، یه فامیل خیلی نزدیکمون میخواد PS4 بخره... به نظر شما بگم الان بخره یا صبر کنه که هم تحریما برداشته بشن و هم نسخه جدید و یک ترابایتی رو بخره؟ کدومش به صرفه تره؟
ممنون از همگی ;;)

آقا کسی نیست جواب مارو بده!!!!
ضروریه ترو خدا جواب بدید

جوابت یکی دو صفحه قبل دادم

دوستان چند تا سوال دارم ازتون:
۱- خرید ps tv کار عاقلانه ای هست؟(البته بعد از تحریم ها)
اینم لینکش ببینید قیمتشو: http://www.amazon.com/PlayStation-TV...&keywords=pstv
۲- بچه ها، یه فامیل خیلی نزدیکمون میخواد PS4 بخره... به نظر شما بگم الان بخره یا صبر کنه که هم تحریما برداشته بشن و هم نسخه جدید و یک ترابایتی رو بخره؟ کدومش به صرفه تره؟
ممنون از همگی ;;)
اگه برای psnow می خوای بیخیالش شو
تحریم ها رو بخیال شو اگه بر داشته بشن قیمت ها تغییر محسوسی نداره... بسته به استفاده دوستت داره که یه ترا بخواد یا 500 ... بهترین کار اینه که حداقل دو هفته صبر کنه تا قیمت های جدید مشخص بشه... الان هم داخل ایران قیمت ها به خاطر تابستون بی خودی بالاس
پ.ن:نسخه یه ترایی که برای انگلیس میاد pstv هم رایگان داخلشه

آخرین ویرایش:
پرایمری داستانش چی هس
ممنون میشم
اکانتی که Primary میشه امکاناتش مثلا دانلوها در اختیار بقیه قرار میگیره ! به علاوه اینکه اگر پلاس داشته باشی بقیه اکانتها نیازی به پلاس برای انلاین زدن ندارن

آقا ما هر کار کردیم نشد دسته ی معمولی رو به ps4 بشناسونیم. اصلا میشه چنین کاری کرد؟
دسته 3 رو نمیشه اگر منظورته !

سلام دوستان
من ۲ تا سوال داشتم ! اول اینکه این patche های بازی ها از روی psn روی ps4 دانلود میشه یا از روی سرور خود سازنده بازی ؟ چون الان چند روز هستش من هر کاری میکنم نمیتونم آپدیت ۱.۰۶ بازی مورتال کمبت دانلود کنم! همش وسط کار قطع میشه با اینکه سرعتم دانلودم خوبه!
سوال دومم اینه که این آپدیتهای بازی میتونیم با pc دانلود کنیم و با فلش بریزیم روی ps4 یا باید حتمأ از psx استفاده کنیم ؟!
ممنون میشم اگر کسی کامل این ۲ تا سوال منو پاسخ بده
سعی کن dns ها تغییر بدی امتحان کنی
فقط از psx قابل انجام هست

اگه برای psnow می خوای بیخیالش شو
تحریم ها رو بخیال شو اگه بر داشته بشن قیمت ها تغییر محسوسی نداره... بسته به استفاده دوستت داره که یه ترا بخواد یا 500 ... بهترین کار اینه که حداقل دو هفته صبر کنه تا قیمت های جدید مشخص بشه... الان هم داخل ایران قیمت ها به خاطر تابستون بی خودی بالاس
پ.ن:نسخه یه ترایی که برای انگلیس میاد pstv هم رایگان داخلشه
آره پوریا داخلشه، ولی فک کنم بیاد ایران پول pstv رو به قیمتش اضافه میکنن :|
حالا ممکنه بعد تحریما، سونی بیاد مستقیم وارد ایران بکنه؟ خب اینجوری که قیمتش نصف میشه!
و اینکه، قیمت 500 با 1TB چه فرقی داره؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or