هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوست عزیز primary میکنه یعنی چی ?
یکم بیشتر توضیح میدی ?
(شرمنده سوالاتم مبتدی هست )

محسن جان توی منو قسمت ستینگ سومین خط پلی استیشن نتورک هستش اون رو که میزنی یکی مونده به آخر نوشته اکتیو اگه اکتیو بزنی امکانات اون اکانت شیر میشه به اکانتهای دیگه مثلا پلاس خریدی میخوایی با یه اکانت دیگه بازی کنی اگه اکتیو رو بزنی اکانتهای دیگت پلاس دارن و میتونی با اون اکانتها هم آنلاین بازی کنی

سلام
دانلود بازی تو خود کنسول چطوریه؟ یعنی اینکه خوبه از لحاظ سرعت و اینجور حرف ها....مثلا اگر بخوام یک بازی ۴۰ گیگابایتی دانلود کنم اگر در وسط ان اینترنت قطع شد دوباره از اول شروع میکنه به دانلود بازی یا اینکه دانلودرش پیشرفتس؟
ممنون

سلام
دانلود بازی تو خود کنسول چطوریه؟ یعنی اینکه خوبه از لحاظ سرعت و اینجور حرف ها....مثلا اگر بخوام یک بازی ۴۰ گیگابایتی دانلود کنم اگر در وسط ان اینترنت قطع شد دوباره از اول شروع میکنه به دانلود بازی یا اینکه دانلودرش پیشرفتس؟
ممنون
با خود کنسول طول میکشه،ولی حالت rest mode داره و به دستگاه انچنان فشاری نمیاره
یادمه order رو یه هفته طول کشید با 512 مخابرات بگیرم
دیتا رو بیرون خیلیا میفروشن،10 تومن مناسبه بنظرم
و در اخر دانلود هرجا قطع بشه،save میشه!خیالت راحت.

سلام
ممنون

اگه داخل ایران سکونت دارید دیتای بازی رو تهیه کنید.

میشه تو یک اکانت جدید یک بازی مثلا 15 دلاری بخرم بعد اکانتو وقتی بازی کردم به دوستم بدم؟ مشکلی پیش نمیاد؟

نه،مشکلی پیش نمیاد.
فقط موقعی که خواستید انتقال بدید از روی دستگاه پاک کنید و Primary هم نکنید اکانت رو.
اگه اکتیو کنید دوستتون میشه ظرفیت 2 و دیگه نمیتونید بازی رو به کس دیگه انتقال بدید،فقط خودتون و دوستتون.

اگه داخل ایران سکونت دارید دیتای بازی رو تهیه کنید.

نه،مشکلی پیش نمیاد.
فقط موقعی که خواستید انتقال بدید از روی دستگاه پاک کنید و Primary هم نکنید اکانت رو.
اگه اکتیو کنید دوستتون میشه ظرفیت 2 و دیگه نمیتونید بازی رو به کس دیگه انتقال بدید،فقط خودتون و دوستتون.

اگر پرایمری کنم هم خودم و هم دوستم میتونیم همزمان بازیو بازی کنیم؟ هر دو نفر هم میتونیم پرایمری کنیم؟

رسما" اعلام مي كنم اين ريموت پلي ماوراي تصور من بود :d

وقتي بتونيد دسته رو PAIR بكنيد با همون روشي كه توي ويدئو هست اگر از هر دوتا اكانتي كه باهاش لاگ اين كرديد خارج نشيد هر وقت كه دستگاه رو روشن مي كنيد دسته وصله !

فقط تنها بديش اينه كه نميذاره هنگام ريموت پلي ادم تنظيمات اينترنت رو تغيير بده :(

رسما" اعلام مي كنم اين ريموت پلي ماوراي تصور من بود :d

وقتي بتونيد دسته رو PAIR بكنيد با همون روشي كه توي ويدئو هست اگر از هر دوتا اكانتي كه باهاش لاگ اين كرديد خارج نشيد هر وقت كه دستگاه رو روشن مي كنيد دسته وصله !

فقط تنها بديش اينه كه نميذاره هنگام ريموت پلي ادم تنظيمات اينترنت رو تغيير بده :(
مبارکه مبارک، ریموت پلی مبارک :d
راستی، وقتی از ریموت پلی استفاده میکنی از حجم نتت کم میشه؟
بررسی کن بگو:-s

سلام
من یک ریجن2 خریداری کردم برای بچه دوستم و تاکید داشتم دستگاه پلمپ باشه امروز دستگاه دستم رسید کارتن از تهش باز شده بصورت اماتوری!(خودم تو بازار دوربین و... هستم این کلکا رو میدونم!) سریالی که رو برچسب جعبه دوم وجود داره با سریال دستگاه همخوانی داره ولی ته جهبه اصلی سریالی که داره رو دستگته چنین سریالی ندیدم و خود دستگاه هم برا 5B هست بنظرتون ارزش داره سر این قضیه با فروشنده صحبت کنم و پس بدم ؟ چون ممکنه دسته فیک باشه یا هندسفری فیک باشه و... راهی داره برای بررسی اونا؟
درضمن موقع تنظیمات اولیه تاریخ دستگاه رو تهران باشه موقع ساخت اکانت ها مشکلی ایجاد نمیشه؟

عكس بذار از سريالي كه مي گي روي دستگاه وجود نداره
شايد شما پيدا نكردي يا اصلا" اون ملاك نيست
بايد سريال پشت دستگاه با خودش همخوني داشته باشه

اره اگر مشكلي تو كار هست بايد ازت پس بگيره نگرفت شكايت كن

مبارکه مبارک، ریموت پلی مبارک :d
راستی، وقتی از ریموت پلی استفاده میکنی از حجم نتت کم میشه؟
بررسی کن بگو:-s

نميدونم والا اصولا" نبايد كم بكنه چون مستقيم وصل ميشن ولي بايد بيشتر تست و تحقيق بكنم :|:d

اقا bloodborne بهتره یا witcher 3 واسه خرید؟؟:|
جفتش ! بعدش اینکه اینا سبک و سیاقه gameplay اشون فرق داره !
نمیشه مقایسه کرد D:
جفت هم که شاهکارن لول

اگر پرایمری کنم هم خودم و هم دوستم میتونیم همزمان بازیو بازی کنیم؟ هر دو نفر هم میتونیم پرایمری کنیم؟
نمیشه یه اکانت دو جا primary باشه اصلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or