سلام خدمت اساتید
این اکانت ظرفیت یک ، راسته که میگن حتی اگه آفلاین هم باشی فقط یه بار میتونی تا آخرش بری ؟!
شانسیه من چند تا داشتم نصفش قفل شد نصفش مشکلی نداره همشونم ظرفیت1
ظرفیت3 بگیر هم ارزونتره هم مشکلی واسش پیش نمیاد
فقط همیشه باید انلاین باشی
سلام خدمت اساتید
این اکانت ظرفیت یک ، راسته که میگن حتی اگه آفلاین هم باشی فقط یه بار میتونی تا آخرش بری ؟!
ای دهنشو سرویس مارو باش از دوشنبه تا حالا وایساده بودیم که این بازی از آقا بگیریم هی امروز فردا میکردhttp://s2.img7.ir/E9Ua7.jpg
اینجوریه
کیفیت خوب نیست ولی جزئیاتو بیان میکنه!
پ.ن: تو اپلود سنتر برعکس اپلود شده
سلام خدمت اساتید
بله یک کاغذ جدا هست که روش عکس یک کیف پر پول هست و پشتش کد درج شده هست اندازش هم در حد دیسک هستنه میدونم تو آگهی نوشته بود همراه کدولی یارو هم خیلی خنگ و گیج بود اهل آنلاین زدن نبودمیخواستم ببینم کدش چند رقمیه تو دفترچست یا یه برگ جداست چون ریجن 1 بازی ولی نمیدونم چرا لاتین نوشته اصلآ معلوم نیست چی نوشته
سوالتو واضع تر بپرسسلام دوستان یه سوال داشتم ps4 آنلاین آپدیت کنیم بهتره یا آفلاین یا اینکه فرقی نمیکنه؟؟؟
دوستان یه عدد هست که رو جعبه ی اصلی زیر جعبه بقل برچسب سریال نامبر هست مثل ۰۱-۳۴۵-۴۸۶-۴ و یه عدد مشابه این هم پشت خود کنسول زده .... ایا این عدد باید با پشت کنسول یکی باشه ؟
یگی از دوستانم کنسول گرفته و سریال نامبر رو با کنسول چک کرده دیده یکی هستن . اما این عدد فرق میکنه ....الان جعبه مال کنسول نیست ؟
سلام دوستان یه سوال داشتم ps4 آنلاین آپدیت کنیم بهتره یا آفلاین یا اینکه فرقی نمیکنه؟؟؟
سلام خدمت دوستان عزیز.
من چند وقتی هست که سراغ کنسول نرفتم حدود دوماه.
اون موقع که من بازی میکردم وضعیت سرور ها خیلی بد شده بود.
حالا میخوام بدونم درست شده یا هنوز همونجور هست؟
سرورای لست برام مهم تر از همه چیز هست.
ممنون میشم جواب بدید
وقتی میخوام GTA اجرا کنم ااین اخطار رو میده و موقع اینستال بازی نهایتآ 4٪ یا 5٪ بازی اینستال میشهPLEASE CHECK YOUR GAME SYSTEM POWER SAVE SETTING TO ENSURE YOUR SYSTEM WILL NOT POWER OFF DURING INSTALL . YOU CAN CHECK YOUR SETTING IN SETTING / POWER SAVING SETTING / SET TIME UNTIL PS4 TURN OFF. WE RECOMMEND ADJUSTING THIS SETTING TO A MINIMUM OF ONE HOUR
کلا هر چی توی قسمت صرفه جویی هست اف کنوقتی میخوام GTA اجرا کنم ااین اخطار رو میده و موقع اینستال بازی نهایتآ 4٪ یا 5٪ بازی اینستال میشهمشکل از چیه؟3 روز ما کنسول خریدیم هنوز موفق به یه پلی ساده نشدیم :\