هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

برای این سوالم بخش خاصی رو پیدا نکردم وخواستم سوال رو اینجا بپرسم ؟
می خوام 2تا کنسول PS4 بخرم. می خواستم بدونم کسی اطلاع داره اگه به کسی سفارش بدم برام از اروپا یا دبی بیاره تفاوت قیمت چقدر می شه ؟
اصلا ارزش این کار رو داره یا خرید از تهران بهتره ؟
2تا ریجن 3 از همین تهران بخر،زیر 1300 میوفته برات(دونه ای)
محتویات کنسول ساده رو youtube هم ببینی همینایی هست که اینجا میدن(بغیر از باندل)

- - -ویرایش - - -

یعنی شده شما هم تجربه ی اشتباه داشته باشید ؟ بگو منم عبرت بگیرم !
راستش کاملا اطلاع دارم از قیمت ها میخوام killzone رو 70 بخرم دارم خوب میگیرمش
ولی یه کم خانواده فشار اوردن گفتن از اینجور خرید ها نکن گفتم با چند نفر با تجربه صحبت کنم خیالم راحت بشه وگرنه خودم اطلاعاتم خوبه ولی تجربه ام کمه !
100%،از اکانت قفل شده و بن شده وضرر بگیر تا خود دیسک،
تو زندگیم تا دلت بخاد سوتی دادم و تجربه شده برام
خانواده دقیقا راست گفتن،سعی کن بازی میخری ارشیو نکنی(دیسک).
اگه از قیمت هم مطمینی ببین دیسکش سالمه خط نداره بخرش;)

سلام
یه سوال
این اکانت های هکی ک یوزرنیم و پسورد رو بعضی ها میفورشن اگر استفاده کنی ایا بن میشی؟یا بازی رو اگه دان کردی بازیت قفل میشه؟اصلا کسی ک بازی رو از اکانتش میزنی میفهمه؟ک کدوم بازی رو ازش زدی؟چون یه نفر بهم یوزرنیم و پسورد اکانت داد و من هم واردش شدم و چند تا بازی رو ازش برداشتم و رمز شو هم عوض کردم و صبح دیدم دوباره رمزش تغییر کرده حالا بگزریم و گزاشتم برا دانلود و دانلود هم کردم بازی هم کردم ب نظر شما امکان بن شدن هست ؟؟؟ایا بازی قفل میشه؟

به من که گفتن صد تومن
گفتم چرا گفت ما این آپدیتا رو با دلار میخریم
والا به ما گفتن 10 تومن همونم ندادم گفتم خودم آپدیت میکنم
من نمیدونم چرا بچه های نسل پیش بودن راحت خام میشن بابا نسل پیش هم داشبورد 360/PS3 خودمون اپدیت میکردیم

2تا ریجن 3 از همین تهران بخر،زیر 1300 میوفته برات(دونه ای)
محتویات کنسول ساده رو youtube هم ببینی همینایی هست که اینجا میدن(بغیر از باندل

اگه به سوال توجه کنید چیز دیگه پرسیده بودم .. منظورم اینه تفاوت خرید از تهران با خرید از مغازه اروپا چقدر هستش ؟(از لحاظ قیمتی)

اگه به سوال توجه کنید چیز دیگه پرسیده بودم .. منظورم اینه تفاوت خرید از تهران با خرید از مغازه اروپا چقدر هستش ؟(از لحاظ قیمتی)
من اگه قدرتش و داشتم از اونور میخریدم تا اینکه برم پیش فروشنده ها بشینم همه موارد واسه سالم بودن کنسول مثه برچسب پلمپ و..... چک کنم ولی قیمتی نگاه کنی حدودآ یکیآ مثلآ 399 دلار ضربدر 3.400 کن میبینی همین قیمتاست
+
+
+
+
+
آقا یه سوال تو PSN هم میشه عینه اکسباکس لایو بعدآ اگه از اسممون خوشمون نیومد با پرداخت پول عوضش کنیم؟

من اگه ریجن 3 بگیرم مشکلی برای اکانت ساختن پیدا نمیکنم؟با توجه به اینکه شما گفتین اکانت امریکا و اروپا بهتره
ریجن کنسول محدودیتی توی ساخت اکانت ایجاد نمیکنه

آقا یه سوال تو PSN هم میشه عینه اکسباکس لایو بعدآ اگه از اسممون خوشمون نیومد با پرداخت پول عوضش کنیم؟
متاسفانه خیر
یه name میشه داد که البته real name request بایستی داده و تایید بشه تا name ها نشون داده بشن

ریجن کنسول محدودیتی توی ساخت اکانت ایجاد نمیکنه

متاسفانه خیر
یه name میشه داد که البته real name request بایستی داده و تایید بشه تا name ها نشون داده بشن

یعنی من میتونم با ریجن3 اکانت اروپا یا آمریکا بسازم؟و یا بازیهای ریجن 2 یا 1 بکنم؟:-/

سلام دوستان
یه اکانت با این بازیا ارزش خرید داره؟

Assassin’s Creed 4: Black Flag
Assassin’s Creed 4: unity
tomb raider
call of duty ghost
trials fusion
thief
contrast
پلاس هم داره.ارزش خرید داره؟بازیاش کدوماش ارزش بازی کردن داره؟

سلام دوستان
یه اکانت با این بازیا ارزش خرید داره؟

Assassin’s Creed 4: Black Flag
Assassin’s Creed 4: unity
tomb raider
call of duty ghost
trials fusion
thief
contrast
پلاس هم داره.ارزش خرید داره؟بازیاش کدوماش ارزش بازی کردن داره؟
4تا بازی اولی فوق العاده هستن. باز بستگی به این داره شما چه سبک بازی رو دوست داری

- - -ویرایش - - -

برای چه سالی؟
خوده شما از اونجا خرید کردی ؟ پک منظور شماست یا خالی خود کنسول ؟ چون قیمت دلاری رو نگاه می کنم اینطوری نیستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or