هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان دسته از روی میز افتاد از فاصله ی ۱ متری حدودا . الان انگار یه چیزی توش شل شده و تکونش میدم یچیزش انگاری لق شده اما از نظر عملکردی مشکلی نداره. الان نیاز به باز کردن داره دسته ؟

داشتم تاپیک رو میخوندم دوستان در این مورد گفته بودن باید از قبل بازی رو روی اکانت خریداری کرد! منظور اینه که لاینسس بازی رو آنلاین خریداری کرد و بعد دیتای بازی رو از بیرون ریخت روی هارد و استفاده کرد ؟ درسته؟ بعد لایسنس بازی چه قیمتی هست ؟ با این حساب این کار ارزش داره یا بازی رو به صورت فیزیکی خرید به صرفه تره ؟ اگه توضیح بدید ممنون میشم!!
بله در خارج در واقع شما هیچ پولی بابت دیتا نمیدید و این ۶۰ دلار همش بابت لایسنس هست چون سرعت نت اونجا از psx هم بیشتره!لایسنس بازی همونی هست که قیمتش جلو بازی در استور نوشته اکثر ۶۰ دلاری هستندخرید ب صورت شرینگ خیلی با صرفه تر ظرقیت ۱ ۳۰ تومن ظرفیت ۲ ۱۱۰ ظرفیت ۳ ۶۰ تومنالبته اینا ی سری محدودیت دارنددیسک هم مهم ترین مشکلش افت شدید قیمتشه مثلا الان ویچر ۲۰۰ تومنه دوماه دیگه به ۱۰۰ تومن هم میرسه!!!!مثلا الان بازی اردر که اسفند اومد قیمت مناسبی واسه خرید و فروش پیدا کرده یعنی بعد از ۳ ماه!!!!

دوستان دسته از روی میز افتاد از فاصله ی ۱ متری حدودا . الان انگار یه چیزی توش شل شده و تکونش میدم یچیزش انگاری لق شده اما از نظر عملکردی مشکلی نداره. الان نیاز به باز کردن داره دسته ؟
اگر مشکلی که نیست که خب relax
ولی باز کردنش خیلی سخت نیست. میتونی باز کنی ببینی قضیه چیه D:

وقتی میخوام GTA اجرا کنم ااین اخطار رو میده و موقع اینستال بازی نهایتآ 4٪ یا 5٪ بازی اینستال میشه
مشکل از چیه؟
3 روز ما کنسول خریدیم هنوز موفق به یه پلی ساده نشدیم :\
برو این قسمت
Setting >Power Saving بعد زمانه خاموش شدن کنسول رو بزار بالای 1 ساعت
بعد برو ببین مشکل حل شده یا نه
باید اصولا پارته اولیش باید سریع نصب بشه .

دوستان دستگاه خود به خود بعضی بازیهارو آپدیت میکنه چجوری این حالتو غیر فعال کنم؟و اینکه چه چیزایی اینقد حجم اینترنت منو میبره؟دقیقا تا وصل میشمpsnروزی1گیگ میره

بچه ها میشه یه بازی رو از طریق pcخرید جون استور برا من باز نمیشه مشکل داره روی please waitمیمونه بعدا وقتی ps4 رو روشن کنی خودش دانلود بشه نیاز نباشه استور باز بشه

آخرین ویرایش:
بچه ها میشه یه بازی رو از طریق pcخرید جون استور برا من باز نمیشه مشکل داره روی please waitمیمونه بعدا وقتی ps4 رو روشن کنی خودش دانلود بشه نیاز نباشه استور باز بشه

میتونی از طریق وب با PC یا موبایل یا تبلت از استور خرید کنی ولی برای دانلود حتما باید از طریق PS4 به استور وصل بشی تا بتونی دانلود کنی

میتونی از طریق وب با PC یا موبایل یا تبلت از استور خرید کنی ولی برای دانلود حتما باید از طریق PS4 به استور وصل بشی تا بتونی دانلود کنی

اصلا استور برا من باز نمیشه همش رو please wait میمونه 30 دقیقه روش مونده بود برا شما استور باز نمیشه ؟

اصلا استور برا من باز نمیشه همش رو please wait میمونه 30 دقیقه روش مونده بود برا شما استور باز نمیشه ؟
نه برای من مشکل نداره احتمالا ایراد از نت باشه زنگ بزن به پشتی بانی بگو این ایراد و داری شاید حل بشه
البته چیز مهمی نیست اگه قبلا مشکل نداشتی و تازه شده خودش برطرف میشه بعد از مدتی

نه برای من مشکل نداره احتمالا ایراد از نت باشه زنگ بزن به پشتی بانی بگو این ایراد و داری شاید حل بشه
البته چیز مهمی نیست اگه قبلا مشکل نداشتی و تازه شده خودش برطرف میشه بعد از مدتی

برا من 4روز پیش باز میشد اکانتم هم شارژ کردم ولی دقیقا 2روزه پیش که خواستم بازی رو بخرم دیگه باز نشد الان 2روزه که همین جوری هست اعصابم رو خورد کرده

عجیبه نباید اینطوری بشه.
احیانا امکانش هست فیلم هم امتحان کنی bluray ببینی همینطوری هست یا نه
اون میشه امتحان کرد
disk ها تمیز هستن ؟
بد نیست یه بار هم rebuild database انجام بده بلکه شاید مشکل نرم افزاری هم باشه.
شما چقدر زود جواب دادید من چه قدر دیر شرمنده.ممنون از راهنمایی تون فقط یه سوال این rebuild database سیو بازی هارو نمیپرونه؟بعد از خود ستینگ خود ps4 باید انجام داد این کارو؟خیلی ممنون متشکر

دوستان دستگاه خود به خود بعضی بازیهارو آپدیت میکنه چجوری این حالتو غیر فعال کنم؟و اینکه چه چیزایی اینقد حجم اینترنت منو میبره؟دقیقا تا وصل میشمpsnروزی1گیگ میره
میتونی اپدیتها رو بزاری روی پاز دیگه دانلود نمیکنه . auto هم گزینش توی setting هست ولی دوباره میاد توی download list ×_×
1 گیگ محاله. وصل شدن به psn خیلی ببره از ساعتی 10 مگ هم باید کمتر باشه چون چیزی نداره ( غیر از دانلود کردن) . بازی خودش ساعتی دیگه نهایتا موردهای خیلی خاص ممکنه 50 ببره. 1 گیگ یا نتت مشکل داره یا اشکال کار از جایه دیگس.

دوستان از کجا میشه فهمید که آخرین آپدیت دستگاه کی ؟ و چجوری میشه دانلود کرد تا با فلش بریزیم تئ دستگاه میشه لینک بدین؟ ممنون
توی Setting هست .
یه گزینه برای update هست
از داخله این تاپیک پیگیری کن
http://forum.bazicenter.com/thread83437/

شما چقدر زود جواب دادید من چه قدر دیر شرمنده.ممنون از راهنمایی تون فقط یه سوال این rebuild database سیو بازی هارو نمیپرونه؟بعد از خود ستینگ خود ps4 باید انجام داد این کارو؟خیلی ممنون متشکر
نه از بین نمیره. rebuild هیچ چیزی رو پاک نمیکنه.
از Safe mode انجام بده
دستت رو 7 ثانیه روی Power نگه دار دو بیپ که زد ول میکنی دوباره میزاری بعد از safe mode بالا میاد.

دوستان یه سایت برای خرید بازی های ps4 معرفی میکنید مثلا بازی witcher 3. امکان خرید حضوری ندارم چون شهرستانم.هر سایتی هم که میرم هیلتره.:(
خیلی ممنون میشم یه کمکی بکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or