هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام ، کنسول دوستم ریجن 2 ژاپنه ولی اکانتی که ساخته برا امریکاس ، یه PS Plus us یک ساله گرفته هر چی کد میزنه میگه کد اشتباه میزنی یا قبلا استفاده شده! کد بازی AC:unity هم میزد تو redeem code همین ارورو میداد بهش! مشکل چیه به نظرتون؟!

ریجن اکانت اصلیتون با کد پلاس باید یکی باشه اصلا ریجن کنسول مهم نیست نباید مشکلی داشته باشه شاید کد uk هست؟ من خودم امروز یه 3 ماهه ریدیم کردم از سایت معتبر تهیه کردید؟

1.من میخواستم امروز کد پلاس بگیرم دیدم دو نوع کد میفروشن usوua e
اینا چه فرقی دارن؟؟؟ اخه قیمتاشون خیلی فرق داره
2.من اکانتم ریجن 2 ولی کنسول ریجن 2 ژاپن بی زحمت بگید من کدوم بگیرم ؟؟
3.یه ساله بگیرم یا 3 ماهه؟

4.این قضییه پلمپ ریجن 2 ژاپن هم یکی توضیح بده بی زحمت در جعبه بسته باشه یعنی پلمپ بوده دیگه ؟؟

1.من میخواستم امروز کد پلاس بگیرم دیدم دو نوع کد میفروشن usوua e
اینا چه فرقی دارن؟؟؟ اخه قیمتاشون خیلی فرق داره
2.من اکانتم ریجن 2 ولی کنسول ریجن 2 ژاپن بی زحمت بگید من کدوم بگیرم ؟؟
3.یه ساله بگیرم یا 3 ماهه؟

4.این قضییه پلمپ ریجن 2 ژاپن هم یکی توضیح بده بی زحمت در جعبه بسته باشه یعنی پلمپ بوده دیگه ؟؟
هر ریجن اکانت کده خودش رو داره . برای اینکه کد روی اکانته شما کار کنه باید ریجن کد با ریجن اکانت شما یکی باشه
ریجن کنسول هیچ اهمیتی در اجرای بازی و ... نداره . اکانت ریجن دو بایستی پلاسه ریجن 2 تهیه کنید
به نظره من 1 ساله خوبه ! 12 ماه هست با کلی بازیه مجانی :)

سلام ، کنسول دوستم ریجن 2 ژاپنه ولی اکانتی که ساخته برا امریکاس ، یه PS Plus us یک ساله گرفته هر چی کد میزنه میگه کد اشتباه میزنی یا قبلا استفاده شده! کد بازی AC:unity هم میزد تو redeem code همین ارورو میداد بهش! مشکل چیه به نظرتون؟!
احتمالا نه کارت نه بازی که دارن ریجن 1 هست .ا مریکا ریجن 1 هست.

امروز کنسول رو اومدم روشن کنم رفتم تم عوض کنم هنگ کرد 20 ثانیه
اومدم بیرون بازم هنگ کرد مجبور شدم دستی کنسول رو خاموس کنم.
علت چیست؟؟؟؟
خاک تو سر سونی با این اپدیتش

سلام
یک سوالی که برام پیش اومده
چرا با وجود اکانات مجانی پلاس ژاپن یک عده ای پلاس میخرن؟

چون فک کنم موقع فعال کردنش شماره کارت اعتباری میخواد
خودم امتحان نکردم یکی از بچه ها گفت

- - -ویرایش - - -

هر ریجن اکانت کده خودش رو داره . برای اینکه کد روی اکانته شما کار کنه باید ریجن کد با ریجن اکانت شما یکی باشه
ریجن کنسول هیچ اهمیتی در اجرای بازی و ... نداره . اکانت ریجن دو بایستی پلاسه ریجن 2 تهیه کنید
به نظره من 1 ساله خوبه ! 12 ماه هست با کلی بازیه مجانی :)

پس من یه اکانت امریکا بسازم که بتونم از کارت us استفاده چون حدود 20 تومن فرق بین کارت ها هس
بعد ببخشید فاصله سرور های امریکا و اروپا تو پینگ جیتر یا پکت لاس تاثیر داره؟؟

امروز کنسول رو اومدم روشن کنم رفتم تم عوض کنم هنگ کرد 20 ثانیه
اومدم بیرون بازم هنگ کرد مجبور شدم دستی کنسول رو خاموس کنم.
علت چیست؟؟؟؟
خاک تو سر سونی با این اپدیتش
rebuild database آنجام بده اینطور موقه ها . معمولا کمک میکنه

چون فک کنم موقع فعال کردنش شماره کارت اعتباری میخواد
خودم امتحان نکردم یکی از بچه ها گفت

- - -ویرایش - - -

پس من یه اکانت امریکا بسازم که بتونم از کارت us استفاده چون حدود 20 تومن فرق بین کارت ها هس
بعد ببخشید فاصله سرور های امریکا و اروپا تو پینگ جیتر یا پکت لاس تاثیر داره؟؟
بله تاثیره داره
از ایران شما به اروپا اینا وصل شو و تست بگیر چون نزدیکتره

سلام دوستان امروز میخوام برم ps4 بگیرم پلمپشون چه جوریه اصلا پلمپ دارن میخوام مطمئن بشم ؟

مرسی
من خودم از يه فروشنده معتبر اينترنتي پرسيدم گفت ١ و ٢ امريكا و اروپا برچسب ابي رنگ پلمپ رو جعبش خورده ولي ٣ اسيا و ٢ ژاپن از كارخونه هم بري بگيري اون برچسبو نداره واسه منم عجيبه اين موضوع ولي اين به معنايه اين نيست كه كنسول اك نيست .

کلا پلمپ کنسول ها آبی رنگ نیست دیگه!سری های اول آبی بود و فقط این پکهای مناسبتی که بازی یا چیزی اضافه دارند، بعضا پلمپ آبی دارن!در بقیه موارد همه برچسب شفاف عادی دارند!
زیاد خودتون رو درگیرش نکنید!از جای معتبر خریداری کنید و همینطور یک نگاه کلی به دستگاه و متعلقاتش داشته باشید!

دوستان یه سوال... من حدوداً دو سه هفته پیش PS4 رو آپدیت کرده بوده، تا دیروز هم مشکلی نداشتم. الان که روشن کردم، دوباره آپدیت خواست ازم، من گذاشتم برای دانلود. این آپدیت جدیده حدود 245 مگ هستش، قبلیه هم همینطور بود فکر کنم.

حالا سوالم اینه که آپدیت جدید برای PS4 اومده و یا اینکه دستگاه من آپدیت قبلی رو به کل یادش رفته :|

ویرایش: ورژنی که دارم دانلود میکنم 2.51 هستش.

دوستان یه سوال... من حدوداً دو سه هفته پیش PS4 رو آپدیت کرده بوده، تا دیروز هم مشکلی نداشتم. الان که روشن کردم، دوباره آپدیت خواست ازم، من گذاشتم برای دانلود. این آپدیت جدیده حدود 245 مگ هستش، قبلیه هم همینطور بود فکر کنم.

حالا سوالم اینه که آپدیت جدید برای PS4 اومده و یا اینکه دستگاه من آپدیت قبلی رو به کل یادش رفته :|

ویرایش: ورژنی که دارم دانلود میکنم 2.51 هستش.

خیر دوست عزیز دستگاه آپدیت رو یادش نرفته:d

آپدیت جدید منتشر شده و همه باید دانلود کنند:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or