هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام بر همگی..
آقایون من هدست گلد خریدم ، یه 4 ساعت ازش استفاده کردم خاموش شد!
باطریش همین حدودا تموم میشه؟
gold ؟ همین 99$ دیگه ؟
سوتی توی تبلیغاتش 8 ساعت رو زده بود . نقدها میگفتن ( مثلا ign ) بین 7-9 ساعت دووم میاده.

gold ؟ همین 99$ دیگه ؟
سوتی توی تبلیغاتش 8 ساعت رو زده بود . نقدها میگفتن ( مثلا ign ) بین 7-9 ساعت دووم میاده.
آره، دیروز 370 خریدم.
همین دیگه...منم تعجب کردم ، البته همش به صورت وایرلس وصل بود و حالت باس.
نمیدونم. اک هم بود.

آره، دیروز 370 خریدم.
همین دیگه...منم تعجب کردم ، البته همش به صورت وایرلس وصل بود و حالت باس.
نمیدونم. اک هم بود.
مبارکتون باشه..
اول اینکه گروم خریدید...باید با شارژ فول تا 7 ساعت جواب بده...

مبارکتون باشه..
اول اینکه گروم خریدید...باید با شارژ فول تا 7 ساعت جواب بده...
آره، یعنی با اینکه از وایرلس استفاده بشه و صدا هم روی خونه سوم و روی حالت باس باشه بازم 7 ساعت ازش شارژ می گیری؟

آخرین ویرایش:
با یه اینترنت دیگه تست منم اول که خریده بودم اینجوری شده بود.
اگه 3g دارین روی گوشی wifi hotspot نصب کن 3g رو فعال کن بعدم وارد برنامه شو و کنسول رو با wifi به گوشی وصل کن بعد هم تست اینترنت تو کنسول بزن برو تو psn درست میشه ...فقط برای دفعه اول اینجوریه بعد میتونی با کابل وصل شی

45 دقیقه گذاشتم رو پلیز ویت موند بعد خودش وصل شد . بعد دو سه بار قطع کردم دوباره وصل شدم دیگه راه افتاد و از بار دوم به بعد ده ثانیه کانکت میشه .

این هدست مخصوص اینکه توی PSN راحت بتونی حرف بزنی ، ورودیش 3.5 میلیمتری هست؟ یعنی همین هدست های معمولی هم اگر بزاریم میتونیم باهاش حرف بزنیم؟

بچه ها من نمی فهمم این هدست چرا اینطوری شارژ می شه.
وقتی کنسولو برای شارژ هدست، توی حالت StandBy می برم ، هدست و از طریق USB شارژ می کنم ، شارژ می شه تا وقتی که چراغ روی هدفون خاموش میشه.(معمولا بایستی توی این حالت شارژ کامل شده باشه)
خب، حالا که کنسولو روشن می کنم (هنوز هدست با کابل وصله) هدست، نمایشگر باطریش تو کنسول داره پر و خالی میشه(یعنی شارژ کامل نشده)
این یعنی چی الان؟(چه جوری شارژ کاملش کنم؟)

وقتی کنسولو برای شارژ هدست، توی حالت StandBy می برم ، هدست و از طریق USB شارژ می کنم ، شارژ می شه تا وقتی که چراغ روی هدفون خاموش میشه.(معمولا بایستی توی این حالت شارژ کامل شده باشه)
خب، حالا که کنسولو روشن می کنم (هنوز هدست با کابل وصله) هدست، نمایشگر باطریش تو کنسول داره پر و خالی میشه(یعنی شارژ کامل نشده)
احتمالا باگی چیزی هست
یک rebuild database انجام بده
اکثریت مشکلات مربوط به battery indicator با بازسازی database مشکلش حل میشد چون یه بار خودم به این مشکل توی 4 برخوردم (البته با دسته )

شما با شارژر گوشی بزن به شارژ به کنسول وصلش نکن.شارژری که خروچی برقش 5 ولت باشه...من اینجوری شارژ میکنم...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or