الان سه روزه کنسول خریدم اصلا نمیتونم به psn وصل بشم و رو پلیز ویت گیر میکنه . چکار کنم
نه . چیزه عادی هست ! :dامروز بازی swaper را از برزیل گرفتم بعد active primary کردم الان دارم رو اکانت آمریکام بازی میکنم جالبه نه؟
قبلا این مشکل توی فروم پیش اومده بود اگر اشتباه نکنم . به نظرم rare هست. شاید از طریقه de-active کردن کلی بشه حل کرد ولی اگر مشکل از طرفه سونی باشه باید بزارن بعدا امتحان کنن ببینن چی میشه .
توی psnprofiles.com بزن اکانتت رو بعد پرچمه کشور میاد بقله اکانتت ! اون میشه ریجنسلام منم تاره به جمع ps4 پیوستم
اقا من یه اکانت ساختم فقط یادم نیست us زدم یا uk الان از کجا بفهمم ریجن اکانتم چیه ؟
بعد چرا من هرچی بازی فری دانلود میکنم نمیشه بازی کرد ؟ اینا رو دانلود کرم batel island . final fantezi / یه دونم بازی هواپیماییه یادم نیست اسمشو
. چنتا سوالم دارم که الان یادم نیست
پیر شدم دیگه / فک کن یه هو از سونی 1 (که اونم نداشتم تو کلوپ گیم نت بازی میکردم یه هو امدم ps4 خریدم ) انقد بیام اینجا سوال کنم . بنم کنن
اهان اقا من نتم 1 مگه وایمکس ایرانسل / سرعت دانلودم تو pc خوبه 130 ثابته / ولی با کنسول دانلود میکنم فک کنم یک سومش سرعت نداره ؟! چرا / بعد با لن وصل شم ایا سرعتش بیشتر میشه یا فرقی نداره ؟ و بدرد بازی انلاین میخوره یا نه
چه طوری باید انلاین بازی کنم اصلا ؟
D:
استور بسته به ریجنش 3 شنبه و 4 شنبه ها اپدیت میشهيك سوال. استور بعد از چند روز آپديت ميشه؟ چون من هر وقت ميرم استور همون مطالب قبلي رو ميبينم!
تو قسمت wellcome تبليغات god of war
و...
Sent from my iPhone using Tapatalk
استور بسته به ریجنش 3 شنبه و 4 شنبه ها اپدیت میشه
بخشه welcome هم که خب بستگی داره کلا به خودشون که چی پست کنن چی نکن
این چیزا به دستگاه ربطی نداره ...دستگاه من ريجن يكه الان به نظر شما كي آپديت ميشه؟
من الان دسته رو به شارژر نوكيا كه ١٢٠٠ma هست وصل كردم و داره شارژ ميشه و چراغ نارنجي هم آرام خاموش روشن ميشه.
:-)