هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یه سوال دیگه...
وقتی اشتراک پلاس رو به اتمام باشه بخوای بازی رو دانلود کنی اما دانلود بازی بیشتر طول بکشه وقتی پلاست تموم بشه دیگه بازی دانلود نمیشه؟!

یه سوال دیگه...
وقتی اشتراک پلاس رو به اتمام باشه بخوای بازی رو دانلود کنی اما دانلود بازی بیشتر طول بکشه وقتی پلاست تموم بشه دیگه بازی دانلود نمیشه؟!

دانلود میشه کرد و نصب هم میشه ولی بازیت قفل میشه نمیشه اجراش کرد تا زمانی که پلاس بگیری اونوفت قفلش باز میشه
موفق باشید.

دوستان من یک سوال داشتم مرد و مردونه و رک و راست بخواید بگید،من ps4 بگیرم یا ایکسوان؟ لطفا عادلانه جواب بدید بحثه کلی پوله. ممنون :d
من 360 داشتم ولی هیچ وقت دوسش نداشتم ، کلی بازی انحصاری سونیم از دست دادم ، الان خوشحالم شرایط جوری شد که مجبور شدم به اصل خویش بازگردم چون 1 و 2 شو داشتم ولی واسه کپی خور ، مجبوری 360 گرفتم . از ظاهر بخوای شروع کنی میبینی بازم مایکروسافت الکی شلوغش کرده ، یه چیز نچسبی به نظرم داده ، منم مثل خودت دنبال بازیم نه یه وسیله چند کاره ، بازیای ps4 هم تو بازار بیشتره ، درکل من که ذره ای دلم برا ایکس باکس تنگ نشده

کاملا درسته نمیشه دید...
ممنون بابت پاسحتون
حالا واقعا همه فیلم های مه وارد ایران میشه پال هستند و نمیشه با ریجن 1 دید ؟
اخه یجا برام ریحن 1 یری جدید 1115 اورده و ار وانجایی کهخ ریجن 2 سری جدیدش نیومده و همون 1003 هست موندم چیکار کنم ؟؟ 1 رو یگیرم یا نه ؟

مثل اینکه خیلی ها مثل من بودند ، من هم PS1 داشتم و PS2 داشتم ولی نسل قبل اول نسل PS3 خریدم اما به خاطر اینکه PS3 درست کپی خور نشد و بازیهاش بلوری بود و گرونتر بود فروختم و XBOX360 خریدم ولی ارضا نمیشدم و باید میشستم و انحصاری های زیبا و رنگارنگ PS3 رو حسرت میخوردم و دلمو خوش میکردم به Halo و Gearswar باور کنید Halo رو یک ربع هم بازی نکردم و دلمو زد و حسرت Killzone میخوردم و این نسل اولش گفتم همون ایکس باکس رو ادامه بدم ولی بلخره برگشتم به اصل.الان تلویزیونم ال جی هستش ولی خدا بخواد پول جور بشه یه تی وی سونی هم میخرم کاملا برمیگردم به اصل.
یادش به خیر سگارو وصل میکردم به 2197 سونی.

مشکل

دوستان تو رو خدا کمک کنید منم پلاس ژاپن استفاده می کنم وسط بازی انلاین بودم یه هو رفت تو صفحه پلاس که میگه پلاست تموم شده رفتم دیدم پلاس ژاپن هنوز هست ولی اکانت من دیاکتیو شده میخوام active کنم ارورو میده you have already actived another system with yoour account .to active this acoount deactive another system در صورتی که من کاری نکردم

ممنون بابت پاسحتون
حالا واقعا همه فیلم های مه وارد ایران میشه پال هستند و نمیشه با ریجن 1 دید ؟
اخه یجا برام ریحن 1 یری جدید 1115 اورده و ار وانجایی کهخ ریجن 2 سری جدیدش نیومده و همون 1003 هست موندم چیکار کنم ؟؟ 1 رو یگیرم یا نه ؟
خیلی از دوستان رجین ۴ رو یادشون میره به نظر من بهترینه هم دکمه هاش مثل یکو دو هست هم رجین پخش فیلمش مثل دو هست هم تو بازار چون شناخته شده نیست ارزون تره من خودم رجین ۴ دارم ۱۰۰۲a اون موقع ۷۰ زیر قیمتای دیگه گرفتم

دوستان تو رو خدا کمک کنید منم پلاس ژاپن استفاده می کنم وسط بازی انلاین بودم یه هو رفت تو صفحه پلاس که میگه پلاست تموم شده رفتم دیدم پلاس ژاپن هنوز هست ولی اکانت من دیاکتیو شده میخوام active کنم ارورو میده you have already actived another system with yoour account .to active this acoount deactive another system در صورتی که من کاری نکردم

تو رو خدا یکی به ما کمک کنیه

میگه این اکانت روی کنسوله دیگه active شده برای همین نمیشه primary اکتیوش کرد.
اگر روی کنسول دیگه primary شده اونجا de-active کن روی کنسول خودت active کن

اقا باسه کنسول ریجن 1 ادرس زیب کد تلفن اینا چی بزنم؟
موقع ساخت اکانت کشور usa گذاشتم state هم newyork
بزن 10138 برای زیپ کد .

دسته رو ميشه با شارژر موبايل سوني يا سامسونگ و يا نوكيا شارژ كرد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
تا حالا امتحان نکردم!
ولی با Usb توی Laptop شارج کردم
کلا نباید مشکله خاصی باشه اگر بشه.

- - -ویرایش - - -

94070
شهر=سن کارلوس
state=caهمون کالیفرنیا
گفت New York ها ;;)

دوست عزیز رو هیچ کنسولی اخه من پرامری نکردم اگه اونطوری باشه چرا وسط بازی گفت من داشتم 2 ساعت بازی می کردم
به نظره میرسه باگ باشه !
به نظرم از طریقه وب و sony account manager وارد شد de-active کلی کن اکانت رو و از کنسول اکتیو کن
یا یکی دیگه بسازی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or