نه زیاد...سلام دوستان وقتی دسته رو می خواید شارژ کنید سوکتی که به دسته وصل میشه برا شما هم یه مقدار لقه یعنی تکون می خوره؟
یه سوال دیگه...
وقتی اشتراک پلاس رو به اتمام باشه بخوای بازی رو دانلود کنی اما دانلود بازی بیشتر طول بکشه وقتی پلاست تموم بشه دیگه بازی دانلود نمیشه؟!
من 360 داشتم ولی هیچ وقت دوسش نداشتم ، کلی بازی انحصاری سونیم از دست دادم ، الان خوشحالم شرایط جوری شد که مجبور شدم به اصل خویش بازگردم چون 1 و 2 شو داشتم ولی واسه کپی خور ، مجبوری 360 گرفتم . از ظاهر بخوای شروع کنی میبینی بازم مایکروسافت الکی شلوغش کرده ، یه چیز نچسبی به نظرم داده ، منم مثل خودت دنبال بازیم نه یه وسیله چند کاره ، بازیای ps4 هم تو بازار بیشتره ، درکل من که ذره ای دلم برا ایکس باکس تنگ نشدهدوستان من یک سوال داشتم مرد و مردونه و رک و راست بخواید بگید،من ps4 بگیرم یا ایکسوان؟ لطفا عادلانه جواب بدید بحثه کلی پوله. ممنون :d
ممنون بابت پاسحتونکاملا درسته نمیشه دید...
خیلی از دوستان رجین ۴ رو یادشون میره به نظر من بهترینه هم دکمه هاش مثل یکو دو هست هم رجین پخش فیلمش مثل دو هست هم تو بازار چون شناخته شده نیست ارزون تره من خودم رجین ۴ دارم ۱۰۰۲a اون موقع ۷۰ زیر قیمتای دیگه گرفتمممنون بابت پاسحتون
حالا واقعا همه فیلم های مه وارد ایران میشه پال هستند و نمیشه با ریجن 1 دید ؟
اخه یجا برام ریحن 1 یری جدید 1115 اورده و ار وانجایی کهخ ریجن 2 سری جدیدش نیومده و همون 1003 هست موندم چیکار کنم ؟؟ 1 رو یگیرم یا نه ؟
94070اقا باسه کنسول ریجن 1 ادرس زیب کد تلفن اینا چی بزنم؟
موقع ساخت اکانت کشور usa گذاشتم state هم newyork
دوستان تو رو خدا کمک کنید منم پلاس ژاپن استفاده می کنم وسط بازی انلاین بودم یه هو رفت تو صفحه پلاس که میگه پلاست تموم شده رفتم دیدم پلاس ژاپن هنوز هست ولی اکانت من دیاکتیو شده میخوام active کنم ارورو میده you have already actived another system with yoour account .to active this acoount deactive another system در صورتی که من کاری نکردم
تو رو خدا یکی به ما کمک کنیه
بزن 10138 برای زیپ کد .اقا باسه کنسول ریجن 1 ادرس زیب کد تلفن اینا چی بزنم؟
موقع ساخت اکانت کشور usa گذاشتم state هم newyork
تا حالا امتحان نکردم!دسته رو ميشه با شارژر موبايل سوني يا سامسونگ و يا نوكيا شارژ كرد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
گفت New York ها94070
شهر=سن کارلوس
state=caهمون کالیفرنیا
به نظره میرسه باگ باشه !دوست عزیز رو هیچ کنسولی اخه من پرامری نکردم اگه اونطوری باشه چرا وسط بازی گفت من داشتم 2 ساعت بازی می کردم