هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان چرا از دیشب سرعت سرور های سونی اینقد اومده پایین!!!
من الان از دیشب تاحالا بازی child of lightرو که تو3 ساعت باید میگرفتم
تا الان هنوزنصفشم نگرفته تازه با کامپیوتر : )))
راهی هست برای افزایش سرعت؟!؟!؟!

1-دوستان از چند فروشنده شنیدم که کنسول های سفارش امریکا اتو ریجیکت داشتن.. همون مشکلی چند نفر از دوستان در همین تاپیک مطرح مردند که خود به خود دیسک میزنه بیرون.. ایا درسته این خبر ؟
2- در ضمن اینکه اگه ریجن 1 بگیری وبازی هم ریجن 2 و بعد از مدتی همون بازی رو ریجن 3 بگیری ... از ادامه بازی که با ریجن 2 داشتی نمیتونی جلوتر بری و باید از اول بازی کنی.. درسته ؟

سلام
دوستان چرا از دیشب سرعت سرور های سونی اینقد اومده پایین!!!
من الان از دیشب تاحالا بازی child of lightرو که تو3 ساعت باید میگرفتم
تا الان هنوزنصفشم نگرفته تازه با کامپیوتر : )))
راهی هست برای افزایش سرعت؟!؟!؟!
سرور های psn دوباره مشکل پیدا کرده کلا سرویسمون کرده تو این چند وقت:))

- - -ویرایش - - -

1-دوستان از چند فروشنده شنیدم که کنسول های سفارش امریکا اتو ریجیکت داشتن.. همون مشکلی چند نفر از دوستان در همین تاپیک مطرح مردند که خود به خود دیسک میزنه بیرون.. ایا درسته این خبر ؟
2- در ضمن اینکه اگه ریجن 1 بگیری وبازی هم ریجن 2 و بعد از مدتی همون بازی رو ریجن 3 بگیری ... از ادامه بازی که با ریجن 2 داشتی نمیتونی جلوتر بری و باید از اول بازی کنی.. درسته ؟
۱.من تا حالا نشنیدم مشکل اتو اجکت مخصوص رجین خاصی باشه احتمال یکی دیگر از دروغ این فروشنده هاست
۲.بله درسته

آخرین ویرایش:
به نظرم هار ps4 باید 1 ترا یا بیشتر باشه چون 400 گیگ اصلا کافی نیست.(درسته 500 گیگه ولی تو قسمت setting گیگ 400 نشون میده)
با چه هارد هایی میشه عوض کرد؟

به نظرم هار ps4 باید 1 ترا یا بیشتر باشه چون 400 گیگ اصلا کافی نیست.(درسته 500 گیگه ولی تو قسمت setting گیگ 400 نشون میده)
با چه هارد هایی میشه عوض کرد؟
هر هارد ساتا ۲.۵ اینچ اینترنال میشه بهش میگن هارد لپ تاپی. ssd و از این هاردای هیبرید هم میشه که سرعت بالا تری داره

چرا نمیتونم به psn وصل شم ؟ :|
1 ساعته اینطوریه
تا بعد از ظهر مشکلی نداشتم
باز ایرادی پیدا کرده؟
کسی مشکل نداره !؟
از هایوب عزیز بپرس منم توی التیمیت بودم جلو هم بودم داشتم میرفتم دسته بالاتر یهو انداخت بیرون درحالی که پینگ ثابت بود تایم اوتی هم نبود

از هایوب عزیز بپرس منم توی التیمیت بودم جلو هم بودم داشتم میرفتم دسته بالاتر یهو انداخت بیرون درحالی که پینگ ثابت بود تایم اوتی هم نبود

الان اوکی شد !/:)
اون مشکل که میگی از سرورای ea هست بدون شک
من 200 تا باخت واسم ثبت شده 150 تاش DC شدن بوده
و مطمئنم از نت نیس چون پینگ ثابت و مشکل خاصیم نیس
به پشتیبانیشم میگی میگه در حال بررسی هستیم

الان اوکی شد !/:)
اون مشکل که میگی از سرورای ea هست بدون شک
من 200 تا باخت واسم ثبت شده 150 تاش DC شدن بوده
و مطمئنم از نت نیس چون پینگ ثابت و مشکل خاصیم نیس
به پشتیبانیشم میگی میگه در حال بررسی هستیم
باو وسط بازی یهو پرید برین نه اخرش اون اخر بازی که میپره بدون ثبت نکردن که هر دست سیزن میرم حداقل یه بار اینجوری میشه:d

باو وسط بازی یهو پرید برین نه اخرش اون اخر بازی که میپره بدون ثبت نکردن که هر دست سیزن میرم حداقل یه بار اینجوری میشه:d
همینم چند بار پیش اومده برام یعنی چند بار نه خیلی بیشتر ولی نبازونده و فقط بازی رو کم کرده و گند زده به همه چی..آخریشم همین صبح که نه بازوند نه هیچی ولی بازی رو کم کرد و اعصابمو به هم ریخت چون میبردم اول میشدم حالا کار ندارم به این چیزا ولی ببین هر زمانی من آخر باز واسم ارور داده یا وسط بازی پریده بیرون رفتم ترانسفر مارکت رو نگاه کردم دیدم ترکیده و ارور میده این دیگه از نت نیس که از سروراشونه یعنی مطمئن باش از خودشونه
یه بار با پشتیبانیش حرف بزنی متوجه میشی
چند بار گفته میدونم مشکل وجود داره از جمله همون آخر بازی که ارور میده ولی در حال بررسی هستیم ..این جمله رو از اول آبان مبگه :| الان دی هستیم دیگه ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or