هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

همینم چند بار پیش اومده برام یعنی چند بار نه خیلی بیشتر ولی نبازونده و فقط بازی رو کم کرده و گند زده به همه چی..آخریشم همین صبح که نه بازوند نه هیچی ولی بازی رو کم کرد و اعصابمو به هم ریخت چون میبردم اول میشدم حالا کار ندارم به این چیزا ولی ببین هر زمانی من آخر باز واسم ارور داده یا وسط بازی پریده بیرون رفتم ترانسفر مارکت رو نگاه کردم دیدم ترکیده و ارور میده این دیگه از نت نیس که از سروراشونه یعنی مطمئن باش از خودشونه
یه بار با پشتیبانیش حرف بزنی متوجه میشی
چند بار گفته میدونم مشکل وجود داره از جمله همون آخر بازی که ارور میده ولی در حال بررسی هستیم ..این جمله رو از اول آبان مبگه :| الان دی هستیم دیگه ..
ببین التیمیت یه لود تقریبا طولانی داره وقتی کامل لود نشه توی استور التیمیت بری بازیکن نمیاره باید بری بیرون دوباره بیای تو این لود هم باید سرعت اینترنتت بالا باشه حالا یکی ممکنه بگه من نتم 16مگ هست اخرش میوفتم بیرون من بهش میگم این مال قضیه شرینگ هست وقتیisp شیر بیشتر از 8 تا کنه و اون یوزرهایی هم که باتو شیر شدن همزمان انلاین بشن بزنن رو دانلود اینجوری میشه هایوب بشدت بی ثبات هست یهو سرعت عالیه بعد میشه 20 کیلو8-|

ببین التیمیت یه لود تقریبا طولانی داره وقتی کامل لود نشه توی استور التیمیت بری بازیکن نمیاره باید بری بیرون دوباره بیای تو این لود هم باید سرعت اینترنتت بالا باشه حالا یکی ممکنه بگه من نتم 16مگ هست اخرش میوفتم بیرون من بهش میگم این مال قضیه شرینگ هست وقتیisp شیر بیشتر از 8 تا کنه و اون یوزرهایی هم که باتو شیر شدن همزمان انلاین بشن بزنن رو دانلود اینجوری میشه هایوب بشدت بی ثبات هست یهو سرعت عالیه بعد میشه 20 کیلو8-|
همین کارو میکنم ولی ارور میده این موضوع هم اکثرا یا بعد از ظهرا پیش میاد یا شبا
ببین هایوب خوبه ولی بستگی به منطقش داره واسه من تا پارسال داغون بود الان خوب شده هم پینگ هم سرعت دانلود
مخابرات هم دارم که بخوای باش بازی کنی بازی نمیکنی بلکه 90 دقیقه چیزی جز لگ نمیبینی :)

همین کارو میکنم ولی ارور میده این موضوع هم اکثرا یا بعد از ظهرا پیش میاد یا شبا
ببین هایوب خوبه ولی بستگی به منطقش داره واسه من تا پارسال داغون بود الان خوب شده هم پینگ هم سرعت دانلود
مخابرات هم دارم که بخوای باش بازی کنی بازی نمیکنی بلکه 90 دقیقه چیزی جز لگ نمیبینی :)
اتفاقا برای منم ظهر به بعد خرابه

دوستان من یک سوال داشتم مرد و مردونه و رک و راست بخواید بگید،من ps4 بگیرم یا ایکسوان؟ لطفا عادلانه جواب بدید بحثه کلی پوله. ممنون :d
ps4دیگه :d

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال لذام پیش اومده
برای ما که تو ایرانیم فیلم های بلوری با سیستم پال میان و ایا درسته که با ps4 ریجن 1 امریکا نمیشه دید ؟
اگه بلوری ریجن لاک باشه بله نمیشه دید ولی اکثرا ریجن فری هستن که با هر ریجنی میشه دید

ps4دیگه :d

- - -ویرایش - - -

اگه بلوری ریجن لاک باشه بله نمیشه دید ولی اکثرا ریجن فری هستن که با هر ریجنی میشه دید
میتونی بیشتر توضیح بدی مصطفی جون؟ البته خیلی ممنونم که نظر دادی و نظرتم قطعا فنیه ولی با شناختی که دارم تو یک سونی فنه دیرینه هستی :d که این باعث میشه قدری در قسمت عادلانه بودن نظرت شک کنم>:):d

میتونی بیشتر توضیح بدی مصطفی جون؟ البته خیلی ممنونم که نظر دادی و نظرتم قطعا فنیه ولی با شناختی که دارم تو یک سونی فنه دیرینه هستی :d که این باعث میشه قدری در قسمت عادلانه بودن نظرت شک کنم>:):d
چون ps4 قویتره بازیهاش توی این مملکت ارزونتره حجم اپدیت بازیاش کمتره و دلیل مهمتر اینه که چون psnپر از ایرانیه و تو برای فروختن بازیهات تمام مرده هات جلوی چشمت نمیان و سریع بازیهات بفروش میره دیگه چی میخوای/؟:-/

دوستان من یک سوال داشتم مرد و مردونه و رک و راست بخواید بگید،من ps4 بگیرم یا ایکسوان؟ لطفا عادلانه جواب بدید بحثه کلی پوله. ممنون :d

مثله اینکه x360 داری....اگه بازی های انحصاریش رو دوست داری همون one رو بگیر.
بیشتر کسایی که اینجان مثل من ps3 داشتن برای همین ps4 گرفتیم چون بازی های انحصاریش رو بیشتر دوست داشتیم ....شما یه مدت برو کلوب با ps3 بازی کن ببین خوشت میاد یا نه. فک نکنم هنوز ps4 توی کلوب ها اومده باشه.
و اینکه دسته ps به راحتی xbox نیست

البته یه تاپیک تو بخش گفتگوی آزاد بود که درباره اینکه کدوم یکی رو بگیرن بحث میکنن بگرد ببین چی میشه

چون xbox 360 داشتید (با توجه به پلتفرم هاتون) به نظرم Xbox One بگیرید بهتره. چون با سیستم Xbox آشنایی دارید و عادت کردید به سیستم و مهاجرت به PlayStation عواقب خوبی نخواهد داشت. البته انحصاری های Xbox One هم امسال عالی هستند.
در کل می تونید مقایسه های سخت افزاری و گرافیکی و ... از دو کنسول رو ببینید و خودتون تصمیم بگیرید.

مثله اینکه x360 داری....اگه بازی های انحصاریش رو دوست داری همون one رو بگیر.
بیشتر کسایی که اینجان مثل من ps3 داشتن برای همین ps4 گرفتیم چون بازی های انحصاریش رو بیشتر دوست داشتیم ....شما یه مدت برو کلوب با ps3 بازی کن ببین خوشت میاد یا نه. فک نکنم هنوز ps4 توی کلوب ها اومده باشه.
و اینکه دسته ps به راحتی xbox نیست

البته یه تاپیک تو بخش گفتگوی آزاد بود که درباره اینکه کدوم یکی رو بگیرن بحث میکنن بگرد ببین چی میشه
من اصلا از انحصاری های مایکرو به جز یکی دوتا کینکتش خوشم نیومد:| از انحصاری های سونی واقعا خوشم میاد خیلی با فکر و پر قصه ترن البته alan wake هم خیلی خوب بودش.
من واقعا راحتی و گرافیک بازی مهمتره..چیزایی مثل بازی های انحصاری و تعداد بازی و لایو برام درجه دومه.میخوام بدونم اوج لذت بازی تو کدومشونه واقعا.
چون xbox 360 داشتید (با توجه به پلتفرم هاتون) به نظرم Xbox One بگیرید بهتره. چون با سیستم Xbox آشنایی دارید و عادت کردید به سیستم و مهاجرت به PlayStation عواقب خوبی نخواهد داشت. البته انحصاری های Xbox One هم امسال عالی هستند.
بله واقعا به دستش عادت کردم و دسته پس3 برام عذاب اوره مدام دستم روش سر میخوره،و به دکمه هاش خوب چفت نمیشه.البته فکر میکنم تو پس4 وضع بهتر باشه نه؟

من اصلا از انحصاری های مایکرو به جز یکی دوتا کینکتش خوشم نیومد:| از انحصاری های سونی واقعا خوشم میاد خیلی با فکر و پر قصه ترن البته alan wake هم خیلی خوب بودش.
من واقعا راحتی و گرافیک بازی مهمتره..چیزایی مثل بازی های انحصاری و تعداد بازی و لایو برام درجه دومه.میخوام بدونم اوج لذت بازی تو کدومشونه واقعا.

بله واقعا به دستش عادت کردم و دسته پس3 برام عذاب اوره مدام دستم روش سر میخوره،و به دکمه هاش خوب چفت نمیشه.البته فکر میکنم تو پس4 وضع بهتر باشه نه؟
بله.واقعا دسته PS3 نسبت به 360 خیلی وضع بدتری داشت و به هیچ وجه خوش دست نبود. البته توی PS4 کاملا خوش دست تر شده. در کل به نظرم شما Xbox One بگیر مهاجرت از Xbox به PlayStation و عادت کردن بهش کار آسونی نیست! برای افرادی خوبه که از قبل PS3 داشتند.

من خودم قبول دارم دسته های ps3 خیلی مضخرف بودن خدایی دسته های 4 خیلی بهترن دسته های ps3 روی اعصاب بودن اصلا:))

- - -ویرایش - - -

بله.واقعا دسته PS3 نسبت به 360 خیلی وضع بدتری داشت و به هیچ وجه خوش دست نبود. البته توی PS4 کاملا خوش دست تر شده. در کل به نظرم شما Xbox One بگیر مهاجرت از Xbox به PlayStation و عادت کردن بهش کار آسونی نیست! برای افرادی خوبه که از قبل PS3 داشتند.
حاجی خونه که نیست عادت میکنه بهش یه جوری جوو میدی که انگار دوتا اپولو متفاوتن 8-|
اتفاقا کسایی که قبلا 360 داشتن باکسایی که قبلا ps3 داشتن ps4 گرفتن بیشترن والا اینا مثه دوتا ماشین میمونن این بنده خدا هم رانندگی بلده یه هفته نمیشه همه چیو یاد میگیره چیز پیچیده ای نیست اتفاقا ps4 منوهاش از xbone ساده تره

GameSpot مورد انتظار ترین بازیهای 2015 خودش رو منتشر کرد که سه تاش انحصاری PS4 بود و دو تاش انخصاری X1 (توم ریدر جدید و no man's sky رو هم حساب کردم)
توی مورد انتظارترین های IGN هم اگه اشتباه نکنم چهارتاش انحصاری PS4 بود و X1 فقط هیلو رو تو اون لیست بود. (دوتاش Jrpgه شاید خوشت نیاد.
تازه The Order 1886 ، U4 و Until Dawn ( استریت فایتر 5 شاید 2015 نیاد ) هم تو لیست نبودند
البته از اونطرف QB و فیبل هم تو لیست نبودند.

بهرحال سونی تو سه نسل گذشته خودش رو در ضمینه انحصاری اثبات کرده
ولی تصمیم نهایی با خودته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or