قسمت براقش . کلا طبیعتش همینطوریه ×_×:dدوستان کدوم قسمت دستگاه هست که امکان داره خش برداره و گویا مقاومت کمی داره ؟!
تا زمای که جلوی vent ها رو نگیره ok هست.من برای جلوگیزی از خط و خشی شدن دستگاه روش سلفون کشیدم. مشکل حرارتی یا غیره که ایجاد نمی کنه؟! فقط روی دستگاه یعنی قسمت براق و پایینش! پشت دستگاه و همین طور ۴ طرفش بدون سلفون مونده!
یه سوال دیگه من زدم یه بازی رایگان برا پلاس رو دان کنم ولی منصرف شدم حالا چطور کلا بازی و آیکونش رو پاک کنم؟!
با tv دیگه تست کردی ؟ یا کابله دیگه ؟سلام دوستان من کنسولم ریجن 2 .. الان بار دومه که با درگاه hdmi مشکل پیدا میکنم.کابلا سالمن ولی تصویر قطع و وصل میشه و چیزی نشون نمیده.
بار اولم شانسی درست شد.عصبی شدم اینهمه پول کنسول بدی hdmi مشکل داشته باشه.
دوستان شرمنده دو سوال ابتدايي داشتم. دي:
اول اين كه چجوري بايد فريمور tv را آپديت كنم؟
و اين كه تو بخش رزولوشن هاي PS4 در كنار 1080p يه گزينه اي ديگهاي هم هست كه نوشته 1080i
فرق رزولوشن اين دو تا عدد با هم ديگه چيه؟
1.با کابل usb وصل کن به 3سلام .میخواستم بدونم چه جوری دسته ps4 رو به ps3 به صورت بیسیم وصل کنم ؟
safe mode هم تصویر نمیده ؟دوست عزیز کابل hdmi من به دسگاه چفت نمیشه.و سیگنالی به مانیتورم نمیده.قبلا هم بازی میکردم نمی دونم چطور این مشکل پیش اومد.راهی برای درست کردنش هست؟یا جای معتبری هست بدیم برای تعمیر؟
دلیلش اینه که باید حتما به اینترنت وصل باشید تا لایسنس چک بشهسلام دوستان
یه سوالی داشتم که ممنون میشم کامل توضیح بدین
من یه اکانت رجین ۱ دارم (امریکا) که توش کد خرید بازی لست اف اس رو زدم و رفت برای دانلود
حالا میخوام اکانتمو به رفیقمم بدم رو دستگاه خودش بزنه دانلود کنه بازی رو.
ولی وقتی وارد اکانت شد و دانلود کرد روی بازی برای من یه عکس قفل اورد!
حالا سوال من اینه:
۱.ایا راهی هست که بشه جفتمون بازی رو روی دستگاهمون داشته باشیم و همزمان بازی کنیم؟
۲.اگر جواب منفی هستش پس چجوریه که اینایی که به روش گیم شیرینگ بازی رو روی چندین دستگاه دیگه میریزن بازی رو میشه اجرا کرد؟
در کل الان من چیکار میتونم بکنم که بشه بازی این اکانت رو روی دوتا کنسول نصب و بازی کرد؟
پیشاپیش ممنونم بابت پاسخگوییتون
عجیبه به اینترنت وصل هستم ولی قفل میاره!دلیلش اینه که باید حتما به اینترنت وصل باشید تا لایسنس چک بشه
هر دوتون میتونید رو اکانت خودتون بازی کنید ولی شما باید حتما آنلاین باشید
یکی باید پرایمری کنه رو اکانت خودش بازی کنه نفر دیگه تو همون اکانت بازی کنه به اینترنت هم وصل باشهعجیبه به اینترنت وصل هستم ولی قفل میاره!
حتما باید تو اون اکانتی که بازی خریداری شده بازی کنم؟
نمیشه رو یه اکانت دیگه بازی کرد؟
و اینم بگم الان طوری شده که هرکی اکانتو روی دستگاهش پرایمری میکنه عکس قفل میره!