هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

برادرم داخل اکانت خودش کد چیت تو جی تی ای زده الان من با اکانتم رفتم تروفی نداد یعنی تروفی این بازی برای کل کنسول بسته شده یا فقط اکانت ؟

تنها چيزي كه تو اين مملكت ارزون ميخريديم همين بازي بود ! حالا اين چه فازيه كه بعضي ها ميگن هك نشه خدا ميدونه !
چه اشكالي داره همه بتونن اكثر عناوين رو تجربه كنن؟؟؟
:d
فازشون مثله اونایی که میگن خدا کنه بنزین بشه لیتری 20000 تومن فقط ما بتونیم ماشین بیاریم بیرون

سلام
من تازه ps4 خریدم و الان تو راهه داره میرسه چند تا سوال
1- اینی که من خریدم فروشنده گفته مال سه ماهه آخر 2014 هست از کحا میتونم تاریخ ساخت رو بفهمم که ببینم درسته یا نه ؟
2- چرا بازیهای ریجن 2 از ریجن یک ارزونتره ؟ و همچنین ریجن کنسول رو چطور تشخیص بدم ؟ فروشنده گفته ریجن یک .
3 - برای بازیهایی که الان خریدم آخرین آپدیت رو بگیرم کافیه یا باید همه آپدیتهایی که اومده رو بگیرم ؟
4- اگر نکته فنی در مورد کارهایی که بهتره انجام داد تا کنسول خراب نشه لازمه بگید .
سپاس

من کد دانلود tlu رو وارد کردم بعد دو تا گزینه اومد .یکی سینگل پلیر دیگری هم مولتی پلیر
الان من سینگل پلیر رو زدم حجمش 36 گیگ خورده ای شد!مگه نباید 43 خورده باشه؟
احتمالا اون دو گزینه مال فایلها بود که پرسیده با مولتی هم میخوای؟چون عجله داشتم زود زدم نخوندم!!

سلام
من تازه ps4 خریدم و الان تو راهه داره میرسه چند تا سوال
1- اینی که من خریدم فروشنده گفته مال سه ماهه آخر 2014 هست از کحا میتونم تاریخ ساخت رو بفهمم که ببینم درسته یا نه ؟
2- چرا بازیهای ریجن 2 از ریجن یک ارزونتره ؟ و همچنین ریجن کنسول رو چطور تشخیص بدم ؟ فروشنده گفته ریجن یک .
3 - برای بازیهایی که الان خریدم آخرین آپدیت رو بگیرم کافیه یا باید همه آپدیتهایی که اومده رو بگیرم ؟
4- اگر نکته فنی در مورد کارهایی که بهتره انجام داد تا کنسول خراب نشه لازمه بگید .
سپاس
مبارکتون باشه
1.پشت کنسول مشخص هست به احتمال زیاد باید نوشته شده باشه 4C یا 4D . چون 3 ماهه اول و دوم 4A , 4B بود
2.دلال بازی. شما اگر قصد آنلاین بازی کردن دارید برای خرید DLC و بقیه امکانات استور باید آکانتتون رو USA بسازید و بازی هم ریجن 1 باشه.اگر آنلاین بازی نمیکنید هر ریجنی که بگیرید فرقی نداره..در مورد ریجن هم روی جعبه کنسول یک کره زمین هست باید داخلش نوشته شده باشه 1
3.آخرین
آپدیت کافیه
4.در صورت امکان ار استند فن دار استفاده کنید و کنسول رو جایی قرار بدید که زیاد در معرض گردو خاک نباشه و تهویه مناسب باشه...
شوکرهای دسته خیلی آسیب پذیرن از محافظ استفاده کنید.در صورت امکان هم محافظ ضده خش بزارید قسمت براق کنسول چون سریعا خط و خش میگیره و از چشم میندازه کنسول رو....

آخرین ویرایش:
مبارکتون باشه
1.پشت کنسول مشخص هست به احتمال زیاد باید نوشته شده باشه 4C یا 4D . چون 3 ماهه اول و دوم 4A , 4B بود
2.دلال بازی. شما اگر قصد آنلاین بازی کردن دارید برای خرید DLC و بقیه امکانات استور باید آکانتتون رو USA بسازید و بازی هم ریجن 1 باشه.اگر آنلاین بازی نمیکنید هر ریجنی که بگیرید فرقی نداره..در مورد ریجن هم روی جعبه کنسول یک کره زمین هست باید داخلش نوشته شده باشه 1
3.آخرین
آپدیت کافیه
4.در صورت امکان ار استند فن دار استفاده کنید و کنسول رو جایی قرار بدید که زیاد در معرض گردو خاک نباشه و تهویه مناسب باشه...
شوکرهای دسته خیلی آسیب پذیرن از محافظ استفاده کنید.در صورت امکان هم محافظ ضده خش بزارید قسمت براق کنسول چون سریعا خط و خش میگیره و از چشم میندازه کنسول رو....

سلام دوست من منظروتون از (اگر آنلاین بازی نمیکنید هر ریجنی که بگیرید) منظور ریجین کنسول هست یا بازی ؟

من کد دانلود tlu رو وارد کردم بعد دو تا گزینه اومد .یکی سینگل پلیر دیگری هم مولتی پلیر
الان من سینگل پلیر رو زدم حجمش 36 گیگ خورده ای شد!مگه نباید 43 خورده باشه؟
احتمالا اون دو گزینه مال فایلها بود که پرسیده با مولتی هم میخوای؟چون عجله داشتم زود زدم نخوندم!!
یعنی بخشه single و multi جدا فایل دانلودش رو داره اگر اینطوری هست ! برو توی Library اونجا باید بشه کلا دنلود کرد ( بخشه multi هم بزن ) اگر به این صورت هست ( چون نمیدونم ) .
اره حجمه کامل اونقدر هست ....
احتمالا درست میگی . ولی کلا برو قسمت خوده library بازی باید بشه multi هم دانلودید !

برای اکانت بسته میشه

برادرم داخل اکانت خودش کد چیت تو جی تی ای زده الان من با اکانتم رفتم تروفی نداد یعنی تروفی این بازی برای کل کنسول بسته شده یا فقط اکانت ؟
تا اونجا که یادمه میزنه Trophies are disabled for the current session نه اکانت ! session منظورش اون بازی هست که توش چیت زده .

بچه ها ميخوام برم دسته بخرم به كجا هاش دقت بكنم؟
و آيا اون كليپس يا محافظ جوي استيك لازمه بخرم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

به هیچ جاش نمیخاد دقت کنی.راحت بخر....محافظ 100% لازمه

- - -ویرایش - - -

اکانت چحوری و ت کدوم قسمت میشه پاک کرد؟

قسمت USERS

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or