دوستان کسی اینجا میدونه که این گزینه
upnp مودم چطور میشه فعال کردش؟!؟!
دیشب تو سایت میگفتن فعالش کنی دیگه تو بازی انلاین مشکلی نداری
ولی من پیدا نکردم
مدل مودمم d link 2740-u هستش
ممنون
قسمت Access Management
دوستان کسی اینجا میدونه که این گزینه
upnp مودم چطور میشه فعال کردش؟!؟!
دیشب تو سایت میگفتن فعالش کنی دیگه تو بازی انلاین مشکلی نداری
ولی من پیدا نکردم
مدل مودمم d link 2740-u هستش
ممنون
دوستان برای psn سرعت نت باید چقد باشه
هیچ چیز غیره ممکن نیست..ولی مشخص هم نیست..نسل قبل که چندین سال طول کشید...
اینشاالله این نسل به هیچ عنوان هک نشه...
تنها چيزي كه تو اين مملكت ارزون ميخريديم همين بازي بود ! حالا اين چه فازيه كه بعضي ها ميگن هك نشه خدا ميدونه !
چه اشكالي داره همه بتونن اكثر عناوين رو تجربه كنن؟؟؟
خب برا این میگن اگر هک شه احتمال زیاد آنلاین هم تعطیل میشه و این نسل بیشتر به خاطر آنلاین بودنش همه هستن یعنی تقریبا برای هر کاری باید آنلاین بود...برای همین میگن
اگه واقعا این باشه که خب اوکی !!
اما خب ایکس باکس برنرمکس میگرفتیم میزدیم شاید روی اینم یه کار بتونن بکنن
خو اخه چه کایه !!! هک بشه دیگه خودت بازی رو از اینترنت دالود میکنی نصب میکنی دیگه : ))))شاید...ولی شما یه حسابی بکن...این نسل باید بلو ری باشه حالا هزینه هک رو بزار کنار همین کپی کردن بازی با دیسک بلو ری چقدر هزینه رو میبره بالا...خوده دیسک بلو ری + بازی کپی کردن که چند ساعت طول میکشه فک کنم بازم همون هزینه خرید دیجیتالی میشه که فک کنم همون 80 تا 100 در بیاد البته فک کنم
دادا اصن این مدل هم چین قسمتی نداره : ((((قسمت Access Management
ریجن دو من بیشتر دیدم... البته در مورد همه بازیا این نیست قصهدوستان تو بازار بیشتر بازی های reg1 هست یا 2؟
دوستان یه سوال در مورد share کردن بازیها
من الان تو اکانتم بازی فیفا 15 دیجیتالی خریدم دوستم هم تو اکانتش بازی destiny داره
اگه من اکانت خودمو به دوستم بدم وارد کنه اون میتونه فیفا 15 دانلود کنه و من هم میتونم همزمان بازی destiny که تو اکانت اون است دانلود کنم یعنی دوتامون میتونیم از بازی های اکانت های هم دیگه استفاده کنیم
خو اخه چه کایه !!! هک بشه دیگه خودت بازی رو از اینترنت دالود میکنی نصب میکنی دیگه : ))))
نه باو بره من مال مخابرات نامحدود حالا 40 گیگ تقریبا 6 روز طول میکشهخوب عزیزه دل همه که نمیتونن دانلود کنند در ضمن مثلا یه بازی 41 گیگی رو چطوری میخواید دانلود کنید؟که هزینه براتون نیفته؟الان میگید میزاریم شبانه ولی دیگه بیشتر شرکت ها شبانه هاشون رو برداشتن...اونایی هم که دارن اینقد سرعت پایینه که اعصابت بشیشتر خورد میشه