دسته هايي كه ميگن پكن بلند يا كوتاه يعني چي ؟ كدامش بهتره؟
شارژر دسته ها كدامش خوبه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
هردو یکین و هیچ فرقی هم ندارن....پک بلند سفارش آمریکا و اروپا پک کوتاه سفارش آسیا
دسته هايي كه ميگن پكن بلند يا كوتاه يعني چي ؟ كدامش بهتره؟
شارژر دسته ها كدامش خوبه؟
تاریخ تولید روی ریجن 3 نخورده اما 4 توی ریجن 3 که اسیا باشه 2014 عرضه شده بود ... گزارشه خرابی هم نداشته . خیلی از بچه ها هم دارن استفاده میکنن.سال تولید دستگاه های ریجن 3 رو از کجا میشه فهمید؟؟
رو خود کنسول تاریخشو زده؟؟
save ها معمولا با ریجنها دیگه بالا نمیاد .سلام یه سوال دارم
من یسری اساسین 4 ریجن 3 گرفتم استوریش رو 70% رفتم بعد فروختمش بعد یه مدت اساسین ریجن2 گرفتم ادامه سیو قبلیم رو اورد و 100% کردم +لول انلاینم هم سر جاش بود حالا دیدم اف خورده از استور دیجیتالی خریدمش :d ریجن اکانتم 1 هست : حالا که دانلود شده سیو هامو نمیاره هیچ راهی نیست؟(یسری لست ریج 2 داشتم بعد که ال گرفتم نشد که مجبور شدم از اول برم ) ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام... نه نیازی نیستش.بچه ها تاپیکی برای Silent Hill PT نیستش؟ سوالم اینه که برای دانلود این تیزر نیازی به پول که نیست؟
http://forum.bazicenter.com/thread91627/بچه ها تاپیکی برای Silent Hill PT نیستش؟ سوالم اینه که برای دانلود این تیزر نیازی به پول که نیست؟
به جز سايت گيفتها و ماتريكس كسي سايت ديگه سراغ داره كه پلاس انگلستان ازش بگيرم؟ حالا اينجا يا خصوصي برام بفرستيد مرسي.
پ،ن : من خيلي وقته از ماتريكس گلد لايو و اينا ميخريدم مشتريشم ، اما چند تا سايت ديگه نياز دارم مرسي.
اقا این ps4 نمیدونید حدودا کی هک میشه؟؟؟
اگه هک بشه خیلی قیمتش میکشه بالا
لطفا گيم هايي كه ميشه باهاش ٢ نفره بازي كرد را بفرماييد منظورم با دو تا دسته است.