هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دسته هايي كه ميگن پكن بلند يا كوتاه يعني چي ؟ كدامش بهتره؟

شارژر دسته ها كدامش خوبه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

هردو یکین و هیچ فرقی هم ندارن....پک بلند سفارش آمریکا و اروپا پک کوتاه سفارش آسیا

سال تولید دستگاه های ریجن 3 رو از کجا میشه فهمید؟؟
رو خود کنسول تاریخشو زده؟؟
تاریخ تولید روی ریجن 3 نخورده اما 4 توی ریجن 3 که اسیا باشه 2014 عرضه شده بود ... گزارشه خرابی هم نداشته . خیلی از بچه ها هم دارن استفاده میکنن.
به هر حال 2014 به بعد هستن . جای نگرانی یست
تاریخ تولید پشته 1 و 2 فقط خورده

سلام یه سوال دارم
من یسری اساسین 4 ریجن 3 گرفتم استوریش رو 70% رفتم بعد فروختمش بعد یه مدت اساسین ریجن2 گرفتم ادامه سیو قبلیم رو اورد و 100% کردم +لول انلاینم هم سر جاش بود حالا دیدم اف خورده از استور دیجیتالی خریدمش :d ریجن اکانتم 1 هست : حالا که دانلود شده سیو هامو نمیاره هیچ راهی نیست؟(یسری لست ریج 2 داشتم بعد که ال گرفتم نشد که مجبور شدم از اول برم ) ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام یه سوال دارم
من یسری اساسین 4 ریجن 3 گرفتم استوریش رو 70% رفتم بعد فروختمش بعد یه مدت اساسین ریجن2 گرفتم ادامه سیو قبلیم رو اورد و 100% کردم +لول انلاینم هم سر جاش بود حالا دیدم اف خورده از استور دیجیتالی خریدمش :d ریجن اکانتم 1 هست : حالا که دانلود شده سیو هامو نمیاره هیچ راهی نیست؟(یسری لست ریج 2 داشتم بعد که ال گرفتم نشد که مجبور شدم از اول برم ) ممنون میشم راهنماییم کنید
save ها معمولا با ریجنها دیگه بالا نمیاد .
کاریش نمیشه کرد ....
من diablo 3 رو ریجن 4 داشتم یه سری از دوستم ریجن1 اش رو گرفته بودم که بازی کنم که هیچ کدوم از Save ها رو نخوند.

به جز سايت گيفتها و ماتريكس كسي سايت ديگه سراغ داره كه پلاس انگلستان ازش بگيرم؟ حالا اينجا يا خصوصي برام بفرستيد مرسي.
پ،ن : من خيلي وقته از ماتريكس گلد لايو و اينا ميخريدم مشتريشم ، اما چند تا سايت ديگه نياز دارم مرسي.

به جز سايت گيفتها و ماتريكس كسي سايت ديگه سراغ داره كه پلاس انگلستان ازش بگيرم؟ حالا اينجا يا خصوصي برام بفرستيد مرسي.
پ،ن : من خيلي وقته از ماتريكس گلد لايو و اينا ميخريدم مشتريشم ، اما چند تا سايت ديگه نياز دارم مرسي.

کافیه یک سرچ داخل گوگل بزنید....

اقا این ps4 نمیدونید حدودا کی هک میشه؟؟؟
اگه هک بشه خیلی قیمتش میکشه بالا

هیچ چیز غیره ممکن نیست..ولی مشخص هم نیست..نسل قبل که چندین سال طول کشید...

اینشاالله این نسل به هیچ عنوان هک نشه...

لطفا گيم هايي كه ميشه باهاش ٢ نفره بازي كرد را بفرماييد منظورم با دو تا دسته است.
Sent from my iPhone using Tapatalk

کل بازی های ورزشی مثل FIFA ، PES ، NBA ، WWE و ...

Little Big Planet 3 ، Lego marvel ، Dead Nation ، minecraft ، Knack ، Trine 2 ، Dynasty Warriors 8 ، Towerfall Ascension ، Rayman Legends

فعلا اینا به ذهنم رسید :d

دوستان کسی اینجا میدونه که این گزینه
upnp مودم چطور میشه فعال کردش؟!؟!
دیشب تو سایت میگفتن فعالش کنی دیگه تو بازی انلاین مشکلی نداری
ولی من پیدا نکردم
مدل مودمم d link 2740-u هستش
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or