سلام
می شه یکی در مورد ریجن ها مختلف PS4 ی توضیحی به من بده؟ وِیژگی هم دارن نسبت به هم یا نه؟(مثلا قیمت پلاسشون تو ایران)
ممننون
سلام عزیز
ریجنها هیچ فرقی ندارن و هیچ وِیژگی نسبت به هم ندارن به صورت فیزیکی - Ps4 ریجن 3 و japan دکمه تایید توی منو دایره هست
ازن ظره ریجن اکانتها که مهم هست قیمتها حدودا یکی هستن ولی امریکا سالانه پلاس 50 دلار هست . بقیه کشورها رو خیلی راحت میتونی Ps store رو سرچ کنی و از طریقه وب همه قیمتها رو توی store ببنی.
باید usb sound card بخری :
Google Image Result for https://de.hama.com/bilder/00051/abb/00051620abb2.jpg
سیم اسپیکر رو میزنی به usb csound card بعد اونو وصل میکنی به ps4 و از تو ps4 تنظیمات صدارو رو درست میکنی و تمام !
پ.ن : توصیه میکنم با headphone بازی کنی که لذت اش چندین برایر اسپیکر هستش !
هیچ sound card usb روی Ps4 کار نمیکنه
نه چون میخوام دانلودش کنم واسه همین
این ایدی رو یه سایت که لینکهارو گذاشته نوشته بود.
دیگه نگفته ریجن چنده
خودتم میتونی لینک دانلودها رو بگیری . در ضمن بچه ها تو تاپیک مربوطه فک کنم لینکها رو میزارن !
چون اون ID رو که سرچ کردم نسخه EU ماله Watch dogs بود
در ضمن حواست باشه نسخه باید با نسخه ای که از psn خریدی و توی download list هست تطابق داشته باشه ( از نظره ریجن )
آره failed میشه
نه هنوز امتحان نکردم با لن
به نظرم با لن امتحان کن
در صورت امکان با ISP هم تماس بگیر این مسعله رو مطرح کن
سلام دوستان. يك سوال خيلي واجب داشتم كه جوابشم خيلي سريع لازم دارم.
من يه مانيتور 19 اينچ تو قيمت 450 خريدم و اين مانيتور ورودي hdmi هم داره.
الانم سوالم اينه كه وقتي بهش پلي 4 را وصل كنم چجوري بايد صداشم بيارم؟ ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
و يه سوال ديگه اونم اينكه تبديل كابل سر سوزني به يو اس بي براي فروش وجود داره؟
میتونی speaker بگیری وصل کنی به 4 از طریقه Optical پرتش ! البته تبدیلهای لازمه هم بگیر چون اون پرت میره برای sounbar ها ....
خلاصه راه های متعددی هست D:
دادا این اقداماتشو بی زحمت به ما هم بگو انجام بدیم شاید درست شه
; )
باید تنظیمات مودم رو توی browser باز کنی و UPNP رو تیک بزنی . توی 4 هم dns ها رو دستی بده 8.8.8.8. و خطه دومی هم 8.8.4.4 بده
سونی فعلا توصیه کرده بود MTU روی 1473 باشه اینم میتونید امتحان کنید توی 4 یا 1450 .
ببینید فرقی میکنه یا نه .
دوستان بازی به صورت دیجیتالی خریداری بشه افلاین اجرا میشه دیگه؟
اگر شما User اصلی اکانت هستید و primary هست مشکلی نداره offline هم اجرا میشه.
سلام من میخواستم دسته ps4 را به گوشیم وصل کنم میخواستم بدونم امکانش هست (مدل گوشیم xperia sl).
:d
تا اونجایی که یادم هست Remote play برای Ps4 فقط توی سری Z2-Z2 tablet و Z3- Z3 tablet قابل اجرا هست .
ممنون دوست عزیز
الان دستگاه رو 10-15 دقیقه خاموش کردم و دوباره روشن کردم
ولی صدای فن دستگاه الان خیلی کمه
البته فقط تو منو هستم و وارد بازی نشدم
همونطور که گفتم بستگی به شرایط داره
توی تستهای که به انجام اومده بود توسطه Digital foundry فن دستگاه توی زمان multi tasking میتونه بیشتر کار کنه ( یعنی همزمان بازی کرده و استفاده کردن از دیگر امکانات OS ) به هر حال بسته به دمای دستگاه هم داره.