هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

۵-۶ روزی هست که ps4 گرفتم و کلی هم باهاش دستینی بازی کردم و کمی هم تلو و کوچکترین مشکلی نداشن ولی دیشب که داشتم بازی می کردم به صورت خودکار دیسک بازی رو داد بیرون!
امروز صبح هم که تو بخش سیتنیگ کنسول بودم یکبار دیگه دیسک خود به خود اومد بیرون!!
چه مشکلی پیش اومده؟! چی کنم؟! درست میشه؟! نرم افزاریه یا سخت افزاری؟!

- - -ویرایش - - -

یک سوال دیگه من اکانت ریجن ۱ رو ساختم ولی نمی تونم sign in بشم! رمز هم درسته!

۵-۶ روزی هست که ps4 گرفتم و کلی هم باهاش دستینی بازی کردم و کمی هم تلو و کوچکترین مشکلی نداشن ولی دیشب که داشتم بازی می کردم به صورت خودکار دیسک بازی رو داد بیرون!
امروز صبح هم که تو بخش سیتنیگ کنسول بودم یکبار دیگه دیسک خود به خود اومد بیرون!!
چه مشکلی پیش اومده؟! چی کنم؟! درست میشه؟! نرم افزاریه یا سخت افزاری؟!

- - -ویرایش - - -

یک سوال دیگه من اکانت ریجن ۱ رو ساختم ولی نمی تونم sign in بشم! رمز هم درسته!
همه کابلها رو جدا کن بزار دستگاه 5 دقیقه باشه همینطوری بعد وصل کن باید درست بشه
اگر نشد یه دور همون کاره قبلی رو انجام بده و این بار زمانه روشن کردن فقط دستگاه رو ایستاده روشن کن ( بعد دوباره حالت معمولی بزار ه )
باید ok بشه ..

چه اروری میده ؟
MTU رو روی 1473 زدی ؟
DNS هم ماله گوگول رو بزار که پسته بالایی گفتم

مشکل از پ ر و ک س ی سرور هایی بود که مربوط به برنامه PSX download helper وقتی پ ر و ک س ی هارو غیر فعال کردم همش اوکی شد
حالا چطوری میتونم این مشکلا حل کنم
hmm
اگر مشکل مربوط به استفاده از PSX جوابش رو نمیدونم چون اصلا تا حالا باهاش کار نکردم D:

دستگاه بهتره تو حالت معمولي باشه يا ايستاده؟ تو حالت معمولي از پشتش هواي داغ ميده بيرون از بغل هواي سرد. جالبه ! اگر ايستاده بزاريم جريان هوا بسته ميشه !
استند هاي فن دار و معمولي هستن تو بازار كدام بهتره؟ خود سوني البته نوع معمولي رو ساخته.

شارژر دسته كدام بهتره؟
دسته ها غير از رنگ با هم تفاوتي دارن؟
تقلبي هم هست يا نه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان بنظرتون دوربین ps4 ارزش خرید داره ؟
بازیهای مخصوص داره ؟ بازیهارو میشه مجانی از استور گرفت ؟
یا واسه بازیهاش باید 100-200 تومن پول داد؟

فعلا ارزش خرید نداره.

یدونه بازی Playroom داره که همه کنسول ها بصورت نصب شده دارن. بازی مجانی هم من ندیدم تا حالا.

بله. مثل بقیه بازی ها قیمتش حساب میشه.

دوستان بنظرتون دوربین ps4 ارزش خرید داره ؟
بازیهای مخصوص داره ؟ بازیهارو میشه مجانی از استور گرفت ؟
یا واسه بازیهاش باید 100-200 تومن پول داد؟
البته اضافه کنم بازی dance cetnral هم هست (مجانی نیست ) اما اونقد توانایی خاصی نداره که ارزشه خرید داشته باشه . حتی یه برنامه ای مثل skype هم موجود نیست

دستگاه بهتره تو حالت معمولي باشه يا ايستاده؟ تو حالت معمولي از پشتش هواي داغ ميده بيرون از بغل هواي سرد. جالبه ! اگر ايستاده بزاريم جريان هوا بسته ميشه !
استند هاي فن دار و معمولي هستن تو بازار كدام بهتره؟ خود سوني البته نوع معمولي رو ساخته.

شارژر دسته كدام بهتره؟
دسته ها غير از رنگ با هم تفاوتي دارن؟
تقلبي هم هست يا نه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
فرقی نداره . اصلش اینه که Stand رو داشته باشه . مگرنه تفاوتی ایجاد نمیکنه -

سلام دوستان. يك سوال خيلي واجب داشتم كه جوابشم خيلي سريع لازم دارم.

من يه مانيتور 19 اينچ تو قيمت 450 خريدم و اين مانيتور ورودي hdmi هم داره.

الانم سوالم اينه كه وقتي بهش پلي 4 را وصل كنم چجوري بايد صداشم بيارم؟ ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

و يه سوال ديگه اونم اين‌كه تبديل كابل سر سوزني به يو اس بي براي فروش وجود داره؟
به اضافه ی پیشنهاد بقیه ی دوستان میتونی اسپیکر رو به دسته وصل کنی از اونجایی که نزدیک مانیتور هم هستی راحت ترین کاره.

سلام من میخواستم دسته ps4 را به گوشیم وصل کنم میخواستم بدونم امکانش هست (مدل گوشیم xperia sl).:x:x:d
سلام.بله امکانش هست با یه برنامه که لینکشو میزارم شما میتونی بازی های خود موبایل رو با دسته بازی کنی البته بگم که برای استفاده از این باید گوشیتون روت باشه.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dancingpixelstudios.sixaxiscontroller&hl=en_GB

حالا واسه بقیه دوستان هم بگم که ریموت پلی واسه بقیه دیوایس ها که اندرویدشون ۲.۲ به بالاست به صورت کامل پورت شده خودمم استفاده میکنم.میتونید با نصب این برنامه
http://www.mediafire.com/download/b7tuzzdgxrvgf88
گوشی یا تبلتو به کنسول وصل کنید با برنامه ای هم که بالا گفتم دسته رو وصل کنید و لذتشو ببرید!!
در ضمن اگه تصویر لگ داشت یا افت فریم ps4 رو با کابل لن و گوشی رو با وای فای ۵ گیگا هرتز تنظیم کنید(تو تنظیمات گوشی و مودم هست)
اگه با روش بالا وصل نشد که ‌واسه من شد از این اموزش استفاده کنید
http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/ps4-remote-play-t2929147

همه کابلها رو جدا کن بزار دستگاه 5 دقیقه باشه همینطوری بعد وصل کن باید درست بشه
اگر نشد یه دور همون کاره قبلی رو انجام بده و این بار زمانه روشن کردن فقط دستگاه رو ایستاده روشن کن ( بعد دوباره حالت معمولی بزار ه )
باید ok بشه ..

چه اروری میده ؟
MTU رو روی 1473 زدی ؟
DNS هم ماله گوگول رو بزار که پسته بالایی گفتم
خب فعلا که ۴-۵ ساعتی امروز بازی کردم هیچ اجکتی انجام نشد! البته دستگام حالت خوابیدس ولی می خوام به صورت ایستاده قرار بدمش ولی خب پایه نگه دارنده ندارم!
اخطار sign in شدن با اکانت رجین ۱ جدیدم :
cannot sign in using another players sign-in id
یه سوال دیگه: میشه تروفی ها و سیو بازی ها رو از اکانت رجین ۲ به رجین ۱ منتقل کرد؟!

- - -ویرایش - - -

یه نکته ی بسیار عجیب : دیروز پریروز داشتم توی ps store میگشتم تو قسمت پلاس رفتم زده بود پلاس شما ۲۰۱۵.۱.۴ تموم میشه ولی امروز که ۵ ام هستش داشتم دستینی آنلاین می زدم!:|

خب فعلا که ۴-۵ ساعتی امروز بازی کردم هیچ اجکتی انجام نشد! البته دستگام حالت خوابیدس ولی می خوام به صورت ایستاده قرار بدمش ولی خب پایه نگه دارنده ندارم!
اخطار sign in شدن با اکانت رجین ۱ جدیدم :
cannot sign in using another players sign-in id
یه سوال دیگه: میشه تروفی ها و سیو بازی ها رو از اکانت رجین ۲ به رجین ۱ منتقل کرد؟!
اون یعنی که شما با Id شخصه دیگه نمیتونی وارد بشی
اگر بخوای Id جدید وارد کنی باید logout کنی و New user بزنی بعد میشه ...

خیر . تروفی اینا رو نمیشه منتقل کرد

اون یعنی که شما با Id شخصه دیگه نمیتونی وارد بشی
اگر بخوای Id جدید وارد کنی باید logout کنی و New user بزنی بعد میشه ...

خیر . تروفی اینا رو نمیشه منتقل کرد
خب من از پی اس ان sign out میشم و دوباره با این آی دی وارد میشم اخطار میده دیگه! از کجا logout بشم؟! نکنه هر چند تا اکانت میسازیم باید ایمیلش یکی باشه؟!

خب من از پی اس ان sign out میشم و دوباره با این آی دی وارد میشم اخطار میده دیگه! از کجا logout بشم؟! نکنه هر چند تا اکانت میسازیم باید ایمیلش یکی باشه؟!
دلیلش این هست که شما روی این اکانت نمیتونی id جدید بدی وارد بشی
باید New User بزنی . هر ID پروفایل مربوط به خودش رو داره .

نه لازم نیست.

دلیلش این هست که شما روی این اکانت نمیتونی id جدید بدی وارد بشی
باید New User بزنی . هر ID پروفایل مربوط به خودش رو داره .

نه لازم نیست.
شرمنده سوال پیچتون می کنم ولی من گزینه ی logout شدن پروفایل رو پیدا نمی کنم!
فقط تنها چیزی که هست تو setting هست که از psn میشه signout شد!

شرمنده سوال پیچتون می کنم ولی من گزینه ی logout شدن پروفایل رو پیدا نمی کنم!
فقط تنها چیزی که هست تو setting هست که از psn میشه signout شد!
من که سوال پیچ نشدم D: به نظرم شما دقت کافی رو نداری چون من نگفتم sign out کنی ! log out رو گفتم :)
دستت رو روی Ps روی کنترل میگیری . وقتی گزینه اومد بالا Log out میکنه. بعد میره قسمتی که میشه User ها رو دید و دوباره Log in . به جای Log in گزینه new user رو میزنی و اطلاعات اکانت جدید رو وارد میکنی و وارد میشی
البته در صورتی که یک اکانت روی دو کنسول فعال باشه دیگه نمیشه روی سومی واردش کرد اینم از این نکته ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or