هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
ولی من الان با اکانت اصلی خودم رفتم ولی دیگه تروفی نمیده
کد چیت تو اکانت برادرم زده شده یعنی اکانت من مشکلی نداره؟اگه داره میشه درستش کرد؟
این غیر فعال شدن ترافی مال همون موقعیه که بازی میکنی از بازی بیای بیرون دوباره بری تو هم ترافی میده واسه اکانت خود برادرتون هم نمیبنده چه برسه شما!!
حالا مطمنی باید ترافی میگرفتی و نداد؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

سلام
من تازه ps4 خریدم و الان تو راهه داره میرسه چند تا سوال
1- اینی که من خریدم فروشنده گفته مال سه ماهه آخر 2014 هست از کحا میتونم تاریخ ساخت رو بفهمم که ببینم درسته یا نه ؟
2- چرا بازیهای ریجن 2 از ریجن یک ارزونتره ؟ و همچنین ریجن کنسول رو چطور تشخیص بدم ؟ فروشنده گفته ریجن یک .
3 - برای بازیهایی که الان خریدم آخرین آپدیت رو بگیرم کافیه یا باید همه آپدیتهایی که اومده رو بگیرم ؟
4- اگر نکته فنی در مورد کارهایی که بهتره انجام داد تا کنسول خراب نشه لازمه بگید .
سپاس
این هم به جواب دوستمون اضافه کنم که
۱ سه ماهه اخر 4d هست
۲ واسه انلاین دو اکانت رجین ۱ و۲ بسازید و پرایمری کنید و رو یکیش بازی کنید اینجوری هر بازی ای بخرید از محتواش بدون توجه به رجینش میشه استفاده کرد
۳برای بازی خود کنسول تمام اپدیت ها رو دان میکنه اون اپدیت کنسوله که اخریش کافیه
۴ به نظرم از محافظ برای انالوگ استفاده نکنید من کلا یه مورد خرابی بیشتر ندیدم اونم همونی که اول گفتن. محافظ واقعا لذت بازی رو از بین میبره حرکت انالوگ هم محدود میکنه بعضا. خرج اضافیه در کل.

این هم به جواب دوستمون اضافه کنم که
۱ سه ماهه اخر 4d هست
۲ واسه انلاین دو اکانت رجین ۱ و۲ بسازید و پرایمری کنید و رو یکیش بازی کنید اینجوری هر بازی ای بخرید از محتواش بدون توجه به رجینش میشه استفاده کرد
۳برای بازی خود کنسول تمام اپدیت ها رو دان میکنه اون اپدیت کنسوله که اخریش کافیه
۴ به نظرم از محافظ برای انالوگ استفاده نکنید من کلا یه مورد خرابی بیشتر ندیدم اونم همونی که اول گفتن. محافظ واقعا لذت بازی رو از بین میبره حرکت انالوگ هم محدود میکنه بعضا. خرج اضافیه در کل.[/QUOTE]

اتفاقا بنده تا دلت بخواد خرابی آنالوگ دیدم.اونم بعد از 1 سال و چتد ماه..جوری کنده میشه که اصلا نمیتونید بفهمید.این اتفاق تو چند ماه نمی افته بعد از 1 سال 100% خراب میشه اگر محافظ نباشه..

اتفاقا بنده تا دلت بخواد خرابی آنالوگ دیدم.اونم بعد از 1 سال و چتد ماه..جوری کنده میشه که اصلا نمیتونید بفهمید.این اتفاق تو چند ماه نمی افته بعد از 1 سال 100% خراب میشه اگر محافظ نباشه..
والا من هم یه سالی هست روزی چندین ساعت دارم بازی میکنم تا حالا که خدا رو شکر مشکلی نبوده ولی شخصا اگه مطمن. بودم هم خراب میشه نمینداختم لذت بازی رو میگیره خیلی هم بیریخت میشه!!!

والا من هم یه سالی هست روزی چندین ساعت دارم بازی میکنم تا حالا که خدا رو شکر مشکلی نبوده ولی شخصا اگه مطمن. بودم هم خراب میشه نمینداختم لذت بازی رو میگیره خیلی هم بیریخت میشه!!!

غیره ممکنه بهد از 1 سال خراب نشه...این دسته بنده هست کجاش بیریخت شده جواد آقا:d

46270420027436108782.jpg

غیره ممکنه بهد از 1 سال خراب نشه...این دسته بنده هست کجاش بیریخت شده جواد آقا:d

46270420027436108782.jpg
والا نه تنها واسه من واسه بقیه دوستامم که زودتر از من گرفتن سالمه!! ولی حالا مال شما خوبه بعضیاشون بزرگه منظورمم بیشتر این بود که اون گودی انالوگ رو از بین میبرن سعید اقا:))

والا نه تنها واسه من واسه بقیه دوستامم که زودتر از من گرفتن سالمه!! ولی حالا مال شما خوبه بعضیاشون بزرگه منظورمم بیشتر این بود که اون گودی انالوگ رو از بین میبرن سعید اقا:))
منم خیلی گیرم تو این چیزا که بیریخت نشه یا کارایی باهاش سخت نشه.اما وقتی انداختم دیدم نه تنها بیریخت نشد بلکه بهتر زیره انگشت جا میگیره:d منم کلاسیک همه چیز رو قبول دارم.از این برچسبا هیچ خوشم نمیاد کنسول به این عظمت رو میکنه عینه آتاری 10 تومنی :))

تا اونجا که یادمه میزنه Trophies are disabled for the current session نه اکانت ! session منظورش اون بازی هست که توش چیت زده .
من میشن رو یبار دیگه ریست کردم بعد دو ساعت که سینک کردم تروفی رو داد ولی اون اکانت که کد رو زدهبودم دیگه نمیده البته مهم هم نیست اکانت اصلیم درست شد:d (ممنون از جواب دوستان)
یه سوال دیگ هم داشتم یسری بازی ها هستن که یمقدار دانلود بشه میشه بازی رو استارت زد مثل اینجاستیس برای دانلود بقیه قسمت هاش باید تنظیم خاصی انجام بدم مثلا استوری رو الان تا یه جایی میرسم ارور میده که بقیش دانلود نشده و تو قسمت دانلود ها هم چیزی نیست! تو قسمت اپشن اینفورمیشن هم زده 4/22 gb :d الان 18 گیگ باقی مونده رو باید کنسول روشن باشه تا دانلود کنه یا تو رست مود هم دانلود میکنه(تنظیم خاصی داره؟) یا کلا باید تو منوی اصلی خوده بازی X بزارم تا دانلود بشه /

دوستان بتل تو استور 70 درصد تخفیف خورده بود و خریدمش... یه فایل 6 گیگی واسم اومد که دانلودش کردم و مرحله باکو برام باز شد. آخر اون مرحله میگه برو بقیش رو دانلود کن ولی بقیه ای نداره! فقط یه آپدیت 3 گیگی داره. باید آپدیتو بگیرم تا بقیه ش رو بتونم دانلود کنم؟؟! جریانش چیه

ضمن اینکه منوش با اون بتلی که قبلا به صورت فیزیکی بازی می کردم خیلی فرق داره!

- - -ویرایش - - -

من میشن رو یبار دیگه ریست کردم بعد دو ساعت که سینک کردم تروفی رو داد ولی اون اکانت که کد رو زدهبودم دیگه نمیده البته مهم هم نیست اکانت اصلیم درست شد:d (ممنون از جواب دوستان)
یه سوال دیگ هم داشتم یسری بازی ها هستن که یمقدار دانلود بشه میشه بازی رو استارت زد مثل اینجاستیس برای دانلود بقیه قسمت هاش باید تنظیم خاصی انجام بدم مثلا استوری رو الان تا یه جایی میرسم ارور میده که بقیش دانلود نشده و تو قسمت دانلود ها هم چیزی نیست! تو قسمت اپشن اینفورمیشن هم زده 4/22 gb :d الان 18 گیگ باقی مونده رو باید کنسول روشن باشه تا دانلود کنه یا تو رست مود هم دانلود میکنه(تنظیم خاصی داره؟) یا کلا باید تو منوی اصلی خوده بازی X بزارم تا دانلود بشه /

دقیقا منم مشکل شمارو دارم. تو قسمت دانلود ها چیزی نیست!

من به دوستانی که تازه کنسول گرفتن پیشنهاد میکنم حتما از این محافظ ژله ای یا هرچی رو انالوگ ds4 بزنید تا مثل مال من داغون نشه:d کار کردن سخت شده!
zr0b85anfciu.jpg

من به دوستانی که تازه کنسول گرفتن پیشنهاد میکنم حتما از این محافظ ژله ای یا هرچی رو انالوگ ds4 بزنید تا مثل مال من داغون نشه:d کار کردن سخت شده!
zr0b85anfciu.jpg

عرض نکردم خدمت دوستان.:d این یه نمونشه... پس محافظ حتما بگیرید

خب این بیل بیلک :d انالوگ ها چه شکلی هست ؟ اسمش چیه ؟ من تو توپخونه فقط روکش دسته دیدم که گرفتم ، اینی که میگیو ندیدم

محافظ آنالوگ دیگه....2تا پلاستیک گرد هست نصب میشه روی آنالوگها

اکانت من ریجن یک میخواستم دی السی بتلفیلد بگیرم ولی بازیم ریجن2 اگ رو ریجن 2 دی السیشو بگیرم ت اکانت اصلیم دی السیش قابل بازی؟

خب وقتی شما آکانتت ریجن 1 هست باید DLC ریجن 1 باشه...شما که نمیتونی DLC ریجن 2 رو روی آکانت ریجن 1 Active کنی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or