هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بهترین راه حل عوض کردن باتری PS4 به باتری PS3 یا باتری DS3 1800mah است

رفيق ميدوني باتري 1800 ميلي يعني چي :|
باتري DS3 فكر كنم حدود 500 ميلي امپر بود
كلا" DS3 با DS4 زمين تا اسمون فرق داره مصرف باتري شون اصلا" يكي نيست !

يكي از دوستان گفت هفت ساعت :|
به شخصه فكر كنم بيش از 24 ساعت هم استفاده كردم ( نه به صورت متوالي ) باتري ايش زمان زيادي دوام مياورد

بعضى از باطريا ى خاصيتى دارن كه خود به خود شارژ ميشن ى دستگاهmp4دارم به عنوان ساعت بيدار باش ازش استفاده ميكنم جالب هر ٥/٦ماه نيم ساعت شارژش ميكنم

داداش چرا اينجوري داري راهنمايي مي كني ؟؟؟

شما اگر DLC ايت با بازي ايت بخونه روي هر اكانتي قابل اجراست هيچ ربطي به اكانت نداره ، بايد با بازي بخونه

داداش شما خودت داری اشتباه راهنمایی میکنی.
ریجن اکانت هم مهمه.

رفيق ميدوني باتري 1800 ميلي يعني چي :|
باتري DS3 فكر كنم حدود 500 ميلي امپر بود
كلا" DS3 با DS4 زمين تا اسمون فرق داره مصرف باتري شون اصلا" يكي نيست !

يكي از دوستان گفت هفت ساعت :|
به شخصه فكر كنم بيش از 24 ساعت هم استفاده كردم ( نه به صورت متوالي ) باتري ايش زمان زيادي دوام مياورد

411oOyaiglL._SX385_.jpg

eForCity® 4.2v 1800mAh battery pack Compatible With sony PS3 controller

41ygjWzdttL.jpg

PS4

Battery is 3.65V Li-Ion, 1000 mAH

yeSWiWW.jpg

[TD="class: bucket normal, align: center"][/TD]

بله میدانم یعنی چه خودم یه باتری DS4 2000map خریدم و روی دسته کار کذاشتم

------------------------------[LTR]

The battery in the DualShock 4 is a 3.65V 1000mAh battery and it can be replaced with aftermarket DS3 batteries. The user bought a 3.7V 1800 mAh battery, which cost him under $9 from Amazon, and he claims that the new battery life for DS4 double the regular one, approximately 14 hours of gameplay versus 8.[/LTR]

- - -ویرایش - - -

بچه ها دستگاه من صداش اندازه جارو برقیه واقعا صداش بر صدای بازی غلبه میکنی برا شما همینه؟ایا این مشکله یا حل میشه؟

خوشحالم ایراد دستگاهت حل شد

با بازی صدایش زیاد است یا بی بازی

بعضی از بازیها فشار زیادی به کنسول وارد میکنه بخاطر گرافیک بازی و این باعث میشه فن کنسول سرعتش زیاد بشه

سعی کن کنسولت در مکان باز قرارش بدهی

آخرین ویرایش:
بچه ها دستگاه من صداش اندازه جارو برقیه واقعا صداش بر صدای بازی غلبه میکنی برا شما همینه؟ایا این مشکله یا حل میشه؟
:-o
ps4 اصلا صدا نداره! فقط یه مقدار صدای بلوری داره که اونم اول بازی صدا میده دیگه صدا نمیده! یا شما خیلی حساسی یا دستگاه مورد داره نمیخام موج منفی بهت بدم ولی کلا ps4 خیلی آروم کار میکنه

آین رو قبلا هم دیدم. مشکل از خودشون هست فکر کنم ×_× یا باگی هست که پیش اومده ....
چون ماله من هم شده .
بعدا برطرف میشه احتمالا .

PLaystation Vita TV رو میگی ؟
این فکر کنم همون قابلیت remote play که ویتا داره رو استفاده میکنه منتها چون خروجی داره توی tv نمایش میده . کیفیته steam اش نمیدونم در چه حده بهتره تا زمان عرضه وایسی .

البته فقط تا 1080i پشتیبانی میکنه.
قابلیت دیگش هم اینه که بازی ها PS Vita رو هم اجرا میکنه.

خب یعنی چی که 1080i ساپورت میکنه فقط ؟
یعنی رو تلویزیون که رزولوشنش 1080p هست مشکلی ایجاد میشه ؟
از کیفیت کم میشه یعنی ؟ چقدر بد !‌ اینطوری که به درد نمیخوره !

سلام به اساتید محترم !
دوستان من چنتا سوال داشتم !
1. اگر دیسک بازی رو درون دستگاه بزاریم بمونه و دستگاه رو خاموش کنیم مشکلی برای دستگاه ایجاد میشه ؟
2.اسکرین شاتهایی که از بازی میگیریم میتونیم روی دسکتاب کنسول زمینه ستش کنیم ؟
3.ویدیوهای ضبط شده توسط دستگاه امکانش هست که کیفینشون رو بالا ببریم ؟ یعنی دستگاه کیفیت بهتری خروجی بده !
4.اگر دستگاه ریجن 1 باشه و بازی ریجن 2 میشه به صورت آنلاین بازی کرد ؟
ممنون میشم پاسخ بدید !

سلام به اساتید محترم !
دوستان من چنتا سوال داشتم !
1. اگر دیسک بازی رو درون دستگاه بزاریم بمونه و دستگاه رو خاموش کنیم مشکلی برای دستگاه ایجاد میشه ؟
2.اسکرین شاتهایی که از بازی میگیریم میتونیم روی دسکتاب کنسول زمینه ستش کنیم ؟
3.ویدیوهای ضبط شده توسط دستگاه امکانش هست که کیفینشون رو بالا ببریم ؟ یعنی دستگاه کیفیت بهتری خروجی بده !
4.اگر دستگاه ریجن 1 باشه و بازی ریجن 2 میشه به صورت آنلاین بازی کرد ؟
ممنون میشم پاسخ بدید !
سلام 1.خیر هیچ مشکلی نداره
2.خیر امکان تعویض تم نداره شاید با اپدیت های بعد اضافه بشه
3.کیفیت ویدیو قابل تغییر نیست
4. بله میتونید انلاین بازی کنید ولی برای خرید دی ال سی و دیگر اضافات امکانش نیست
سوالی دیگه بود در خدمتم :d

داداش کنسولو تعویض کردی ؟
نه داداش مشکلش رو حل کردم

- - -ویرایش - - -

411oOyaiglL._SX385_.jpg

eForCity® 4.2v 1800mAh battery pack Compatible With sony PS3 controller

41ygjWzdttL.jpg

PS4

Battery is 3.65V Li-Ion, 1000 mAH

yeSWiWW.jpg

[TD="class: bucket normal, align: center"][/TD]

بله میدانم یعنی چه خودم یه باتری DS4 2000map خریدم و روی دسته کار کذاشتم

------------------------------[LTR]

The battery in the DualShock 4 is a 3.65V 1000mAh battery and it can be replaced with aftermarket DS3 batteries. The user bought a 3.7V 1800 mAh battery, which cost him under $9 from Amazon, and he claims that the new battery life for DS4 double the regular one, approximately 14 hours of gameplay versus 8.[/LTR]

- - -ویرایش - - -

خوشحالم ایراد دستگاهت حل شد

با بازی صدایش زیاد است یا بی بازی

بعضی از بازیها فشار زیادی به کنسول وارد میکنه بخاطر گرافیک بازی و این باعث میشه فن کنسول سرعتش زیاد بشه

سعی کن کنسولت در مکان باز قرارش بدهی

ممنون داداش این خوبی و شخصیت شما رو میرسونه

- - -ویرایش - - -

:-o
ps4 اصلا صدا نداره! فقط یه مقدار صدای بلوری داره که اونم اول بازی صدا میده دیگه صدا نمیده! یا شما خیلی حساسی یا دستگاه مورد داره نمیخام موج منفی بهت بدم ولی کلا ps4 خیلی آروم کار میکنه
داداش دروغ که ندارم بگم اونم که ادم حساس بشه برای یه ذره صداست نه اینکه انقدر صداش بلند بشه که صدای بازی نشنوم

اقا من امروز تبدیل 2 به 2 رو عوض کردم دستگاه روشن شد و اپدیت کردم الان میخوام psn بسازم قشنگ نیم ساعت هست که برام نوشته لطفا صبر کنید
چیکار کنم
ممکن هست که مثلا من چیلتر باشم یا اینکه منطقه من رو پشتیبانی نکرده باشه
من کشور رو امریکا انتخاب کردم و زمان رو روی تهران گذاشتم

در ضمن من نهدیسکی داخلش گذاشتم نه کاری کردم باهاش هنوز فقط به نت وصله و قراره که صفحه ساخت psn رو بیاره و داره حسابی صدا میده فن هاش دارن شدیدا کار میکنن
و تازه یک ساعته دقیقا گذشته هنوز صفحه ساخت psn رو نیاورده

نه داداش مشکلش رو حل کردم

من هم همون ابتدا گفتم تبدیلو چک کن . خب حالا خدا رو شکر مشکلت حل شده . در مورد فن فکر کنم حساس شدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or