هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من هم همون ابتدا گفتم تبدیلو چک کن . خب حالا خدا رو شکر مشکلت حل شده . در مورد فن فکر کنم حساس شدی

نه حساسیت برای یه ذره صداست نه این همه
من وان داشتم تفاوت بی صدا که وان بی صدا بود با کم صدا و صدای زیاد رو کاملا میتونم حس کنم

نه حساسیت برای یه ذره صداست نه این همه
من وان داشتم تفاوت بی صدا که وان بی صدا بود با کم صدا و صدای زیاد رو کاملا میتونم حس کنم

صداشو ضبط کن آپ کن بزار اینجا . کنسول خاموش باشه . ضبطو بزن . یک متر با کنسول فاصله بده روشنش کن . سکوت مطلق باشه . فقط صدای کنسول

نه داداش مشکلش رو حل کردم

- - -ویرایش - - -

ممنون داداش این خوبی و شخصیت شما رو میرسونه

- - -ویرایش - - -

داداش دروغ که ندارم بگم اونم که ادم حساس بشه برای یه ذره صداست نه اینکه انقدر صداش بلند بشه که صدای بازی نشنوم
ببین من کلی گفتم به قول دوستمون اگر برات امکان داره یه فیلم بگیر بده ببینیم بهت میگم مشکلش چیه! دستگاه سالم نباید صدا داشته باشه زیاد! من انواع ریجن ها رو تست کردم همشون مثل همن! فقط در مورد صدا همون قزیه ی بلوری خون هست که بهت گفتم

آقا من 2 تا سوال داشتم:d
اگر اکانت psn ما از آمریکا باشه و پلیستیشن پلاس هم از آمریکا باشه یعنی ریجن 1, میشه باهاش بازی ریجن 2 رو بصورت آنلاین بازی کرد تا که نه باید اکانت پلاسمون هم مال ریجن 2 باشه؟؟؟
بعدش اگر 2 تا اکانت psn داشته باشم یکی ریجن 1 یکی هم ریجن 2 .و فقط یکیشون پلاس داشته باشه میتونیم بصورت مشترک با اون یکی اکانت هم آنلاین بزنیم؟!!یا اینکه باید برای اون کانت هم پلیستیشن پلاس خریداری کرد؟

آقا من 2 تا سوال داشتم:d
اگر اکانت psn ما از آمریکا باشه و پلیستیشن پلاس هم از آمریکا باشه یعنی ریجن 1, میشه باهاش بازی ریجن 2 رو بصورت آنلاین بازی کرد تا که نه باید اکانت پلاسمون هم مال ریجن 2 باشه؟؟؟
بعدش اگر 2 تا اکانت psn داشته باشم یکی ریجن 1 یکی هم ریجن 2 .و فقط یکیشون پلاس داشته باشه میتونیم بصورت مشترک با اون یکی اکانت هم آنلاین بزنیم؟!!یا اینکه باید برای اون کانت هم پلیستیشن پلاس خریداری کرد؟

1. اکانت شما ریجن 1 باشه پلاس هم باید ریجن 1 باشه. به خود دستگاه ارتباطی نداره و مهم نیست
2.فقط 1 اکانت شما دارای پلاس باشه کافیه و روی سایر اکانت ها هم اعمال میشه.فرقی نداره اونی که پلاس داره ریجن 1 باشه اونیکی 2 یا 3.

دوستان این باتری اضافه ای که به DS4 میخوره و شارژ دسته رو 2 برابر میکنه جایی دارن واسه فروش ؟؟ اومده اصلا ؟
apagujyv.jpg

عرضه شده ولی ایران هنوز نیومده.

SONY XPERIA Z2

1. اکانت شما ریجن 1 باشه پلاس هم باید ریجن 1 باشه. به خود دستگاه ارتباطی نداره و مهم نیست
2.فقط 1 اکانت شما دارای پلاس باشه کافیه و روی سایر اکانت ها هم اعمال میشه.فرقی نداره اونی که پلاس داره ریجن 1 باشه اونیکی 2 یا 3.

ممنون داداش بابت راهنمایهات ولی فکر میکنم درست منظورمو متوجه نشدی
من الان اکانتم ریجن 1 هست پلاس هم ریجن 1 هست.حالا مثلا بازیم ریجن 2 باشه میتونم با این اکانت باهاش آنلاین بزنم؟!!
در مورد سوال دومم هم من دو تا اکانت psn دارم یکیش ریجن 1 یکیشم ریجن 2 ولی فقط ریجن 1 پلاس داره, حالا میخوام بدونم میتونم جوری پلاس ریجن 1 رو به ریجن 2 ربط بدم که اونم پلاس داشته باشه؟
بازم تشکر بابت راهنماییهات

داداش شما خودت داری اشتباه راهنمایی میکنی.
ریجن اکانت هم مهمه.

چرا ريجن اكانت مهمه اونوقت؟ :| يه توضيح بده در كجا و چه جوري ريجن اكانت مهمه
برادر من دوست من عزيز من ! ريجن اكانت هيچ دخلي به هيچ چيزي به هيچ بني بشري نداره :|
ريجن بازي بايد با dlc بخونه ! ريجن فيلم و بلوري و اين مدل محتوا ها بايد با ريجن دستگاه وسلام :|

411oOyaiglL._SX385_.jpg

eForCity® 4.2v 1800mAh battery pack Compatible With sony PS3 controller

41ygjWzdttL.jpg

PS4

Battery is 3.65V Li-Ion, 1000 mAH

yeSWiWW.jpg

[TD="class: bucket normal, align: center"][/TD]

بله میدانم یعنی چه خودم یه باتری DS4 2000map خریدم و روی دسته کار کذاشتم

------------------------------[LTR]

The battery in the DualShock 4 is a 3.65V 1000mAh battery and it can be replaced with aftermarket DS3 batteries. The user bought a 3.7V 1800 mAh battery, which cost him under $9 from Amazon, and he claims that the new battery life for DS4 double the regular one, approximately 14 hours of gameplay versus 8.[/LTR]

رفيق شما داري باتري هايي خارج از چهارچوب اصلي باتري هاي اصلي سوني رو مي گي ! من گفتم اصل باتري ds3 500mah بود حالا شما داري مي گي باتري هايي هم هستن كه ميشه از جاهاي ديگه خريد گذاشت روش براي عمر طولاني تر !
من نميدونم اين باتري هايي كه سوني الانه داره روي د سته هاش ميذاره چه مقدار خرج روي دستش ميذاره ولي فكر نكنم اگر يه باتري 1800mah كه تازه قيمت فروشنده اش كمتر از 10 دلار ( يعني قيمت سازنده بايد كمتر از 25% اين باشه :| ) رو سوني ول كنه بچسبه به يه باتري 800mah ايي ! يا بحث امنيت باتري و نتركيدن و ... اش بوده يا يه نكته مهندسي ايي چيزي ؟!

ممنون داداش بابت راهنمایهات ولی فکر میکنم درست منظورمو متوجه نشدی
من الان اکانتم ریجن 1 هست پلاس هم ریجن 1 هست.حالا مثلا بازیم ریجن 2 باشه میتونم با این اکانت باهاش آنلاین بزنم؟!!
در مورد سوال دومم هم من دو تا اکانت psn دارم یکیش ریجن 1 یکیشم ریجن 2 ولی فقط ریجن 1 پلاس داره, حالا میخوام بدونم میتونم جوری پلاس ریجن 1 رو به ریجن 2 ربط بدم که اونم پلاس داشته باشه؟
بازم تشکر بابت راهنماییهات
جواب هردو بله هست فقط نمیتونید دی ال سی بخرید و استفاده کنید اگه بازی ریجن 2 باشه اکانت ریجن 1 ولی انلاین مشکلی نداره پلاس هم اگر اون اکانتی که پلاس داره رو از ستینگ پی اس ان اکتیو از پرایمری رو فعال کنید پلاستون تو هر چندتا اکانتی که داخل کنسول باشه شیر میشه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

چرا ريجن اكانت مهمه اونوقت؟ :| يه توضيح بده در كجا و چه جوري ريجن اكانت مهمه
برادر من دوست من عزيز من ! ريجن اكانت هيچ دخلي به هيچ چيزي به هيچ بني بشري نداره :|
ريجن بازي بايد با dlc بخونه ! ريجن فيلم و بلوري و اين مدل محتوا ها بايد با ريجن دستگاه وسلام :|

رفيق شما داري باتري هايي خارج از چهارچوب اصلي باتري هاي اصلي سوني رو مي گي ! من گفتم اصل باتري ds3 500mah بود حالا شما داري مي گي باتري هايي هم هستن كه ميشه از جاهاي ديگه خريد گذاشت روش براي عمر طولاني تر !
من نميدونم اين باتري هايي كه سوني الانه داره روي د سته هاش ميذاره چه مقدار خرج روي دستش ميذاره ولي فكر نكنم اگر يه باتري 1800mah كه تازه قيمت فروشنده اش كمتر از 10 دلار ( يعني قيمت سازنده بايد كمتر از 25% اين باشه :| ) رو سوني ول كنه بچسبه به يه باتري 800mah ايي ! يا بحث امنيت باتري و نتركيدن و ... اش بوده يا يه نكته مهندسي ايي چيزي ؟!
شما اشتباه میکنی ریجن پروفایل با دیسک باید یکی باشه تا بتونی دی ال سی تهیه کنی و قابل استفاده باشه مثلا بازی ریجن 2 اکانت ریجن 1 دی ال سی بخری اجرا نمیشه مگر این که اکانتت ریجن 2 بشه مثال بود اون که میگی به بلوری ربط داره هم ریجن کنسول یعنی کنسول ریجن 1 بلوری ریجن 1 رو اجرا میکنه عزیز

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

سلام دوستان

من با اکانت ژاپن پلاس 14 روزه گرفتم و پلاس 14 روزه رو فعال کردم و بازی های رایگان برای پلاس رو دانلود کردم. الان میخوام برای اکانت اصلیم پلاس بگیرم. اگه اکانت خودمو اکتیو کنم میتونم بازی هایی که با اکانت دیگه دانلود کردم بازی کنم؟؟ ( چون هر 3-2 روز یبار باید ریستورت لایسنس کنم تا بازی ها از حالت قفل دربیان )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or