هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

رفيق ميدوني باتري 1800 ميلي يعني چي :|
باتري DS3 فكر كنم حدود 500 ميلي امپر بود
كلا" DS3 با DS4 زمين تا اسمون فرق داره مصرف باتري شون اصلا" يكي نيست !

يكي از دوستان گفت هفت ساعت :|
به شخصه فكر كنم بيش از 24 ساعت هم استفاده كردم ( نه به صورت متوالي ) باتري ايش زمان زيادي دوام مياورد
منم آکبند گرفتم ولی الان اساسین میزنم 7 ساعت اینا دووم میاره
البته بگم شکش و نورش استاندارده کم نکردم
بده یا خوبه؟

سلام دوستان

من با اکانت ژاپن پلاس 14 روزه گرفتم و پلاس 14 روزه رو فعال کردم و بازی های رایگان برای پلاس رو دانلود کردم. الان میخوام برای اکانت اصلیم پلاس بگیرم. اگه اکانت خودمو اکتیو کنم میتونم بازی هایی که با اکانت دیگه دانلود کردم بازی کنم؟؟ ( چون هر 3-2 روز یبار باید ریستورت لایسنس کنم تا بازی ها از حالت قفل دربیان )
نه دوست عزیز بازی هایی که قبلا دانلود کردید واسه ژاپن هست و با پلاس رجیون دیگه قابل استفاده مجدد نیستند بازی هایی که با اکانت اصلییتون دانلود کردید از قبل یا بعد دانلود کنید با تمدید پلاس قابل استفاده میشن

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

سلام یه سوال برام پیش امده که اگر کنسول ps4 من ریجن 2 باشه بازی های ریجن 1 رو بازی کنم ان صحنه های خوشنت بیش از حد رو نشون میده یا سانسوره ؟:)

سلام یه سوال برام پیش امده که اگر کنسول ps4 من ریجن 2 باشه بازی های ریجن 1 رو بازی کنم ان صحنه های خوشنت بیش از حد رو نشون میده یا سانسوره ؟:)

بله . ربطی نداره اصلا به ریجن دستگاه .

- - -ویرایش - - -

دوستان من با لن هم وصل کردم به ps4 بازم تو please wait میمونه
با ویتام میتونم وصل شم ولی با ps4 نمیتونم چیکار کنم؟

والا این مشکل هنوز معلوم نیست علتش چیه . ولی خب یه راه هایی هست . اینجا رو بخون توی یه بخشش توضیج دادم :
http://forum.bazicenter.com/thread90184/

- - -ویرایش - - -

بازي هاي كه پلاس رايگان گذاشته و دانلود كردم بعضي موقع ها رو بازي يه قفل و وقتي بازي انتخاب ميكني يه اررور ميده علت چيه ؟

متن ارور رو بدید تا بگم چیه ( کد ارور )

بازي هاي كه پلاس رايگان گذاشته و دانلود كردم بعضي موقع ها رو بازي يه قفل و وقتي بازي انتخاب ميكني يه اررور ميده علت چيه ؟
این مورد اگر توی همون اکانتی پیش اومده باشه که پلاس داری رو میتونی بری قسمت Setting و گزینه psn رو بزنی و گزینه restore license رو انتخاب کنی و این باعث میشه لایسنس مربوط به بازی بازیابی بشه . اگر نمیشه
1. یا پلاست تموم شده ( اگر پلاس تموم بشه بازیهای free غیر فعال میشه )
2. اگر توی اکانتی که پلاس هست ok هست و توی اکانتهای دیگه قفل داره دلیلش این هست که اکانت primary نیست .

سلام
این کدهایی که با بازی ها هست چه کارایی ای دارن؟

بسته به بازی، لباس و تفنگ و ... اضافی میده بهتون.

- - -ویرایش - - -

من یه مشکلی برام پیش اومد خیلی عجیب بود. کنسول من ریجن 2 هست. 2 تا بازی خریدم که هر 2 ریجن 2 هستن. از دوستم یدونه بازی ریجن 1 گرفتم ولی هر بار که خواستم بازی رو شروع کنم، بعد 2-1 دقیقه ارور CE-34878-0 میداد. دوست من همین بازی رو 7-6 ماه هست داره بازی میکنه و مشکلی نداره. مشکل از چی میتونه باشه؟؟ ( میدونم چنین چیزی نیست ولی امکان داره کنسول من بازی ریجن 1 باز نکنه؟؟ )

شما اشتباه میکنی ریجن پروفایل با دیسک باید یکی باشه تا بتونی دی ال سی تهیه کنی و قابل استفاده باشه مثلا بازی ریجن 2 اکانت ریجن 1 دی ال سی بخری اجرا نمیشه مگر این که اکانتت ریجن 2 بشه مثال بود اون که میگی به بلوری ربط داره هم ریجن کنسول یعنی کنسول ریجن 1 بلوری ریجن 1 رو اجرا میکنه عزیز

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

:|:|:|
وقتي من ميگم ريجن DLC ايي كه بايد بخريم بايد با ريجن بازي يكي باشه يعني اين كه ريجن اكانت هم بايد با بازي بخونه ! اخه نميشه كه مثلا" با اكانت انگليس و پوند DLC ريجن يك US و با دلار بخري :| اين كه يه چيز واضح و مشهوديه و من هم از همون اول گفتم !

اونجا اون رفيقمون گفت من بخوام DLC توي يه اكانت ريجن 2( مثلا") و روي اون يكي اكانت ريجن يك بازي كنم و قابل استفاده مي شه يا نه كه شما گفتي نه من گفتم نه خير ، ميشه استفاده كرد ! فقط كافيه ريجن DLC خريداري شده با ريجن بازي يكي باشه ! اين يعني همون ريجن اكانت با ريجن بازي يكي باشه ولي اگر من اينو مي گفتم باز يه سري براشون دو مفهومه ميشد هي مي اومدن مي گفتن بازي ريجن يك روي ريجن 2 اجرا ميشه يا نه :|

منم یه چند تایی دیدم یکی هم از ایران این کارو انجام داده بود تو آپارات گذاشته بود همه بازی هارو هم داشت دهن سرویس :d
بنظرم آدم انجام نده بهتره بنظر میاد یه باگ باشه که میشه باهاش چنین قابلیتی رو انجام داد تا چند وقت دیگه هم سونی به احتمال زیاد میبندش و اینایی هم که انجام دادن بن میشن.
من اینکارو چن وقته انجام دادم و باگ و این حرفا نیس و انلاین هم بازی میکنم

بسته به بازی، لباس و تفنگ و ... اضافی میده بهتون.

- - -ویرایش - - -

من یه مشکلی برام پیش اومد خیلی عجیب بود. کنسول من ریجن 2 هست. 2 تا بازی خریدم که هر 2 ریجن 2 هستن. از دوستم یدونه بازی ریجن 1 گرفتم ولی هر بار که خواستم بازی رو شروع کنم، بعد 2-1 دقیقه ارور CE-34878-0 میداد. دوست من همین بازی رو 7-6 ماه هست داره بازی میکنه و مشکلی نداره. مشکل از چی میتونه باشه؟؟ ( میدونم چنین چیزی نیست ولی امکان داره کنسول من بازی ریجن 1 باز نکنه؟؟ )
نه ربطي به ريجن نداره
اون ارور مربوط به كرش نرم افزاري هنگام اجراي بازي هست كه پيش مياد
بدك نيست يه rebuild database انجام بدي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or