هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آخه سیستم عامل مک نصب شده وصل میکنم وصل نمیشه
شما اصلا ببین HDMI-in داره یا نه
خروجی HDMD-out که پخش نمیکنه اگر میزنی. اون برای فرستادن تصویر هست.
همه لپتاپها hdmi-in ندارن . حیلی محدوده.

چرا به من جواب نمیدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟)x
اگر میدونستم که جواب میدادم D: دیگه Wikipedia که نیستم D: لول.

اگر infamous رو میگی که خب از داخله تاپیکه مربوط به بازی راجع به paper trail بپرس...
این مربوط به infamous میشه. فکر کنم باید توی بازی پیداشون میکردی و اینا ...

عذرخواهی میکنم بابت سوال کلیشه ایم. ولی هنگام خرید باید به چه چیزایی توجه کنم؟ ؟ ممنون ميشم پاسخ بدین
مهلت تست بگیر دستگاه رو تست کنی
مشکلی نداشت که ok نگران نباشه
سری 2013 نگیری بهتره مخصوصا ریجن 1
ریجن 3 و japan دکمه تایید دایره هست به جای x

سلام به همگی لطفا یه چند نفری به این سوالم جواب بدن ممنون میشم... من هر وقت که اومدم آنلاین بازی کنم مثلا Watch Dogs رو بعد از 1 - 2 ساعت میبینم که 1 گیگ از حجمم کم شده مگه آنلاین بازیا 100 مگ فوقش 150 اینا تو 1 ساعت مصرف نمیکنه ؟ ( واقعا کفرم در آورده این مسله... هر گیگ 5000 تومنه آخه..:(:d) این در حالیهکه کاملا مطمعنم که تو Notification یا هر جای دیگه هیچ چیزی دانلود نمیشه و همینطورم با pc هیچی دانلود نکردم که حجمم بره.. این از چی میتونه باشه.. ؟ دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم...:-j

cannot start application
your licenses are being verified please try again later

یه ریستور لایسنس بزن ببین درست میشه یا نه .
صفحه قبل هم ارمان ( triangle ) دلایل دیگش رو گفت .

- - -ویرایش - - -

دوستان من يه ps4 دارم که رو رزولوشن 1080 نميره.و فقط رزولوشن 480 ساپورت ميکنه. لطفا کمک کنيد نميدونم چيکار کنم؟؟؟؟

تلویزیونت چیه ؟ مشکل از تلویزیون یا کابلی چیزیه

- - -ویرایش - - -

سلام به همگی لطفا یه چند نفری به این سوالم جواب بدن ممنون میشم... من هر وقت که اومدم آنلاین بازی کنم مثلا Watch Dogs رو بعد از 1 - 2 ساعت میبینم که 1 گیگ از حجمم کم شده مگه آنلاین بازیا 100 مگ فوقش 150 اینا تو 1 ساعت مصرف نمیکنه ؟ ( واقعا کفرم در آورده این مسله... هر گیگ 5000 تومنه آخه..:(:d) این در حالیهکه کاملا مطمعنم که تو Notification یا هر جای دیگه هیچ چیزی دانلود نمیشه و همینطورم با pc هیچی دانلود نکردم که حجمم بره.. این از چی میتونه باشه.. ؟ دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم...:-j

دستگاه دیگ ای روشن نیست یه موقع دانلود کنه ؟
مشکل از ISP هست . زیاد کنتور میندازه .ماله من یه زمانی یادمه یه فیلم 1 گیگی دانلود کردن 8 گیگ برام حساب کرد :))

- - -ویرایش - - -

سلام
من یه مانیتور دارم و رزولوشن 1680.1024 میخواستم ببینم که 4 وصل میشه؟
و vga dvi داره

با تبدیل اینا شاید بشه اوکی کرد ولی خب کیفیت نداره . باید روی 480P بازی کنی . اینطوری PS3 بگیری بهتره :دی

دوستان من يه ps4 دارم که رو رزولوشن 1080 نميره.و فقط رزولوشن 480 ساپورت ميکنه. لطفا کمک کنيد نميدونم چيکار کنم؟؟؟؟
احتمالا tv آت وضوح تصویرش زیره 720 هست. وقتی از 1280x720 باشه خودش سوییچ میکنه 480p .
اگر زیره 1080 باشه سوییچ میکنه 1280x720
به این صورت
به هر حال مدل tv رو بگو و اینکه hdmi داره یا نه...

احتمالا tv آت وضوح تصویرش زیره 720 هست. وقتی از 1280x720 باشه خودش سوییچ میکنه 480p .
اگر زیره 1080 باشه سوییچ میکنه 1280x720
به این صورت
به هر حال مدل tv رو بگو و اینکه hdmi داره یا نه...
syncmastert200
نداره
این مانیتوره یه tv سونی دارم ولی 2 هفته ای در دسترس نیست میخوام به این وصلش کنم

مشکل از ISP هست . زیاد کنتور میندازه .ماله من یه زمانی یادمه یه فیلم 1 گیگی دانلود کردن 8 گیگ برام حساب کرد

همچین چیزی هست جدا نه؟؟
چون بعضـی موقع برام پیش اومده حـدود 500 مـگ خواستم دانلود کنم یا تو سایـتا گشتم یهو دیدم حجم 2 گیگیم 0 شده ..هـای وب اینطوریه
فک میکردم اشتباه میکنم !!

دستگاه دیگ ای روشن نیست یه موقع دانلود کنه ؟
مشکل از ISP هست . زیاد کنتور میندازه .ماله من یه زمانی یادمه یه فیلم 1 گیگی دانلود کردن 8 گیگ برام حساب کرد :))
جدا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o:-o:-o
وای پس بگو چرا جدیدا" اینقدر زود به زود حجم تموم میشه!!!!
به خودشون زنگ بزنی پیگری میکنن؟

سلام دوستان
2تا سوال داشتم ازتون واسه ساخت اکانت psn
1. اگه بدون kerio بریم مشکلی پیش میاد چون kerio سرعتو میاره پایین و ارور A DNS server cannot be used می ده؟!؟
2. الان که با kerio وصل میشم وقتی میخوام برای اولین بار sign in کنم اون اروری که گفتمو می ده. (اینم عکسش)
hb7dqudr1sjw0m8od6er.jpg

لطفا هرچه سریعتر پاسخ بدید

سلام دوستان
1. اگه بدون kerio بریم مشکلی پیش میاد چون kerio سرعتو میاره پایین و ارور A DNS server cannot be used می ده؟!؟
2. الان که با kerio وصل میشم وقتی میخوام برای اولین بار sign in کنم اون اروری که گفتمو می ده. (اینم عکسش)
hb7dqudr1sjw0m8od6er.jpg

میشه بپرسم چرا از چیز شکن استفاده میکنی؟ واسه ساخت اکانت نیازی به این چیزا نیست

سلام دوستان

psn که هیتلر نیست . بچه ها راحت وصل میشن ! نیازی به این مشکلات نداره

برای dns هم راه حل اینکه شما میتونی از حالت manual برای تغییر dns استفاده کنی و
8.8.8.8
8.8.4.4
وارد کنی !

psn که هیتلر نیست . بچه ها راحت وصل میشن ! نیازی به این مشکلات نداره

برای dns هم راه حل اینکه شما میتونی از حالت manual برای تغییر dns استفاده کنی و
8.8.8.8
8.8.4.4
وارد کنی !
الان درست شد فقط الان گیر داده می خواد آپدیتش کنه به 1.75 که تو فروم شنیدم زیاد خرابی داره الان به نظرت چی کار کنم؟! مشکلی پیش نمیاد؟!؟!؟

الان درست شد فقط الان گیر داده می خواد آپدیتش کنه به 1.75 که تو فروم شنیدم زیاد خرابی داره الان به نظرت چی کار کنم؟! مشکلی پیش نمیاد؟!؟!؟

ماکه مشکلی نداریم ولی واسه استفاده از امکانات انلاین مجبوری اپدیت کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or