داخل اکانتی که پلاس داره به ستینگ برید پی اس ان اکتیو از پرایمری رو اکتیو کنیدسلام
می خواستم ببینم که چجوری می تونم plus اکانت primaryم رو با بقیه اکانتام شیر کنم؟!؟!؟!؟!
اینکارو کردم اما تو اون یکی اکانتم علامت plus اضافه نشدهاااا!!!! حالا ردیفه؟!!!داخل اکانتی که پلاس داره به ستینگ برید پی اس ان اکتیو از پرایمری رو اکتیو کنید
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
کی گفته 1.75 خرابی داره؟الان درست شد فقط الان گیر داده می خواد آپدیتش کنه به 1.75 که تو فروم شنیدم زیاد خرابی داره الان به نظرت چی کار کنم؟! مشکلی پیش نمیاد؟!؟!؟
بله ردیفه اون علامت فقط رو اکانتی که پلاس داره هست ولی کل اکانت های داخل کنسولتون پلاس شدناینکارو کردم اما تو اون یکی اکانتم علامت plus اضافه نشدهاااا!!!! حالا ردیفه؟!!!
فقط قابلیت انلاین بازی کردن به اکانتهای دیگه داده میشه. علامت پلاس براشون نمیاد ...اینکارو کردم اما تو اون یکی اکانتم علامت plus اضافه نشدهاااا!!!! حالا ردیفه؟!!!
مشکلی ندارهالان درست شد فقط الان گیر داده می خواد آپدیتش کنه به 1.75 که تو فروم شنیدم زیاد خرابی داره الان به نظرت چی کار کنم؟! مشکلی پیش نمیاد؟!؟!؟
بسته به بازی، لباس و تفنگ و ... اضافی میده بهتون.
- - -ویرایش - - -
من یه مشکلی برام پیش اومد خیلی عجیب بود. کنسول من ریجن 2 هست. 2 تا بازی خریدم که هر 2 ریجن 2 هستن. از دوستم یدونه بازی ریجن 1 گرفتم ولی هر بار که خواستم بازی رو شروع کنم، بعد 2-1 دقیقه ارور CE-34878-0 میداد. دوست من همین بازی رو 7-6 ماه هست داره بازی میکنه و مشکلی نداره. مشکل از چی میتونه باشه؟؟ ( میدونم چنین چیزی نیست ولی امکان داره کنسول من بازی ریجن 1 باز نکنه؟؟ )
150تا 200 میتونی کرایه هم بگیری با 10-15 تومنسلام
بچه ها من میخوام ps4 بخرم
میخواستم بدونم بازی هاش چن تومنه؟
سلام دوستان.چطور میتونم psn ID رو تغییر بدم؟
بستگی به فروشنده داره مثلا از جایی که من میگیرم 10 تومن میدم هر وقت دلم خواست پسش میدم!:d البته قبلش 250 تومن گرفته ازمن ولی ارزشش رو دارهچن روزه ؟
- - -ویرایش - - -
نسخه کپی بازی ها هم موجوده؟