هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان کسی میدونه این کد ده دلاری که تو جعبه دستگاهم بوده رو چطور میشه استفاده کنم؟چون تو سایتا از این کارتای ده یا بیست تا 50 دلاری میفروشن
اون 14 روز پلای رایگان رو که نمیشه استفاده کرد

من اکانتم رو پرایمری کردم چون نمیدونستم چیه الان این کار برام ضرری داشته؟

پس احتمالا هارد مشکل پیدا کرده
اگه میتونی فایل ریکاوری 700 مگی رو نصب کن

یه بار دیگه هاردو در آوردم باز همون جور شد و روشن نشد
یه احتمال داره هاردو که وصل میکنم ، پاور نمیتونه دستگاه رو روشن کنه ولی بدون هارد بعضی وقت ها نه همیشه روشن میشه میره رو Safe mode
احتمالا پاورش باشه
پاورشو به نظرت باز کنم؟

سلام دوستان کسی میدونه این کد ده دلاری که تو جعبه دستگاهم بوده رو چطور میشه استفاده کنم؟چون تو سایتا از این کارتای ده یا بیست تا 50 دلاری میفروشن

داداش جوابتو پ خ دادم باز سوالی داشتی بپرساون سوال اخرمو حتما جواب بده ممنون

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

دوستان من نميتونم به psn وصل بشم الان مشکل از کجاست؟؟
ارور میده the connection server has been lost
خیلی سخت حرکت میکنه در حالی که صبح خیلی خوب بود

Primary صرفا باعث میشه این اکانت امکاناتش رو بین اکانتهای دیگه به اشتراک بزاره.

برو توی استور آخرین گزینه redeem codes رو بزن کدتو وارد کن اکانتت شارژ میشه (همون پلاسه) .

هر اکانتی ساختی primary کن تا همه اکانتات با هم محتویاتشون یکی باشه . (یعنی اگه بازی پلاس اکانت ژاپن گرفتی بتونی روی اکانت آمریکاتم بازی کنی یا برعکس)

ازت دلخورم :| پریشب تا دیر وقت منو بیدار نگه داشتی ولی صدای کنسولتو آپ نکردی .

پاورت مشکلی نداره . هاردو بزار سرجاش . اول فایل آپدیت کنسولتو (مخصوص ریجن کنسولت) توی فلش فت 32 ، PS4>UPDATE بریز وصل کن به کنسول . اتصال سیمی اینترنت رو هم وصل کن به کنسول . دستتو روی دو دکمه ی پاور و اجکت همزمان بزار . 40 ثانیه نگه دار بعد ولش کن . حالا کنسولو روشن کن .

برای دیدن کسایی که مشکل تو رو داشتن این دو ویدئو رو ببین

https://www.youtube.com/watch?v=nD2IlyAJ4TY
https://www.youtube.com/watch?v=KdlyZw4mnWw

اگه مشکلت حل نشد باید کنسول ریفر بشه که تویس ایران متاسفانه مقدور نیست .

پاورت مشکلی نداره . هاردو بزار سرجاش . اول فایل آپدیت کنسولتو (مخصوص ریجن کنسولت) توی فلش فت 32 ، PS4>UPDATE بریز وصل کن به کنسول . اتصال سیمی اینترنت رو هم وصل کن به کنسول . دستتو روی دو دکمه ی پاور و اجکت همزمان بزار . 40 ثانیه نگه دار بعد ولش کن . حالا کنسولو روشن کن .

برای دیدن کسایی که مشکل تو رو داشتن این دو ویدئو رو ببین

https://www.youtube.com/watch?v=nD2IlyAJ4TY
https://www.youtube.com/watch?v=KdlyZw4mnWw

داداش دستت درد نکنه امتحان میکنم
ولی کلن عجیبه
ببین هاردو که دوباره جا زدم باز روشن نشد! بعد دوباره در آوردم برقشو خالی کردم 1 ساعت صبر کردم تا بدون هارد روشن شد
حالا همین جور که تو برقه خاموش کردم هاردو جا زدم اوکی شد رفت تو بازی
حالا با وای فای به اینترنت وصل شدم خودش پیغام آپدیت میده
به نظرت با همین اینترنت آپدیتش کنم یا اونجوری با مموری؟

دوستان من خواستم کاهش پینگ رو روی کنسول شیر کنم ولی نمیشه هی ارور میده...روشم هم همون یکpc با دوکارت شبکست ولی هرچی روی اون کانکشنی که میسازم کلیک میکنم وصل نمیشه...بدون اون هم از خودکنسول test internet connection گرفتم که وقتی به گزینه internet access میرسه failed میده...میشه یکم راهنماییم کنید که مشکل از کجاست

داداش دستت درد نکنه امتحان میکنم
ولی کلن عجیبه
ببین هاردو که دوباره جا زدم باز روشن نشد! بعد دوباره در آوردم برقشو خالی کردم 1 ساعت صبر کردم تا بدون هارد روشن شد
حالا همین جور که تو برقه خاموش کردم هاردو جا زدم اوکی شد رفت تو بازی
حالا با وای فای به اینترنت وصل شدم خودش پیغام آپدیت میده
به نظرت با همین اینترنت آپدیتش کنم یا اونجوری با مموری؟

سرعت اینترنتت خوبه بزار آنلاین بره . حله مشکل با آپدیت چیزی نیست .

- - -ویرایش - - -

دوس داری بدونی مشکل از کجا بوده ؟

سرعت اینترنتت خوبه بزار آنلاین بره . حله مشکل با آپدیت چیزی نیست .

- - -ویرایش - - -

دوس داری بدونی مشکل از کجا بوده ؟

آقا خاموش کردم بعد نیم ساعت دوباره روشن نشد!
حالا از برق کشیدم ببینم میتونم دوباره روشنن کنم آپدیتش کنم!
حتما میگی چرا آپدیشتش نکردی برای همین خراب شده؟؟

آقا خاموش کردم بعد نیم ساعت دوباره روشن نشد!
حالا از برق کشیدم ببینم میتونم دوباره روشنن کنم آپدیتش کنم!
حتما میگی چرا آپدیشتش نکردی برای همین خراب شده؟؟

آره باید روشنش کنی هر طور شده . اشتباه شما عجول بودنت بوده . دستگاه روی حالت استندبای داشته آپدیت میشده برا همین هر چی دکمه میزدی کار نمیکرده . گرفتی از پشت خاموش کردی هر چی فایل سیستمی بوده DAMAGE شده . فقط با آپدیت مشکلت حل میشه . بعد آپدیت کنسولو INTIALIZE کن

آره باید روشنش کنی هر طور شده . اشتباه شما عجول بودنت بوده . دستگاه روی حالت استندبای داشته آپدیت میشده برا همین هر چی دکمه میزدی کار نمیکرده . گرفتی از پشت خاموش کردی هر چی فایل سیستمی بوده DAMAGE شده . فقط با آپدیت مشکلت حل میشه . بعد آپدیت کنسولو INTIALIZE کن

آپدیت؟

همین نیم ساعت پیش برای اولین بار به اینترنت وصل شدم و چند روزی بود بازی میکردم ولی یه چیزیشو راست میگی تو استندبای بود اینجوری شد البته اینترنت وصل نشده بود اون موقع که اینجور شد
نمیدونم والا شانسه ما!!!
حالا به فرض این که درست نشه چه جوری میشه رام رو دوباره نصب کرد میدونی منظورم اینه که فکر کنم سیستم عامل و آپدیتی که میگی روی هاردش نصب میشه و رام جداست ، پس رام رو دوباره نصب کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or