به نظر من به طور قطع مشکل از پاورشه..
پس احتمالا هارد مشکل پیدا کرده
اگه میتونی فایل ریکاوری 700 مگی رو نصب کن
داداش جوابتو پ خ دادم باز سوالی داشتی بپرسسلام دوستان کسی میدونه این کد ده دلاری که تو جعبه دستگاهم بوده رو چطور میشه استفاده کنم؟چون تو سایتا از این کارتای ده یا بیست تا 50 دلاری میفروشن
اون 14 روز پلای رایگان رو که نمیشه استفاده کرد
من اکانتم رو پرایمری کردم چون نمیدونستم چیه الان این کار برام ضرری داشته؟
اون سوال اخرمو حتما جواب بده ممنونسلام دوستان کسی میدونه این کد ده دلاری که تو جعبه دستگاهم بوده رو چطور میشه استفاده کنم؟چون تو سایتا از این کارتای ده یا بیست تا 50 دلاری میفروشن
سلام دوستان کسی میدونه این کد ده دلاری که تو جعبه دستگاهم بوده رو چطور میشه استفاده کنم؟چون تو سایتا از این کارتای ده یا بیست تا 50 دلاری میفروشن
پریشب تا دیر وقت منو بیدار نگه داشتی ولی صدای کنسولتو آپ نکردی .پاورت مشکلی نداره . هاردو بزار سرجاش . اول فایل آپدیت کنسولتو (مخصوص ریجن کنسولت) توی فلش فت 32 ، PS4>UPDATE بریز وصل کن به کنسول . اتصال سیمی اینترنت رو هم وصل کن به کنسول . دستتو روی دو دکمه ی پاور و اجکت همزمان بزار . 40 ثانیه نگه دار بعد ولش کن . حالا کنسولو روشن کن .
برای دیدن کسایی که مشکل تو رو داشتن این دو ویدئو رو ببین
https://www.youtube.com/watch?v=nD2IlyAJ4TY
https://www.youtube.com/watch?v=KdlyZw4mnWw
داداش دستت درد نکنه امتحان میکنم
ولی کلن عجیبه
ببین هاردو که دوباره جا زدم باز روشن نشد! بعد دوباره در آوردم برقشو خالی کردم 1 ساعت صبر کردم تا بدون هارد روشن شد
حالا همین جور که تو برقه خاموش کردم هاردو جا زدم اوکی شد رفت تو بازی
حالا با وای فای به اینترنت وصل شدم خودش پیغام آپدیت میده
به نظرت با همین اینترنت آپدیتش کنم یا اونجوری با مموری؟
سرعت اینترنتت خوبه بزار آنلاین بره . حله مشکل با آپدیت چیزی نیست .
- - -ویرایش - - -
دوس داری بدونی مشکل از کجا بوده ؟
آقا خاموش کردم بعد نیم ساعت دوباره روشن نشد!
حالا از برق کشیدم ببینم میتونم دوباره روشنن کنم آپدیتش کنم!
حتما میگی چرا آپدیشتش نکردی برای همین خراب شده؟؟
آره باید روشنش کنی هر طور شده . اشتباه شما عجول بودنت بوده . دستگاه روی حالت استندبای داشته آپدیت میشده برا همین هر چی دکمه میزدی کار نمیکرده . گرفتی از پشت خاموش کردی هر چی فایل سیستمی بوده DAMAGE شده . فقط با آپدیت مشکلت حل میشه . بعد آپدیت کنسولو INTIALIZE کن