هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
بنده قصد خرید یکی از دو کنسول نسل هشتمی رو دارم وی خواستم در این مورد سوالی رو مطرح کنم
اول بگم که تمام امکانات سخت افزاری و نرم افزاری و ریجن ها و خدمات آفلاین و آنلاین و حسگر های حرکتی دو کنسول آگاهم و تجربه کار رو هم با هر دو داشته ام.
اما هنوز به جامعی نرسیدم که بین یکی از این دو کنسول کدام یک رو انتخاب کنم حالا می خواستم نظر شما رو تو بخش PS4 در مورد کنسولی که دارید بپرسم و ببینم که شما با آگاهی به همه ی این شرایط از خرید این کنسول راضی هستید یا اگر به عقب برگردید کنسول رقیب را انتخاب می کنید یا خیر؟
پیشاپیش با تشکر از پاسخ شما
فروش ps4 تا الان خیلی بهتر از x1 بوده، در نتیجه حمایت های 3rd party ازش زیاده و بازی های بیشتری براش میاد. احتمال موفقیتش بیشتره.

رام که عزیز من باید اول دامپش کنی تا بتونی از طریق دانگل دوباره بریزیش یا repair کنی که برا ps3 خودش کلی دنگوفنگ داره و پر از خطره چه برسه به ps4 که هیچیش معلوم نیست . این کار تخصصیه و من روی ps4 کسی رو ندیدم حداقل تو ایران انجام بده .

بزار عزیز من راه حلشو پیدا کنیم یکمم به دستگاه استراحت بده . پدرش در اومد از بس تندتند خاموش روشن شد

حاجی این دفعه خاموش کردم ولی برقشو خالی نکردم که خنک شه شاید ربط به داغی داشته باشه
داغ شدنش عادیه؟ نسبتا زیاد داغ شده

این دلیل موجهی نمیتونه باشه چون باید بلو پالس بده . اگه قرار به داغ شدن زیادی باشه توی بازی پس چرا تا خاموشی کامل مشکلی نداره . مشکل اولت توی استندبای شروع شد . حالا خاموشی . بعد آپدیت چند بار ریست شد . اینا معنیش چیه ؟ لفظ رامو اومدی اعصابم بهم ریخت . امیدوارم هر اتفاقی افتاده باشه ولی رامت دمیج نشده باشه .

حالا یه چیز باحال برات بگم
2 سال پیش یه کارت دی وی بی گرفتم گرون ترین مدلو گرفتم 350 تومن
اون هم 1 ماه بعد رامش خراب شد 2 ساله افتاده یه گوشه کسی نمیتونه براش یه رام نصب کنه!

Last edited by a moderator:
حاجی این دفعه خاموش کردم ولی برقشو خالی نکردم که خنک شه شاید ربط به داغی داشته باشه
داغ شدنش عادیه؟ نسبتا زیاد داغ شده
این دلیل موجهی نمیتونه باشه چون باید بلو پالس بده . اگه قرار به داغ شدن زیادی باشه توی بازی پس چرا تا خاموشی کامل مشکلی نداره . مشکل اولت توی استندبای شروع شد . حالا خاموشی . بعد آپدیت چند بار ریست شد . اینا معنیش چیه ؟ لفظ رامو اومدی اعصابم بهم ریخت . امیدوارم هر اتفاقی افتاده باشه ولی رامت دمیج نشده باشه .
حالا یه چیز باحال برات بگم
2 سال پیش یه کارت دی وی بی گرفتم گرون ترین مدلو گرفتم 350 تومن
اون هم 1 ماه بعد رامش خراب شد 2 ساله افتاده یه گوشه کسی نمیتونه براش یه رام نصب کنه!
زبونتو گاز بگیر :d ایشا... درست میشه . بچه های اینجا کنسولاشون یه مشکلاتی پیدا میکنه که خود تیم پشتیبانی سونی هم تو کفش موندن . البته مال بقیه حل شده ، مال شما هم ایشا... حل میشه . فعلا من دنبال یه سرنخ از یوتیوبم

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان میخواستم بدونم که میشه بازی های ps3 رو روی ps4 اجرا کرد ؟
اگه میشه توضیح بدید چجوری ؟
با تشکر فراوان

امکان استفاد از دیسک های بلوری PS3 برای PS4 وجود نداره ولی با سرویس PS NOW امکان بازی کردن عناوین نسل گذشته برای PS4 میسر شده.

دوست عزیز این مشکل از پاور هست باید پاور رو بدید تعمیر !!
همین تنها راه هست

پاورش در میاد سخت هم نیست
جایی میشناسی مگه تعمیر کنن؟ حدس الآنم اینه که داغ که میکنه پاورش زور میزنه روشن نمیکنه
جاشو عوض کردم خنک تره و زیرش خالیه باد میخوره
فعلا که تا خنکه روشن میشه حالا یکم بازی کنیم داغ شه ببینیم چی میشه!

دوست عزیز این مشکل از پاور هست باید پاور رو بدید تعمیر !!
همین تنها راه هست
منم فکر میکردم از پاوره قبل اینکه ویدئوهای یوتیوبو ببینم . یکی از ویدئوهای صفحه قبل مربوط به این مشکله که طرف کنسولو بالا آورد . الان هم امیدوارم از پاور باشه ولی چند تا چیز جای بحث داره :

1: کنسول بالا میاد وارد بازی میشه هیچ مشکلی نیست . خاموش میشه همون مشکل . (امکانش هست پاور یکسره شده باشه ولی وقتی یکسره میشه بعد از کشیدن کابلو اتصال دوباره حتی بدون دکمه زدن باید دوباره روشن بشه )
2:ایشون بعد آپدیت با ریست شدن متمادی روبرو شده و در آخر بالا اومدن و بازی کردن که این موضوع اتفاق جدیدیه که تنها به پاور مربوط نمیشه .
3:بدون هارد حداقل بدون دردسر بالا میاد که باز هم جای سوال داره .

به هر حال احتمالاتو باید در نظر گرفتو تا جایی که میتونیم راه حلهای سالمو امتحان کنیم . چون اگه کنسول باز بشه اونموقع موش آزمایشگاهی میشه .

منم فکر میکردم از پاوره قبل اینکه ویدئوهای یوتیوبو ببینم . یکی از ویدئوهای صفحه قبل مربوط به این مشکله که طرف کنسولو بالا آورد . الان هم امیدوارم از پاور باشه ولی چند تا چیز جای بحث داره :

1: کنسول بالا میاد وارد بازی میشه هیچ مشکلی نیست . خاموش میشه همون مشکل . (امکانش هست پاور یکسره شده باشه ولی وقتی یکسره میشه بعد از کشیدن کابلو اتصال دوباره حتی بدون دکمه زدن باید دوباره روشن بشه )
2:ایشون بعد آپدیت با ریست شدن متمادی روبرو شده و در آخر بالا اومدن و بازی کردن که این موضوع اتفاق جدیدیه که تنها به پاور مربوط نمیشه .
3:بدون هارد حداقل بدون دردسر بالا میاد که باز هم جای سوال داره .

به هر حال احتمالاتو باید در نظر گرفتو تا جایی که میتونیم راه حلهای سالمو امتحان کنیم . چون اگه کنسول باز بشه اونموقع موش آزمایشگاهی میشه .

رفیق حالت سوم رو در نظر نگیر اشتباه میکردم! مثل اینکه ربطی نداره با هارد یا بدون هارد وقتی داغه روشن نمیشه وقتی خنکه روشن میشه

رفیق حالت سوم رو در نظر نگیر اشتباه میکردم! مثل اینکه ربطی نداره با هارد یا بدون هارد وقتی داغه روشن نمیشه وقتی خنکه روشن میشه

پس باید باز بشه . پایه های سینک از برد به احتمال قوی جدا شده . دیگه روشنش نکن مشکلش معلوم شد . به هیچ عنوان روشنش نکن .

پس باید باز بشه . پایه های سینک از برد به احتمال قوی جدا شده . دیگه روشنش نکن مشکلش معلوم شد . به هیچ عنوان روشنش نکن .

الآن مطمئنم ربطی به هارد نداره
چند باری امتحان کردم روشن میشه همه جوره چه از استند بای چه خاموش ولی تا روشن میکنم خاموش میکنم که داغ نشه!

نقل قول: پس باید باز بشه . پایه های سینک از برد به احتمال قوی جدا شده
سینک منظورت اون خنک کننده ی فلزیه؟ یعنی از جایی که باید باشه جدا شده
بازش کنم؟ چسب های گارانتیش پاره میشه!

چند باری امتحان کردم روشن میشه همه جوره چه از استند بای چه خاموش ولی تا روشن میکنم خاموش میکنم که داغ نشه!

آره از زیر برد پیچ شده . نه خودت بازش نکن . ببر از جایی که خریدی بهش بگو یکی رو معرفی کنه بهت که هم گردنش بندازی هم بعدا تو سرت نزنه که چرا بازش کردی . اصلا خومدت دست بهش نزن . بیجا کرده باید رایگان برات بده تعمیرکار پایه های سینکو باز کنه سیلیکون هم عوض کنه سالم تحویلت بده . گارانتی که تو ایران سرش گرده . دست نزنی خودت

الان به طور دقیق نمیدونم چرا پستم پاک شد :d ولی کل مطلبی که گفتم این بود ببر جای خودش تا تعمیرکار بهت معرفی کنه بندازی گردن خودش . سیلیکونم عوض کنه .

- - -ویرایش - - -

حاجی مشکل ابنه که من اصفهانم هفته پیش ار تهران خریدمش!
مشکلی نیست . امیدوارم شمارشو داشته باشی !! یه زنگبهش بزن بگو میخوام ببرم پیش تعمیرکار کامل هم براش توضیح بده . بعد 100% جوابش مثبته !! . بعد بپرس اگه درست نشد چی ؟ به هر حال 1هفته بیشتر نیست ازتون خریدم . همون اصفهان یه معتمد پیدا کن بده بازش کنه

در مورد این که میگم پاور هست برای اینه که یه جالت سویچ کردن توی هارد هست که توی مواقعی که روشن نمیشه دقیقا" حس میشه که یه تیک میزنه و قطع میشه از دوستان همه که پرسیدم همین رو گفتن چون برای خودمم همین اتفاق افتاده که متاسفانه هنوز وقت نشده ببرم تعمیر این هم 2 حالت بیشتر نداره که اکثرا" پاور هست و گاهی اوقات گفته میشه از cpu هست که فعلا" راهی نداره با توجه به گفته های دوستمون این مشگل از پاورشون هست و باید داد تعمیر کار کار بلد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or