هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام

من دیروز یه PS4 رجین 1 گرفتم و اکانت PS3 ریم که امارات بودش و پلاس هم داشت با موفقیت روش نصب کردم. همچنین بازی تامب ریدر ریجین 2 رو هم گرفتم و یه ذره هم On line بازی کردم و مشکلی هم پیش نیومد. به هر حال هم اکانتم ، هم بازی ریجین 2 بودش. حالا 2 تا سوال دارم

1- اگه بازی ریجین 1 بود بازم میتونستم on line بازی کنم؟ با همین اکانت ریجین 2 پلاس دار اماراتم ؟

2- اگه یه بازی رجین 1 مثل Battelfild رو بگیرم میتونم براش DLC بخرم با همین اکانت اماراتم ؟

ممنون
1.بله میتونستید
2.ریجن بازی با ریجن اکانت یکی باشه تا دی ال سی قابل استفاده باشه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

سلام

من دیروز یه PS4 رجین 1 گرفتم و اکانت PS3 ریم که امارات بودش و پلاس هم داشت با موفقیت روش نصب کردم. همچنین بازی تامب ریدر ریجین 2 رو هم گرفتم و یه ذره هم On line بازی کردم و مشکلی هم پیش نیومد. به هر حال هم اکانتم ، هم بازی ریجین 2 بودش. حالا 2 تا سوال دارم

1- اگه بازی ریجین 1 بود بازم میتونستم on line بازی کنم؟ با همین اکانت ریجین 2 پلاس دار اماراتم ؟

2- اگه یه بازی رجین 1 مثل Battelfild رو بگیرم میتونم براش DLC بخرم با همین اکانت اماراتم ؟

ممنون
سلام عزیز
1. بله مهم نیست .
2. خیر . ریجن بازی شما باید با اکانتتون یکی باشه در غیره این صورت dlc نصب نمیشه مگر اینکه اکاناته ریجن 1 بسازید و primary کنید تا dlc به اشتراک دیگر اکانتها گذاشته بشه اما از اونجایی که اکانت شما ریجن 2 هست که پلاس داره شما بایستی ریجن 2 این بازی رو بخرید .

بیش از حد داغ نمیشه ولی کمی دماش بالا میره (معنیش همون داغ شدن ، دما ، گرما ، اورهیت ، هر اسمی که میخوای براش بزار :-/) هر قطعه ای توان برقش مشخصه و این میزانو به مقدار مشخص پاور بینشون تقسیم میکنه . اگه پاور توان لازمو نداشته باشه حتی 1% کنسولو اثا بالا نمیارش . دقیقا زیاد داغ نمیشه چون پایه ها هنوز به مرز ذوب شدن نرسیدن . من تا جایی که تونستم کمک کردم و تجربیاتمو در اختیارت گذاشتم . میتونی حرفمو قبول کنی یا نکنی من ضرر نمیکنم . کنسول خودته هر کاری بنظرت درسته همون کارو بکن . موفق باشی .

مشکلی نیست همینجا ختم تاپیکو اعلام میکنم با این پستم ::d

مشکل اورهیت باید با گرما دادن حل بشه روی پایه های gpu یا cpu . کاریه که خیلی با دقت بالا باید انجام بشه . مایع فلکسی میزننو با درجه حرارت معینی گرما میدن تا پایه ها سرجاشون قرار بگیرن . (تجربه بالایی میخواد) البته طرف یکم شلوغش کرده احتمالش هست با تعویض سیلیکون هم مشکل حل بشه . ولی در کل کار شما نیستو اصفهان به اون بزرگی هم یه آدم با تجربه توش پیدا نمیشه . بفرست براش خبرش هم بعد از رسیدن به دستت اینجا بزار . موفق باشی . توی این تاپیکم لطفا ادامه نده ممنون .
داداش یه زحمتی بکش
سمت راست کنسول یعنی اون سمت که هارد نیست میگیرم عمودی تکن میدم تق تق صدا میده انگار یه چیزی لق میخوره
یه چک بکن بی زحمت ببین مال شما هم همین تق تق رو داره
اگه نداشته باشه مال ما یه چیزی اون تو داره تکن میخوره!

داداش یه زحمتی بکش
سمت راست کنسول یعنی اون سمت که هارد نیست میگیرم عمودی تکن میدم تق تق صدا میده انگار یه چیزی لق میخوره
یه چک بکن بی زحمت ببین مال شما هم همین تق تق رو داره
اگه نداشته باشه مال ما یه چیزی اون تو داره تکن میخوره!

مال همه این صدا رو میده . سیم Temperature ه کنار و کف کنسوله .

راستی اگه طرف مورد اطمینانه یک هزینه درستو حسابی کن خمیر سیلیکون NOCTUA 1 بزن حالا که داره بازش میکنه . من برا PS3 که هر 2 سال یه بار میزدم محشر توی دما تاثیر داشت .

من دارم میرم سرکار . فعلا

مال همه این صدا رو میده . سیم Temperature ه کنار و کف کنسوله .

راستی اگه طرف مورد اطمینانه یک هزینه درستو حسابی کن خمیر سیلیکون NOCTUA 1 بزن حالا که داره بازش میکنه . من برا PS3 که هر 2 سال یه بار میزدم محشر توی دما تاثیر داشت .

من دارم میرم سرکار . فعلا
دستت درد نکنه بهش میگم که از همین ها بزنه
شنبه احتمالا تاپاکس میکنم

سلام عزیز
1. بله مهم نیست .
2. خیر . ریجن بازی شما باید با اکانتتون یکی باشه در غیره این صورت dlc نصب نمیشه مگر اینکه اکاناته ریجن 1 بسازید و primary کنید تا dlc به اشتراک دیگر اکانتها گذاشته بشه اما از اونجایی که اکانت شما ریجن 2 هست که پلاس داره شما بایستی ریجن 2 این بازی رو بخرید .

میشه به من توضیح بدید در صورتیکه من یه اکانت دیگه مثلا آمریکا رجین 1 درست کنم، چجوری اون اکانت رو Primary کنم ؟ و چجوری برگردم و دوباره اکانت امارات رو Primary کنم ؟؟؟؟

میشه به من توضیح بدید در صورتیکه من یه اکانت دیگه مثلا آمریکا رجین 1 درست کنم، چجوری اون اکانت رو Primary کنم ؟ و چجوری برگردم و دوباره اکانت امارات رو Primary کنم ؟؟؟؟
برای primary کردن باید بری توی Setting > PSN > Activate As primary بعد اونجا گزینه active و deactive هستش .

سلام عزیز
1. بله مهم نیست .

مگه امارات ریجن 2 حساب میشه؟
چطور میتونم تروفی ها مو رو portable id ست کنم الان رو این ای دی که زیر اواتارم هست کلید کنید هیچ تروفی از من نشون نمیده حتی تصویر ای دی رو هم تو ps4 عوض کردم اما اینجا هیچی نشون نمیده ؟؟؟!!!

آخرین ویرایش:
بچه ها دموی fifa 14 رو چه طوری میتونم به غیر از خود دستگاه دانلود کنم؟؟؟؟
چون فیفا 15 دیگه نزدیگه میخام دمو 14 رو دان کنم...با این اینترنت زغالی با دستگاه نمیشه...اگه سایتی هست ممنون میشم معرفی کنید...

آخرین ویرایش:
بچه ها دموی fifa 14 رو چه طوری میتونم به غیر از خود دستگاه دانلود کنم؟؟؟؟
چون فیفا 15 دیگه نزدیگه میخام دمو 14 رو دان کنم...با این اینترنت زغالی با دستگاه نمیشه...اگه سایتی هست ممنون میشم معرفی کنید...

با استفاده از این روش میتونید با pc دانلود کنید و بعد به کنسول منتقل کنید :

http://forum.bazicenter.com/thread89356/

امروز کنسول روی حالت استندبای بای بود نمیدونم چرا امروز برق رفت الان خیلی ترسیدم مشکلی برای کنسول پیش نمیاد وقتی برق اومد کنسول را روشن کردم بعد اتوماتیک خاموش روشن شد

ببخشيد دوستان راهى وجود داره كه بشه بازههايى كه ديسكشون رو خريدى رو دستگاه كپى كنى،مثل خريد ديجيتال بازى؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

خیر راهی نداره.فقط نسخه دیجیتالی هست که این امکان رو داره

آخرین ویرایش:
يعنى اين كه ميگن ميشه با يه مبلغ كمى نسخه فيزيكيتو به ديجيتال تبديل كنى بيخوده؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

ببینید روشی که اونا دارن استفاده میکنند اینه که بازی رو به صورت دیجیتالی خریدن.بعد شما کنسولت رو میدی بهشون آکانت خودشون رو روی کنسول شما set میکنن و بازی ای که در آکانت خودشون بود رو با شما به اشتراک میذارند.بعد دانلود شده بازی رو با کمک نرم افزار به ps4 شما منتقل میکنه و بعد آکانت خودش رو

پاک میکنه ( البته دقیق نمیدونم.ولی باید یه چیزی تو همین مایه ها باشه )

این روش که میگن نسخه فیزیکی رو کپی میکنیم رو دستگاه و ... نیست.

این رو بخونید شاید کمکتون کنه روشی که استفاده میشه رو متوجه بشید :

http://forum.bazicenter.com/thread88989/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or