Solidsnake_1
کاربر سایت
الان که مشکلی نداره ؟امروز کنسول روی حالت استندبای بای بود نمیدونم چرا امروز برق رفت الان خیلی ترسیدم مشکلی برای کنسول پیش نمیاد وقتی برق اومد کنسول را روشن کردم بعد اتوماتیک خاموش روشن شد
بله ریجن 2 هست اماراتمگه امارات ریجن 2 حساب میشه؟
چطور میتونم تروفی ها مو رو portable id ست کنم الان رو این ای دی که زیر اواتارم هست کلید کنید هیچ تروفی از من نشون نمیده حتی تصویر ای دی رو هم تو ps4 عوض کردم اما اینجا هیچی نشون نمیده ؟؟؟!!!
دوستان دکمه R1 خراب شده همش قطع و وصل میشه . چی کار کنم که درست شه ؟

دسته ی فابریکم مشکلی نداره ولی دسته ی اضافی که گرفتم با اینکه کم باهاش بازی کردم R2 , L2 جیر جیر می کنند.جیر جیر کردن L2 R2 رو چه جوری میشه درست کرد؟![]()

مشکلم اینه مثلاً باید توی یه بازی R1 رو بگیری پشت سر هم تیر بزنه ولی وقتی میگیرم تک تک تیر میزنه . با یه دسته دیگه تست کردم R1اش قطع و وصل نمیشد 
کاشکی همه ی تگ دارائو فنهای مقابل جرات شما رو داشتنو با یوزر اولشون صادقانه بیان جلو . با یوزر دومشون میان کلی سوال میپرسن بعد با یوزر اولشون توی تاپیکای دیگه هم ترول میکنن هم گنده بر میدارن که آره ما الو بلیم .. فکرم میکنن کسی خبر نداره یوزر دومو دهمشون کدومه !! برای ما فرقی نمیکنه اینجا همه دوستیمدوستان سلام.
من هنوز PS4 نخریدم، یک سری سوال داشتم برای خریدش، خواستم بدونم اینجا می تونم بپرسم؟ اگه نه کدوم تاپیک اینکارو بکنم؟
ممنون.
سوالام اینا هستن:
1-آیا بازی قابل توجهی که از PS Eye استفاده کنه عرضه شده؟ ارزش خرید داره؟
2-ریجن ها که تفاوتی ندارن دیگه؟
3-وقتی قیمت می کردم، دیدم بعضی جاها تا 200 تومن گرون تر میگیرن برای گارانتی. به نظرتون گارانتی یک ساله هرچقدر هم کامل باشه اینقدر ارزش داره؟
4-آپدیت های دستگاه معمولا چقدر حجم دارن؟ و آیا میشه مثلا با فلش دستگاهو آپدیت کرد؟
5-آیا میشه سیو بازی ها رو روی فلش ریخت و روی یه دستگاه دیگه بازی کرد؟
6-آیا میشه با دستگاه کاری کرد که صدای بازی (آفلاین) داخل هدفون پخش بشه؟
ممنون.
1 . به نطر من ارزش خرید ندارهسوالام اینا هستن:
1-آیا بازی قابل توجهی که از PS Eye استفاده کنه عرضه شده؟ ارزش خرید داره؟
2-ریجن ها که تفاوتی ندارن دیگه؟
3-وقتی قیمت می کردم، دیدم بعضی جاها تا 200 تومن گرون تر میگیرن برای گارانتی. به نظرتون گارانتی یک ساله هرچقدر هم کامل باشه اینقدر ارزش داره؟
4-آپدیت های دستگاه معمولا چقدر حجم دارن؟ و آیا میشه مثلا با فلش دستگاهو آپدیت کرد؟
5-آیا میشه سیو بازی ها رو روی فلش ریخت و روی یه دستگاه دیگه بازی کرد؟
6-آیا میشه با دستگاه کاری کرد که صدای بازی (آفلاین) داخل هدفون پخش بشه؟
ممنون.