هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

امروز کنسول روی حالت استندبای بای بود نمیدونم چرا امروز برق رفت الان خیلی ترسیدم مشکلی برای کنسول پیش نمیاد وقتی برق اومد کنسول را روشن کردم بعد اتوماتیک خاموش روشن شد
الان که مشکلی نداره ؟
باید ok باشه
احتمالا حالت recovery نرفت ؟

مگه امارات ریجن 2 حساب میشه؟
چطور میتونم تروفی ها مو رو portable id ست کنم الان رو این ای دی که زیر اواتارم هست کلید کنید هیچ تروفی از من نشون نمیده حتی تصویر ای دی رو هم تو ps4 عوض کردم اما اینجا هیچی نشون نمیده ؟؟؟!!!
بله ریجن 2 هست امارات
Portable ID رو برو توی PlayStation.com آونجا sign in بعدش بخشه my Portable ID هست.

منظورم گیر کردن یا قیژ قیژ نیست :| مشکلم اینه مثلاً باید توی یه بازی R1 رو بگیری پشت سر هم تیر بزنه ولی وقتی میگیرم تک تک تیر میزنه . با یه دسته دیگه تست کردم R1اش قطع و وصل نمیشد :|

راهی هست درست شه ؟

^^برای حل صدای دکمه L2 و R2 دسته، من 2 تا راه امتحان کردم و الان مال من درست شده. 1- اسپری بدن یا ادکلن رو به مقدار کم درون شیار دکمه ها بزنید. ( دکمه رو نگه دارید و به داخل دکمه بزنید ) 2- دکمه رو نگه دارید و توش فوت بکنید :d ( اصطلاحش نمیدونم چیه ولی زمستونا دست آدم سرد میشه یه ها میکنه دستش گرم تر میشه مثل همون:d ). من 2 روز اینکارا رو کردم درست شد.

دکمه R1 هم میگید مشکل داره، دسته رو یبار ریست بکنید شاید درست بشه. عکسش تو اسپویلر هست. ( با سوزن میشه راحت ریست کرد )
1.jpg

لطفا مشکلات مربوط به دسته رو تو این تاپیک بپرسید.
DualShock 4

سوالام اینا هستن:
1-آیا بازی قابل توجهی که از PS Eye استفاده کنه عرضه شده؟ ارزش خرید داره؟
2-ریجن ها که تفاوتی ندارن دیگه؟
3-وقتی قیمت می کردم، دیدم بعضی جاها تا 200 تومن گرون تر میگیرن برای گارانتی. به نظرتون گارانتی یک ساله هرچقدر هم کامل باشه اینقدر ارزش داره؟
4-آپدیت های دستگاه معمولا چقدر حجم دارن؟ و آیا میشه مثلا با فلش دستگاهو آپدیت کرد؟
5-آیا میشه سیو بازی ها رو روی فلش ریخت و روی یه دستگاه دیگه بازی کرد؟
6-آیا میشه با دستگاه کاری کرد که صدای بازی (آفلاین) داخل هدفون پخش بشه؟
ممنون.

اقا ما 2تا دسته وصل کردیم به کنسول. 2تا پروفایلم دارم.
دسته سوم که روشن میکنم چراغش سفید چشمک میزنه و خاموش میشه.
چیکار کنم دسته سوم هم وصل شه؟3تا پروفایل بسازم؟

دوستان سلام.
من هنوز PS4 نخریدم، یک سری سوال داشتم برای خریدش، خواستم بدونم اینجا می تونم بپرسم؟ اگه نه کدوم تاپیک اینکارو بکنم؟
ممنون.
کاشکی همه ی تگ دارائو فنهای مقابل جرات شما رو داشتنو با یوزر اولشون صادقانه بیان جلو . با یوزر دومشون میان کلی سوال میپرسن بعد با یوزر اولشون توی تاپیکای دیگه هم ترول میکنن هم گنده بر میدارن که آره ما الو بلیم .. فکرم میکنن کسی خبر نداره یوزر دومو دهمشون کدومه !! برای ما فرقی نمیکنه اینجا همه دوستیم

بپرس دوست عزیز .

سوالام اینا هستن:
3-وقتی قیمت می کردم، دیدم بعضی جاها تا 200 تومن گرون تر میگیرن برای گارانتی. به نظرتون گارانتی یک ساله هرچقدر هم کامل باشه اینقدر ارزش داره؟
4-آپدیت های دستگاه معمولا چقدر حجم دارن؟ و آیا میشه مثلا با فلش دستگاهو آپدیت کرد؟
ممنون.

1- فعلا بجز Playroom بازی خاصی نداره. من خودم خریدش رو به نخریدنش ترجیه دادم چون به احتمال زیاد بازی های خوبی براش میاد بعدا.
2- توی ایران من فقط ریجن 1 و 2 اروپا/ژاپن دیدم. ریجن دستگاه بجز پخش فیلم محدودیتی ایجاد نمیکنه. اگه بخواید DLC بخرید باید ریجن اکانتتون با ریجن گیم یکی باشه.
3- من و خیلی از دوستام بدون گارانتی خریدیم و مشکلی هم نداشتیم.
4- آپدیت آخر 1.75 حدود 200 مگ حجم داشت. با فلش هم میشه انتقال داد.
5- سیو رو میشه به فلش ریخت ولی سیو هر پروفایل فقط با اون پروفایل قابل اجرا هست.
6-بله، میشه کل صدا رو به هدفون منتقل کرد.

سوالام اینا هستن:
ممنون.
1 . به نطر من ارزش خرید نداره
2.ریجن ها فقط فرق قیمتی دارند هر کدومو میخوای بگیر
3.به نظر من که گارانتیهاشون ارزش نداره چون شرکتیه
4.اپدیت خود فرم ویر 200 مگ حدودا زیاد نیست و با فلش آپدیت میشه
5 نمیدونم
6 هم از مانیتور هم از دسته صدا خروجی میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or