من هم با xbox one خیلی بازی کردم هم اینکه توی pc خیلی با دسته xbox 360 بازی کردم هم اینکه الان ps4 دارم باید بگم دسته به این خوشدستی تا حالا دستم نگرفته بودم ×_× به نظرم هنوز دسته Ps برای fifa بهتره . نسله قبل به نظرم دسته xbox برای fps خیلی عالی بود اما دسته Ps برای fifa به نظر بهتر بود . الانم Ps4 بگیری به هر حال عادت میکنی دیگه D: اما بهت بگم دستش توی هر سبک بازی واقعا خوش دسته !سلام دوستان من چند سال هست که فیفا رو با Xbox360 بازی میکنم و به کنترلر اون عادت کردم. ممنون میشم اگر کسی از تجربه فیفا با DS4 برامون بگه و با کنترلر Xbox360 مقایسه کنه.
safe mode اصولا نباید بره !بچه ها دوستم تازه ps4 گرفته ..میگه چند بار بعد از این که میخاست اونو روشن کنه مستقیم رفت به safe mode!!!
میخاستم بدونم دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟؟
چون قبلا xbox داشته الان میگه نگرانم ...چون خودم بلدنودم گفتم میپرسم بهت میگم...
دلیلش چی میتونه باشه ؟؟؟ بعد این که وارد ssfe mode شد کار خاصی باید بکنه؟؟؟؟
احیانا ایشون دستگاه رو از برق نمیکشن ؟
توی safe mode یه گزینه ای هست که REbuild DAtabase هست. یک بار اون رو اجرا کنن بد نیست. میتونه از بعضی bug ها جلوگیری کنه البته 100% نیست همیشه
اگر احیانا قبل از safe mode به recovery mode میره ممکنه مشکلی با data خوده hdd باشه. بد نیست از save ها کپی بگیرن هارد رو یه بار فرمت کنن ببینن مشکل حل میشه یا نه .در صورت امکان دستگاه هم اپدیت باشه !