.:HO3IN:.
کاربر سایت
در اصل باید 5 ساعته خاموش میشد![]()
یعنی واقعا 5 ساعت میده ؟ اگه اینطور باشه که ماله ps3 از نظر شارژدهی بهتر بود ...
Sent from my C6603 using Tapatalk
در اصل باید 5 ساعته خاموش میشد![]()
یعنی واقعا 5 ساعت میده ؟ اگه اینطور باشه که ماله ps3 از نظر شارژدهی بهتر بود ...
Sent from my C6603 using Tapatalk
اقا من امروز تبدیل 2 به 2 رو عوض کردم دستگاه روشن شد و اپدیت کردم الان میخوام psn بسازم قشنگ نیم ساعت هست که برام نوشته لطفا صبر کنید
چیکار کنم
ممکن هست که مثلا من چیلتر باشم یا اینکه منطقه من رو پشتیبانی نکرده باشه
من کشور رو امریکا انتخاب کردم و زمان رو روی تهران گذاشتم
در ضمن من نهدیسکی داخلش گذاشتم نه کاری کردم باهاش هنوز فقط به نت وصله و قراره که صفحه ساخت psn رو بیاره و داره حسابی صدا میده فن هاش دارن شدیدا کار میکنن
و تازه یک ساعته دقیقا گذشته هنوز صفحه ساخت psn رو نیاورده
سایر دوستان هم مشکل تورو داشتن.میگفتن تو ساعات عصر و شب که اینترنت استفادش زیاده ممکنه اینجور بشه.مشکلشون تو ساعات اول صبح بر طرف شد.بطور مثال ساعت 8-9 صبح پاشدن اکانت ساختن:dاز اینترنته.چند بار بیا بیرون برو داخل شاید بشه.فقط دفعه ی اول چون میسازی این میاد دفعه های بعدی خبری از این please wait نیس
من خودم هیچ مشکلی نداشتم!!
خب الان امدم با کامپیوترم بسازم ولی ازم 3 تا ادرس و یه کد زیپ میخواد چیکار کنم؟
آره میشه.psn واسه بازی های آنلاین و خرید بازی و چت با دوستان و .... هست.کلا هر چیزی که مربوط به اینترنت باشه.بدون psn میشه بازی نصب کرد؟
بهترین راه حل عوض کردن باتری PS4 به باتری PS3 یا باتری DS3 1800mah است
دوست عزیزاقا من امروز تبدیل 2 به 2 رو عوض کردم دستگاه روشن شد و اپدیت کردم الان میخوام psn بسازم قشنگ نیم ساعت هست که برام نوشته لطفا صبر کنید
چیکار کنم
ممکن هست که مثلا من چیلتر باشم یا اینکه منطقه من رو پشتیبانی نکرده باشه
من کشور رو امریکا انتخاب کردم و زمان رو روی تهران گذاشتم
در ضمن من نهدیسکی داخلش گذاشتم نه کاری کردم باهاش هنوز فقط به نت وصله و قراره که صفحه ساخت psn رو بیاره و داره حسابی صدا میده فن هاش دارن شدیدا کار میکنن
و تازه یک ساعته دقیقا گذشته هنوز صفحه ساخت psn رو نیاورده
نه نمیتونید واسه هر ریجن تفاوت دارهدوستان یک سوال :
من رو کنسول ۲ تا اکانت دارم یکی ریجن ۱ یکی ریجن ۲
اگه با اکانت ریجن ۲ DLC دانلود کنم میتونم با اون یکی اکانت هم استفاده کنم ؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
بهترین راه حل عوض کردن باتری PS4 به باتری PS3 یا باتری DS3 1800mah است
نه نمیتونید واسه هر ریجن تفاوت داره
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
دوستان یک سوال :
در صورتی که اکانت primary باشه امکانات خودش رو بین بقیه اکانتها به اشتراک میزارهدوستان یک سوال :
توی psn که همه بازیا هست کلا ! از فیزیکی تا دانلودیا .دوستان تو psn بازی خوب هست برا دانلود ؟؟ چیزی هست ارزش داشته باشه چند روز ادمو سرگرم کنه ؟؟
یه Tlou میخوایم هر روز یه مشکلیه ..1 هفتس داره برام ریجین 1 رو میفرسته ما رو گیر آورده انگار
بازی هم نداریم هیچی![]()