هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوست عزیز منظور از تبدیل چی است

رجین دستگاه چی است

تبدیل برق دستگاه

- - -ویرایش - - -

میگم مطمئنی کنسول ریفر بهت ننداختن ؟!
برو فردا یقه اش کن اگه درست نشد
کم نیاریا ، این عوضیا زبون بازن

داداش پلی 4 که هنوز به ریفیر نرسیده
مهلت تست گرفتم فردا میرم سراغش

میگم مطمئنی کنسول ریفر بهت ننداختن ؟!
برو فردا یقه اش کن اگه درست نشد
کم نیاریا ، این عوضیا زبون بازن

دوستان ایشون خودش اعصابش داغون هست شما لازم نیست با این الفاط بیشتر ناراحتشون کنید . ایشون میگن وسط آپدیت این اتفاق افتاد . حداقل دونستن خرابیش شاید بتونه مطمئنشون کنه که آیا دستکاری میتونن بکنن یا خیر

کسی جواب منو نمی ده

چراق دسته دیگر چشمک نارنجی نمیزنه و ثابت میشه . اگردستگاه روشن باشه هیچ گونه چشمکی نمیزنه باید دکمه دسته پی اس را فشار بدهی ایکون شارژ باطری را ببینی

- - -ویرایش - - -

تبدیل برق دستگاه

- - -ویرایش - - -

داداش که هنوز به ریفیر نرسیده
مهلت تست گرفتم فردا میرم سراغش

کنسول پلی 4 تبدیل برق احتیاج نداره .
یا ؟؟؟؟؟یعنی دستگاه PS4 را باز کردی منبع تغذیه برقش را باز بسته کردی این چه کاری بود کردی مغازه دار دیگر دستگاه را تعویض نمیکنه برات میگه خودت خرایش کردی

آخرین ویرایش:
نه داداش منبع تغذيه کجا بود تبدیل ۲به۲که به پریز برق خونمون بخوره
Sent from my RM-914_apac_malaysia_307 using Tapatalk

داداش دیگه اعصابت رو خورد نکن ...

مهلت تست که گفتی گرفتی خب پس مشکل حله
فردا ببرش پیش فروشگاه بگو واست تعویض کنه ;)

داداش دستت درد نکنه فقط سریع بهم بگو خدایی بدجور بهم ضد حال خورده

هم بلاگو مطالعه کردم هم لینکهای یوتیوب . مشکل شما متاسفانه به چراغ مرگ ارجاع داده شده . اتصالاتو بکش کامل تمام پورتها رو فوت کن . usb دسته رو وصل کن . کابل hdmi رو تعویض کن . tv هم همینطو[FONT=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]ر . با اتصال usb به دسته فقط امکان روشن شدنش وجود داره .

اگه هم نشد ناراحت نباش . چون این مشکل اگه بعدا برات پیش میومد امکان تعویض کنسولو نداشتی .

[/FONT]

نه داداش منبع تغذيه کجا بود تبدیل ۲به۲که به پریز برق خونمون بخوره
Sent from my RM-914_apac_malaysia_307 using Tapatalk

فردا برو پسش بده بگو با یه 2014 عوضش کنه ... خودش هم جلوت بزار آپدیت کنه

دادا کلا روشن نمیشه به چند تا پریز امتحان کردم تبدیل رو هم کلا باز کردم دوباره بستم

هرکار میکنم نمیسشه
فقط یبار یه لحظه یه بوق زد چراغ ابی برا یک ثانیه روشن شد دوباره خاموش شد و کار نکرد
دستگاه چشه؟ سوخته؟ خرابه دست دوم بوده چش بود اخه

فردا ببر پیش فروشنده بگو روشن نمیشه . تست کنه برات . اگه نشد پس مشکل داره . بگو عوضش کنه واست .

سلام به همه.امروز Ps4 خریدم زیاد اطلاعات ندارم میخواستم بدونم دستگاه زمانی که در استندبای هست وقتی دسته داره شارژ میشه ازکجا باید فهمید که دسته کاملا شارژ شده در حال روشن بودن دستگاه چی ؟
عزیز وقتی دسته فول شارژ شد چراغ ال ای دی دسته ( نارنجی رنگ ) خاموش میشه

آقا یه سوال عجیب :D
چند وقت پیش یه دستگاهی معرفی شد برای PS4 که به تلویزیون وصل میشد و به اشتراک میذاشت و از این حرفا !
من اون موقع وقت نکردم پیگیری کنم چی هست ! اسمش چی بود اصلا ؟

آقا یه سوال عجیب :D
چند وقت پیش یه دستگاهی معرفی شد برای PS4 که به تلویزیون وصل میشد و به اشتراک میذاشت و از این حرفا !
من اون موقع وقت نکردم پیگیری کنم چی هست ! اسمش چی بود اصلا ؟
سلام این دستگاه بر روی ps4 قرار می گیره و فقط انگار یک کابل hdmi همون. به ps4 می خواد و اتگار سیم های اضافی عین سیم برق اینا نمی خواد موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or