Tuco
کاربر سایت
عزیز ریجن کنسول و تاریخ ساخت کنسولت رو هم بزار بدونیم بد نیستاقا دستگاه رو گذاشتم اپدیت بشه خاموش شده روشن هم نمیشه چیکار کنم ؟چی شده من همین امروز خریدمش
عزیز ریجن کنسول و تاریخ ساخت کنسولت رو هم بزار بدونیم بد نیستاقا دستگاه رو گذاشتم اپدیت بشه خاموش شده روشن هم نمیشه چیکار کنم ؟چی شده من همین امروز خریدمش
آقا یه سوال عجیب
چند وقت پیش یه دستگاهی معرفی شد برای PS4 که به تلویزیون وصل میشد و به اشتراک میذاشت و از این حرفا !
من اون موقع وقت نکردم پیگیری کنم چی هست ! اسمش چی بود اصلا ؟
PS TV بود فک کنم
سلام این دستگاه بر روی ps4 قرار می گیره و فقط انگار یک کابل hdmi همون. به ps4 می خواد و اتگار سیم های اضافی عین سیم برق اینا نمی خواد موفق باشید
البته فقط تا 1080i پشتیبانی میکنه.آره دوستان الان سرچ کردم همین Playstation TV هستش !
یه امکان خیلی خوب و به درد بخور برای من که داره اینه که مثلا من کنسول تو اطاقم هستش و با مانیتور بازی میکنم و بعضی مواقع کنسول رو میبرم بیرون رو با TV بازی میکنم اما حالا مثل اینکه اگه این PS TV رو داشته باشی نیاز به جا به جایی کنسول نیست ! حالا موندم واسه این قابلیت ارزش داره ۹۹ دلار یعنی حدود ۳۰۰ هزار تومن خرج کرد یا نه ؟ قابلیت به درد بخور دیگه ای غیر از این سیستم Playstation Now و کلا قابلیت های Cloud که به درد ما ایرانی ها نمیخوره داره ؟
آین رو قبلا هم دیدم. مشکل از خودشون هست فکر کنم ×_× یا باگی هست که پیش اومده ....سلام. آقا من چرا تو بخش massaging تو ps4 مثلا یه پیام میفرستم کنارش مینویسه 7 minutes ago در حالی که همون لحظه فرستادم؟
PLaystation Vita TV رو میگی ؟آره دوستان الان سرچ کردم همین Playstation TV هستش !
یه امکان خیلی خوب و به درد بخور برای من که داره اینه که مثلا من کنسول تو اطاقم هستش و با مانیتور بازی میکنم و بعضی مواقع کنسول رو میبرم بیرون رو با TV بازی میکنم اما حالا مثل اینکه اگه این PS TV رو داشته باشی نیاز به جا به جایی کنسول نیست ! حالا موندم واسه این قابلیت ارزش داره ۹۹ دلار یعنی حدود ۳۰۰ هزار تومن خرج کرد یا نه ؟ قابلیت به درد بخور دیگه ای غیر از این سیستم Playstation Now و کلا قابلیت های Cloud که به درد ما ایرانی ها نمیخوره داره ؟
تازگی خبری منتشر شد که "مجوز ساخت مدل جدید PS4 در ژاپن صادر شد"
به نظر دوستان مدل جدید کی به بازار میاد؟ تصمیم داشتم این هفته کنسول بگیرم اما این خبر باعث شد فعلا دست نگهدارم..........
کاش لااقل میدونستم چه شکلیه... اگه قرار باشه همون رویه ای که تو ps / ps2 / ps3 اجرا کردن رو ps4 هم عملی کنن پس مدل قشنگی نمیشه
اما خب کسی چه میدونه شاید اینبار مدل اسلیم یا همون جدید از مدل اولیه بهتر شد.........
دوستان دسته ام بعد از اخرین شارژ حدود 10 ساعت شارژ تو ولفنشتاین داد و بعد دوباره کامل خالی شد.
خواستم بدونم این عادیه؟ آخه با دسته ps3من 3 4 روزم یه سره بازی میکردم بعد خالی میشد اما این همش به دو روزم نکشید و ی روزو نیم خالی کرد !
برا بقیه دوستانم اینطوره؟
Sent from my C6603 using Tapatalk
اگه قصد خرید داری همین الان بخر چون قیمتش خیلی مناسب شدهتازگی خبری منتشر شد که "مجوز ساخت مدل جدید PS4 در ژاپن صادر شد"
به نظر دوستان مدل جدید کی به بازار میاد؟ تصمیم داشتم این هفته کنسول بگیرم اما این خبر باعث شد فعلا دست نگهدارم..........
کاش لااقل میدونستم چه شکلیه... اگه قرار باشه همون رویه ای که تو ps / ps2 / ps3 اجرا کردن رو ps4 هم عملی کنن پس مدل قشنگی نمیشه
اما خب کسی چه میدونه شاید اینبار مدل اسلیم یا همون جدید از مدل اولیه بهتر شد.........