با سلام خدمت همه کاربرهای گرامی
یه توضیح مختصری در مورد wow از اونجایی که از Wow Classic تو Retail یا همون Blizzard بازی می کنم بهتون بدم . . .
در مورد نصب بازی رو سیستم خود چند تا راه دارین :
1- اگه اینترنت واقعا پرسرعت دارید مثلا با سرعت دانلود MB/s 1 ( نه سرعت 1 مگابیت >>> دقت کنید سرعت دانلود یک مگابایت بر ثانیه ) چون حجم بازی در حدود 22 گیگا بایت است .
2- اگه هارد اکسترنال دارین ببرید به گیم نت محل براتون کپی کنه ( توجه داشته باشید بازی نیازی به نصب ندارد و بازی نصب شده برای شما کپی می شود )
3- اگه هارد اکسترنال ندارید می تونید DvD ان را از گیم نت درخواست کنید چیزی حدوده 6 یا 7 DVD می شود .
در مورد شروع بازی برای بازی مطلوب به یک ADSL 512 یا حداقل 256 نیاز دارید ( بازی با 128 هم ممکن است ولی برای مطلوب بودن بازی به 512 یا 256 نیاز دارید ).
پس از نصب بازی نیاز به ساخت اکانت در سایت Battle.com خواهید داشت که به این منظور وارد سایت
Http://Eu.battle.net شوید و ثبت نام کنید .
در هنگام ساخت اکانت کشور خود را United kindom (UK)s انتخاب کنید ( با توجه به محدودیت های که در مورد کشور ایران وجود دارد ) و همین طور سوال امنیتی Security Question رو چیزی بزارید که فراموش نکنید .
پس از ساخت اکانت با username که ایمیل شما و Password وارد بازی شوید ( توجه داشته باشید Version بازی باید آپدیت شده با شد که در حال حاضر Catalysm 4.3.2 Jan 17 2012 است ) .
در مورد CD key , Game card , و دیگر امور مالی :
اول این که می تونید تا Level 20 مجانی بازی کرده و نیاز به پرداخت هیچ گونه وجهی ندارید .
برای Level 20 تا Level 70 نیاز به CD key Battlechest +B Burning crusade دارید که قیمتش الان حدود 26 هزار تومان می باشد. ( به شما در اینجا 30 روز وقت برای بازی می دهند )
از Level 70 تا Level 80 نیاز به Cd key Wrath of the lichking دارید که قیمتش حدود 45 هزار تومان است.
از Level 80 تا Level 85 نیاز به Cd key Catalysm دارید که قیمتش تقریبا مثل Lichking با چند هزار تومان تفاوت است.
برای خرید Game card که وقت بازی یا تایم بازی است برای 60 روزه 45-50 هزار تومان باید هزینه کنید که من یه شما پیشنهاد میکنم از سروس RAF استفاده کنید که هزینه آن 60 روزی 20 هزار تومان می باشد.
اگه سوالی دارید در خدمت هستم.