هر سوالی در مورد World of Warcraft دارید مطرح کنید

:welcome::toot:به علت اینکه تاپیک همه چیز درمورد world OF warcraft .... داشت به بی راه کشیده می شد این تاپیک به خواسته اعضا زده شد:welcome::toot:

هر سوالی در مورد world of warcraft دارید مطرح کنید:gathering:

ساخت macro

در مورد نحوه ساختن macro توضیحات کاملی میخواستم اگر اموزشی به صورت pdf گیر بیاد خیلی خوبه چه فارسی چه انگلیسی، البته برای بیشتر اشنا شدن با macro تعدادی لینک میزارم:
Code:
http://www.wowwiki.com/Macro
http://wowmacros.com
البته با search بیشتر حتما مطالب بیشتری گیر میاد ولی میخوام اگه کسی واقعا تو این قضیه وارده به من کمک کنه اگر هم دیدم خبری نشد خودم سعی میکنم که مطلب مفیدی تهیه کنم و بصورت یک مطلب اموزشی براتون بزارم.

DK

سلام . روز همگی به خیر . آقا کسی اینجا هست بتونه به من بگه چطوری میشه talent DeathKnight کامل کرد . من الان Lvl80 هستم ولی فقط 29تا talent دارم . کسی میتونه بهم کمک کنه ؟؟؟

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

سلام . روز همگی به خیر . آقا کسی اینجا هست بتونه به من بگه چطوری میشه talent DeathKnight کامل کرد . من الان Lvl80 هستم ولی فقط 29تا talent دارم . کسی میتونه بهم کمک کنه ؟؟؟

علیک سلام
اول اینکه شما بگو تو چه سروری بازی میکنی؟ که حتما سرور free هم هستش
تا اونجایی که من میدونم این مشکلی هست که خیلی از سرور های free باهاش مشکل دارن و فقط مشکل شما هم نیست و معمولا باید به GM سرور اطلاع بدی ولی اگه بگی ه تو چه سروری هستی بهتر بشه کمکت کرد ;)

سلام به احتمال زیاد یا bug افتاده یا مشکل از سرور خودتون هست.
2 راه دارید:
1_Talent خودتو Rest کن به احتمال زیاد مشکلت بر طرف می شه اگر نشد به gm تون Ticket بده تا کمکت کنه

شما اول باید World of Warcraft Classic رو نصب کنی‌ بعد Burning cursade بعدش هم
Wrath of the Lich king بعد از اون هم باید Patch هارو دانلود کنی‌
برای دانلودPatch دو راه داری
۱_همه patch ها رو بطور منظم از:
WoW-3.0.1.8874-to-3.0.2.9056-enGB-patch
WoW-3.0.1-to-3.0.2-enGB-Win-Update-downloader
WoW-3.0.2.9056-to-3.0.3.9183-enGB-downloader
WoW-3.0.2.9056-to-3.0.3.9183-enGB-patch
WoW-3.0.3.9183-to-3.0.8.9464-enGB-downloader
WoW-3.0.3.9183-to-3.0.8.9464-enGB-patch
WoW-3.0.3.9183-to-3.0.8.9464-enUS-patch
WoW-3.0.8.9464-to-3.0.8.9506-enGB-downloader
WoW-3.0.8.9464-to-3.0.8.9506-enGB-patch
WoW-3.0.8.9506-to-3.0.9.9551-enGB-downloader
WoW-3.0.8.9506-to-3.0.9.9551-enGB-patch
WoW-3.1.0.9767-to-3.1.1.9806-enGB-patch
WoW-3.1.1.9806-to-3.1.1.9835-enGB-patch
WoW-3.1.1.9835-to-3.1.2.9901-enGB-patch
WoW-3.1.1.9835-to-3.1.2.9901-enGB-patch
WoW-3.1.2.9901-to-3.1.3.9947-enGB-patch
WoW-3.1.3.9947-to-3.2.0.10192-enGB-downloader
WoW-3.2.0.10192-to-3.2.0.10314-enGB-downloader
WoW-3.2.0.10192-to-3.2.0.10314-enGB-patch
WoW-3.2.0.10314-to-3.2.2.10482-enGB-downloader
WoW-3.2.0.10314-to-3.2.2.10482-enGB-patch
WoW-3.2.0-enGB-downloader
WoW-3.2.2.10482-to-3.2.2.10505-enGB-downloader
WoW-3.2.2.10482-to-3.2.2.10505-enGB-patch
Download کنی.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

۲_میتونی فقط این patch ها رو Download کنی :

WoW-3.1.3-to-3.2.0-enGB-Win-patch
WoW-3.2.0.10192-to-3.2.0.10314-enGB-downloader
WoW-3.2.0.10192-to-3.2.0.10314-enGB-patch
WoW-3.2.0.10314-to-3.2.2.10482-enGB-downloader
WoW-3.2.0.10314-to-3.2.2.10482-enGB-patch
WoW-3.2.0-enGB-downloader
WoW-3.2.2.10482-to-3.2.2.10505-enGB-downloader
WoW-3.2.2.10482-to-3.2.2.10505-enGB-patch
دانلود کنی‌ که البته روش ۱ خیلی‌ بهتره
در مورد سرور private هم باید بگم www.wowbeez.com الان سرور خیلی‌ خوبیه که الان رو patch 3.2.2 هست و تا 6 realm داره مثلا اگر بخوای لول آپ کنی‌ باید تو Realm high rate بری یا اگر بخوای فقط dungeons یا instance بری‌ یعنی‌ از اول لول ۸۰ هستی‌ و با t6 یا gear مخصوص خود realm شروع میکنی

دستم درد گرفت :biggrin1:

با عرض سلام وخسته نباشید

ببخشید اگه من بخوام بازی رو تو سرور های free بازی کنم می تونم بازی رو از این جا دانلود کنم
http://www.wow-europe.com/en/downloads/client/
اگه نه میشه لینک دانلود بذارید.(لطفا هم classic و bc و wotlk)
کسی از دوستان اطلاع دارن این installer بازی رو کجا دانلود می کنه و آیا میشه از یه کامپیوتر به یه کامپیوتر دیگه منتقل کزد؟
چون فعلا می خوام free بازی کنم میشه چند تا سرور پرقدرت معرفی کنید.(اگه هم ایرانی باشه هم غیر ایرانی ممنون می شم.)
ممنون.

آخرین ویرایش:
با عرض سلام وخسته نباشید

ببخشید اگه من بخوام بازی رو تو سرور های free بازی کنم می تونم بازی رو از این جا دانلود کنم
http://www.wow-europe.com/en/downloads/client/
اگه نه میشه لینک دانلود بذارید.(لطفا هم classic و bc و wotlk)
کسی از دوستان اطلاع دارن این installer بازی رو کجا دانلود می کنه و آیا میشه از یه کامپیوتر به یه کامپیوتر دیگه منتقل کزد؟
چون فعلا می خوام free بازی کنم میشه چند تا سرور پرقدرت معرفی کنید.(اگه هم ایرانی باشه هم غیر ایرانی ممنون می شم.)
ممنون.
فکر کنم مشکلی نداشته باشه مطمئن نیستم ولی کلا بازی wow رایگان هست و سریال و گیم کارتی که میخواد اختصاصی و پولی هست من بهت پیشنهاد میکنم اگه سرعت اینترنتت زیر 512 هست اصلا دنبال اینکه دانلود کنی نری بلاخص اگر تمام نسخه های بازی رو میخوای بگیری، برای تهیه بازی بهترین راه اینه که از gamenet یا از یکی از بچه های بازی سنتر بگیری.
در مورد installer هم دقیقا منظورت رو متوجه نشدم.
من چند تا private server یا همون free معرفی میکنم:
1.spidernetromania.net خودم با یکی 2 تا بچه های ایرانی دیگه تو این سرور بازی میکنیم من تو این مدتی که تو سرور های مختلفی از جمله scape-nel-WoWBeeZ بازی کردم این از همه بهتر بوده از همه نظر از نظر bug تا افرادی که توش بازی میکنن واقعا noob کم داره اونم به خاطره سخت بودن سرور هستش اینم بگم که سرور xp rate 1 داره، کلا سعی کردن تا جایی که میشه blizzlike بشه.:cool:
2.magic-wow.com این سروری هست که توش ایرانی زیاده و خیلی از رفقای من که اونجا بازی میکنن خیلی ازش تعریف کردن ولی خودم توش بازی نکردم.;)
3.wowbeez.com یکی از سرورهای خوب حال حاضر که بچه های بازی سنتر توش کم نیستن و سرور قابل قبولی هست.:)
در کل برای بازی کردن در سرور های مجانی wow باید دنبال سروری باشین که ثبات خودش رو حفظ کرده یعنی از وقتی شروع به کار کرده روند سرور همیشه معمولی رو به بالا بوده نه مثل بعضی از سرور ها که مدتی گل میکنن و ناگهان هیچی و اونوقت شما باید کارکترتون رو بندازین سطل اشغال:confused:

سلام.من چند تا سوال دارم.
من 1 human warlock دارم.
اول می خواستم بدونم لباس و سلاح خوب کجا پیدا میشه.
دوم اینکه imp از کجا میشه گرفت.
سوم اینکه Demon همون imp هست؟اگر نه چطور demon بگیرم.minion هم ممنون میشم بگید چیه و از کجا میشه گرفت.
اخرین سوالمم اینه کهlvl از کجا بگیرم؟من الان لول 39 هستم مامریت ها یا خیلی سختن یا exp نمیدن.
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام.من چند تا سوال دارم.
من 1 human warlock دارم.
اول می خواستم بدونم لباس و سلاح خوب کجا پیدا میشه.
دوم اینکه imp از کجا میشه گرفت.
سوم اینکه Demon همون imp هست؟اگر نه چطور demon بگیرم.minion هم ممنون میشم بگید چیه و از کجا میشه گرفت.
اخرین سوالمم اینه کهlvl از کجا بگیرم؟من الان لول 39 هستم مامریت ها یا خیلی سختن یا exp نمیدن.
ممنون

سلام

یکم در مورد این کارکتر می دونم. من توی WoW خیلی وارد نیستم. ولی در این مورد اطلاع کمی ندارم.

1 - لول 1 هستی ؟؟ خب بزن برو تو کار لول آپ دیگه. تا لول 10 رو می تونی توی 2 ساعت بری. بدون مشکل. فقط Quest خور کن، تمام. تا لول 25 Lock ، توی 6 ساعت قابل انجامه. چون Void خیلی کمکت می کنه برای لول آپ کردن.

2 - Imp رو باید بری پیش Warlock Trainer یاد بگیزی. توی Tab ، Demolology یک چیزی بهت می ده به نام Summon Imp.

3 - باید Train بشی. فعلا بیا بالا لولت رو. وارلاک خیلی راحت لول اپ میکنه. Drain Life - Drain Mana تو رو کلا از First Aid و Mana راحت می کنه.

4 - اهان. لول 39ـی ولی Imp نداری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! درست فهمیدم ؟؟؟؟ اصلا Train شدی ؟؟
رفتی پیش Warlock Trainer ???
به نظر من Warlock لول اپ کردنش یکی از ساده ترین هاس.

علت اینکه XP نمیده بهت هم کاملا مشخصه دادا دیگه. لول 39ـی رفتی لول 2 زدی !!! منم باشم هیچی بهت نمی دم. تازه اگه من بودم ازت XP کمم می کردم :p :-" ;)

یا علی ...

ممنون
train شدم ولی همچین چیزی ندارم که شما میگید.
سوالای دیگمم ممنون میشم اگه میدونید جواب بدید

سلام،

1 - نمیشه نداشته باشید. باید داشته باشید. بدون شک. اینم عکس کارکتر من، می بینی که باید داشته باشی.

2 - سوالاتو جواب دادم دیگه !! سوالات چی بود دادا ؟؟

3 - یکم روی بازی تمرکز کن و سعی کن مطالعه کنی براش . کاری که کم برای Lock تفلیم کردم.

یا علی ...

اونایی که توی عکس هست بیشترشون talent های منن.ولی اون summon imp رو ندارم.
اگه باید پیش trainer خاصی برم ممنون میشم بگید.
سوالای دیکه هم منظورم demon و minion هست.

سلام.
addon ی وجود داره در رابطه با مپ که موارد x - y - z position رو در اختیرمون بذاره ؟ چه postion کاراکتر و چه position مناطق ...

خیلی برام ضروریه ، ممنون یمشم کمک کنید ... تشکر

سلام.
addon ی وجود داره در رابطه با مپ که موارد x - y - z position رو در اختیرمون بذاره ؟ چه postion کاراکتر و چه position مناطق ...

خیلی برام ضروریه ، ممنون یمشم کمک کنید ... تشکر

به سایت زیر مراجعه فرمایید :

http://wow.curse.com

و یا از 4 فایل جستجو شده ی زیر ادامه بدید:

http://wow.curse.com/search/SearchResults.aspx?q=position

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or