هر سوالی در مورد World of Warcraft دارید مطرح کنید

:welcome::toot:به علت اینکه تاپیک همه چیز درمورد world OF warcraft .... داشت به بی راه کشیده می شد این تاپیک به خواسته اعضا زده شد:welcome::toot:

هر سوالی در مورد world of warcraft دارید مطرح کنید:gathering:

سلام دوستان

دوستان یک سوال فوری دارم

یک سوال : ایا فروشگاهی هست به مستقیما CD Key wow ازش خرید مستقیما
کلا به طور واضح تر : فرض کنید اکانت Paypal داریم و بعد از انجام واریز CD key به ایمیل ارسال کنه

سلام

من از بکس cod بازم....تو wow نوبه نوبم(ولی cod کلن دارما اینجوری نگاه نکنید :D) من یک Quest Helper برای سرور با پچ 31x میخواستم...لطفا طرز استفادش هم بگید

با تشکر

چرا کسی اینجا جواب نمیده؟!!!!
دوست عزیز هر Add-on ی که بخوای هست :arrowd:

سلام دوستان

دوستان یک سوال فوری دارم

یک سوال : ایا فروشگاهی هست به مستقیما CD Key wow ازش خرید مستقیما
کلا به طور واضح تر : فرض کنید اکانت Paypal داریم و بعد از انجام واریز CD key به ایمیل ارسال کنه
فکر کنم از ایشون سوال بگیرین بد نیست :biggrin1:

کمک ؟!

سلام.

من قبلا تو سرور اسکال کراشر بازی میکردم. یه پالادین(Tinuviel) و یک میج 70 ( هورد ). اما از لیچکینگ به اینور دیگه بازی نکردم. میخوام حالا دوباره بازی کنم . میخواستم بدونم در کدوم سرورها ایرانی بیشتر هست ؟ در ضمن ایندفعه حسم اومده الیانس بازی کنم !

با تشکر.

سلام دوستان من قبلا این بازی رو انجام میدادم اما dvd هاش خراب شدند حالا هر چی میگردم گیرشون نمیارم کسی فروشگاه اینترنتی میشناسه که 3 تا نسخه رو با هم بفروشه البته patch هاش رو هم داشته باشه خوبه

سلام بر اساتید wow من تازه میخوام wow بازی کنم چندتا سوال داشتم (خوب چکار کنیم سنمون تازه قد داده:biggrin1:)
1-با چه سرعت اینترنتی میشه بدون lag تو سرور ایرانی بازی کرد؟
2-این نسخه ای که من دارم کاملا پچ شده تا 2.3.4 اگه اشتباه نکنم ولی نصب کردنی نیست باید کوپیش کرد این نسخه که مشکلی نداره:confused:
ممنون

سلام بر اساتید wow من تازه میخوام wow بازی کنم چندتا سوال داشتم (خوب چکار کنیم سنمون تازه قد داده:biggrin1:)
1-با چه سرعت اینترنتی میشه بدون lag تو سرور ایرانی بازی کرد؟
2-این نسخه ای که من دارم کاملا پچ شده تا 2.3.4 اگه اشتباه نکنم ولی نصب کردنی نیست باید کوپیش کرد این نسخه که مشکلی نداره:confused:
ممنون
سلام دوست عزیز :love:
خلاصه می گم :biggrin1:
- با سرعت حداقل 56 kbps یا DSL با پهنای 64 :biggrin1:
- نسخه های کپی همشون میوه 1 درختن :biggrin1::biggrin1:
- شبیه سازهای 2.4.3 تو Iran :

Pishagaman Server

Goldnet Server

PMG Server

Khalij WoW Server

... هنوز هم هست ولی یادم نیست خدایی :biggrin1:

salam
man to gold net accont sakhtam hala chetor beram to bazi avalin barame :(
دوست عزیز 1 به 1 ه این کارها رو دقیق انجام بده راحت می تونی بازی کنی :love::arrowd:

- اولین چیز چک کن ببین ورژن WoWت چنده ، این کارو میتونی از تو شاخه WoWت از روی Properties فایل WoW.exe ببینی ، ورژن WoWت باید 2.4.3:8606 باشه طبق تصویر

i757484_1.jpg

- حالا نوبت تنظیم بازی برای وارد شدن به سرورای ایرانی بشی ، این تنظیم از طریق دست هم میشه انجام داد که من اصلا توصیه نمیکنم یا بهترین راه استفاده از Realmlist Modifier ه که اون رو هم Upload کردم + آدرس شبیه سازهای ایرانی ، برای نصب کردنش فقط کافی اون و تو شاخه ی WoWتون بریزین و همونجا Extractش کنین :arrowd:

Download WoWrm2 + Iraninan Realms

Size = 300~KB
Need Winrar
GooDlucK :love:

تصاویر کمکی :love:

i757507_2.jpg

i757508_3.jpg

سلام
1 سوال داشتم:confused:
من بعضی از skill رو نمیتونم بگیرم باید چه کار کنم راهی هست یا نه:confused:
ممنون

یعنی وقتی میری پیش trainer اونها رو قرمز نوشته ؟
خوب برای گرفتن اونها باید حداقل به Level خاصی رسیده باشی. روی هر کدام هم که کلیک کنی یک چیزی نوشته شبیه Required Level XX (با قرمز)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or