هر سوالی در مورد World of Warcraft دارید مطرح کنید

:welcome::toot:به علت اینکه تاپیک همه چیز درمورد world OF warcraft .... داشت به بی راه کشیده می شد این تاپیک به خواسته اعضا زده شد:welcome::toot:

هر سوالی در مورد world of warcraft دارید مطرح کنید:gathering:

سلام به همه WOW بازای عزیز:love:
من تا حالا این بازی رو انجام ندادم تازگیا میخوام بزنم تو خطش ولی هیچ چیزی از بازی نمیدونم برا همین چند تا سوال دارم و با اجازه میپرسم:
1-این بازی اون طوری که شنیدم یک بازی استراتژیکی هست ولی از عکسایی که از بازی دیدم چندان شباهتی به بازیهای استراتژیک نداشت!!:wacko:
2-این بازی به صورت رو میشه کپیشو خرید و با کرک یا سریال تقلبی بازی کرد یا این طوری که تو این صفحه دیدم باید پولای گنده بدی بازی کنی؟؟؟ :smoke1:
3-برای منی که تا حالا سری بازیهای WOW رو تجربه نکردم کدوم نسخه برای شروع بهتره؟؟؟:smile:
اگه لطف کنید و منو راهنمایی کنید ممنونتون میشم:biggrin1:

سلام به همه WOW بازای عزیز:love:
من تا حالا این بازی رو انجام ندادم تازگیا میخوام بزنم تو خطش ولی هیچ چیزی از بازی نمیدونم برا همین چند تا سوال دارم و با اجازه میپرسم:
1-این بازی اون طوری که شنیدم یک بازی استراتژیکی هست ولی از عکسایی که از بازی دیدم چندان شباهتی به بازیهای استراتژیک نداشت!!:wacko:
2-این بازی به صورت رو میشه کپیشو خرید و با کرک یا سریال تقلبی بازی کرد یا این طوری که تو این صفحه دیدم باید پولای گنده بدی بازی کنی؟؟؟ :smoke1:
3-برای منی که تا حالا سری بازیهای WOW رو تجربه نکردم کدوم نسخه برای شروع بهتره؟؟؟:smile:
اگه لطف کنید و منو راهنمایی کنید ممنونتون میشم:biggrin1:
0-بهتره نياي.
1-اين بازي هيچ شباهتي به بازيهاي استراتژيك نداره.سبك بازي MMORPG هست.
2-شما كپي اين بازي رو كه خريدي با تغير يه نوشته كه همون آپي سرور بازي هست ميتونيد بازي كنيد.تا دستت راه نيفتاده نميخاد پول گنده بدي .:)
3-شروع بازي شما ربطي به نوع نسخه بازي نداره چون همش يكي هست درواقع.100ها سرورهست كه پچ هاي مختلف رو ساپرت ميكنن ولي اگر ميخاي بيشتر حال كني و با تعداد بازيكن بيشتر بازي كني بهتر هست كه آخرين پچ بازي رو بگيري.فكر نكن چون سه اسم مختلف داره اين wow پس با هم فرق دارن مثل Res .يعني تا wow classic رو نصب نكني نميتوني TBC رو نصب كني و همينطور Wotlk .(در يه جمله شما نياز به پچ 3.0.8 داريد.)
درباره بازي در بليز هم به كرات گفته شده كه ميتوني در صفحه هاي قبل ببينيد.

فکر کنم به پیشنهاد اولت عمل کنم بهتر باشه چون این طور که دیدم همه حال این بازی به آنلاین بودنشه که اونم هر دو ماه یه بار پول گنده میخواد:biggrin1:

سلام!
ببخشيد پيرو پست قبلي...
يعني حتما حتما بايد wow classicرو داشته باشيم تا بشهwotlkرو بازي كرد؟راه ديگه اي نيست؟
اخه من ميخوام اين بازي رو بگيرم ولي كلاسيك رو ندارم
در ضمن مگه اين بازي قسمت افلاينش خوب نيست؟

يا حق

سلام
بله بايس به ترتيب پچها رو نصب كنبد :
classic--->TBC--->Wotlk.
البته بين پچهاي بزرگ بالا پچهاي كوچكتري هم هستن بينشون كه تقريبا ميشه گفت زيادن.
اين بازي بهتره بگيم اصلا افلاين نداره.و اگه كسي خيلي طالب افلاين بازي كردنش هست بهتره بگيم اصلا بازي نميكنه.مثلا اگه بجاي افلاين بازي كردن بري مارپله بازي كني باوركن بيشتر بهت حال ميده.(يادش بخير مارپله :cheesygri )

سلام بروبچز.
چندتاسوال:
1-من تا پچ 2.4.3 uk دارم ، حالا میخوام برم تو خط خشم لیچ کینگ ، باید کدوم نسخه رو بگیرم ، چند گیگه ؟
یکی میگه 7 گیگه ، یکی میگه 2.6 گیگه .... ما آخر نفهمیدیدم چی به چیه ؟

2-این که میگن این بازی دو نسخه فوق العاده گرافیکی و یکی هم گرافیک معمولی داره ، درسته ؟

3-آیا میشه به جز کشتن ، xp جمع کرد ؟؟؟ (ینی با کار و غیره)

سلام بروبچز.
چندتاسوال:
1-من تا پچ 2.4.3 uk دارم ، حالا میخوام برم تو خط خشم لیچ کینگ ، باید کدوم نسخه رو بگیرم ، چند گیگه ؟
یکی میگه 7 گیگه ، یکی میگه 2.6 گیگه .... ما آخر نفهمیدیدم چی به چیه ؟

2-این که میگن این بازی دو نسخه فوق العاده گرافیکی و یکی هم گرافیک معمولی داره ، درسته ؟

3-آیا میشه به جز کشتن ، xp جمع کرد ؟؟؟ (ینی با کار و غیره)

1- همون 7 گیگ .. اون 2.6 فکر کنم اون Talent Patch بود که قبل از خود اکسپنشن اومد (یک ماه قبل بود ؟!) . اون 7 گیگ رو بگیری اون رو هم داره.

2- نه همون یک نسخه رو داره تا جایی که من میدونم، البته موتور بازی از نظر گرافیکی دستکاری شده و تیریپ خوشگلتر شده. میشه با تنظیمات گرافیکی جدید بازی کرد و یا همون با ظاهر بدون افکت ها و غیره.

3- از راه کار یعنی Profession ؟! نه . از راه انجام دادن Quest ها میشه XP جمع کرد (که بهترین راه هم هست) ولی 90 درصد Quest ها یا شامل کشتن میشن و یا شامل جمع کردن فلان چیز (که اون هم در اطراف اون محلش Mob هست و باید کشت).

اذیت نکن ...
چشم ها رو باز کن !
خوب اون پایین قسمت Playable Client رو نگاه کن.

یه سوالی ، فرض کنید کلا من هیچ نسخه ای از بازی رو ندارم ( نسخه ی اولی + bc + تمام پچ هایی که بین این دوتا بوده ) حالا فقط کارم با این 7 گیگ راه میوفته ؟
(یا اینکه باید از اول wow اولی ، بعد پچ هاش ، بعد TBC ، بعد پچ هاش تا wotlk بعدش ادامه پچ های مرتبط ) درسته ؟
مگه چه اتفاقی افتاده تو لیچ کینگ که شده 7 گیگ .... ؟؟؟؟!!!!!

راستی اون 5.4 گیگیه چی چیه ؟ جلوش نوشته slim ؟؟

-------------------
پس راه دیگه ای وجود نداره برای xp جمع کردن ، کوئست هایی که speaking باشه نداره ؟ ) من نمیخوام بکشم ... از نحوه attack بازی خیلی خوشم نمیاد .... ماست بید ، البته وقتی ضعیفی )

آخرین ویرایش:
شما همينGb 7.3 رو دانلود كن ديگه تموم.
وقتي پچ بالا رو dl كني بازيت ميشه پچ 3.0.1 بعد اگه بخاي به آخرين پچ ارتقاش بدي حدودا بايس 400 Mb دانلود كني تا بشه 3.0.9 و تمام.

slim رو ناديده بگير .فقط Full.

پس راه دیگه ای وجود نداره برای xp جمع کردن ، کوئست هایی که speaking باشه نداره ؟ ) من نمیخوام بکشم ... از نحوه attack بازی خیلی خوشم نمیاد .... ماست بید ، البته وقتی ضعیفی )
همه ي كيف اين بازي به كشتنه.:) اصلا اين بازي بر اساس كشتن بنا شده.
چرا q حرفي هم داره ولي تك و توك.
...
يادت نره نسخه enGB رو بگيري.

آخرین ویرایش:
شما همينGb 7.3 رو دانلود كن ديگه تموم
الان هیچ نوع و هیچ نسخه ای از wow رو دستگاهم نیست ، منظور شما اینه که همین 7 گیگ رو یهو نصب کنم حله ؟؟؟ مگه این بازی expasion نیست ؟؟؟
يادت نره نسخه enGB رو بگيري.
چرای GB ؟؟؟ ماله من us بود که ...
ببینم تهران کجا دارن ، بریم بخریم خلاص شیم

الان هیچ نوع و هیچ نسخه ای از wow رو دستگاهم نیست ، منظور شما اینه که همین 7 گیگ رو یهو نصب کنم حله ؟؟؟
حله
...
چرای GB ؟؟؟ ماله من us بود که ...
تو مگر نميگي اصلا هيچ پچي نداري !!!
چطورus داري ؟

...
من تهراني نيستم

تو مگر نميگي اصلا هيچ پچي نداري !!!
چطورus داري ؟
من خودم ندارم .. ولی رفقا دارن .... بهم گفت us بگیر که روی قبلی ها نصب شه ... ولی اینطور که شما میگی دیگه انگار به نسخه های قبلی نیاز نیست .....

(کلا فرق این نسخه ها با هم چیه ؟؟)

کلا فرق این نسخه ها با هم چیه ؟؟
والا تا حالا به اين موضوع فكر نكرده بودم.:)
نميدونم شايد واسه دانلود كردنش سريعتر باشه.
ولي اينو ميدونم كه پچ از اول هرچي بود تا آخر بايد همون رو بگيري.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or