هر سوالی در مورد World of Warcraft دارید مطرح کنید

:welcome::toot:به علت اینکه تاپیک همه چیز درمورد world OF warcraft .... داشت به بی راه کشیده می شد این تاپیک به خواسته اعضا زده شد:welcome::toot:

هر سوالی در مورد world of warcraft دارید مطرح کنید:gathering:

سلام من تازه وارد هستم:blushing:
از وار کرفت به اندازه جنرال خوشم نمیاد .(استراژیک):mad:
اما از بازی های سبک هیرویی که (لول می گیرن) رو میپرستم.:)
کسی اینجا کمکم می کنه ؟؟؟؟؟:love:
یکم رآهنمایی در مورد بازی وارکرفت آنلاین میخوام (از دیگران شنیدم این بازی به صورت world map )هستش
از فروشگاه تقاضای چه سی دی یا دیویدی با چه اسمی رو برای خرید بکنم؟؟؟؟.... خلاصه من رو راه بندازید
درضمن.
من adsl دارما
استفاده از بازی رایگان هم باشه

مرسی

سلام من تازه وارد هستم:blushing:
از وار کرفت به اندازه جنرال خوشم نمیاد .(استراژیک):mad:
اما از بازی های سبک هیرویی که (لول می گیرن) رو میپرستم.:)
کسی اینجا کمکم می کنه ؟؟؟؟؟:love:
یکم رآهنمایی در مورد بازی وارکرفت آنلاین میخوام (از دیگران شنیدم این بازی به صورت world map )هستش
از فروشگاه تقاضای چه سی دی یا دیویدی با چه اسمی رو برای خرید بکنم؟؟؟؟.... خلاصه من رو راه بندازید
درضمن.
من adsl دارما
استفاده از بازی رایگان هم باشه

مرسی

برو و بگو World of Warcraft Lich King (ورلد آف وارکرفت لیچ کینگ) می خوام بهمراه تمام Patch هاش !
حدود 4 تا DVD می شه خیلی بشه 4 هزار تومان ، اگر پیدا نکردی بیا مشهد پیش خودم برات رایت می کنم !;)

برو و بگو World of Warcraft Lich King (ورلد آف وارکرفت لیچ کینگ) می خوام بهمراه تمام Patch هاش !
حدود 4 تا DVD می شه خیلی بشه 4 هزار تومان ، اگر پیدا نکردی بیا مشهد پیش خودم برات رایت می کنم !;)
ممنون از راهنماییتونSharpSabre عزیز امیدوارم تو قزوین پیدا کنمش:laughing: وگرنه کار به پست و.. میکشه:blushing:
فقط می ترسم نتونم راه اندازیش کنم:((
درضمن ورژن پچ ها مهمه...چند باید باشه؟؟؟؟
مرسی:love:

سلام به همه من میخوام Wow رو تو گیم نت راه بندازم .Wow قبلی رو بدون اینترنت Lan کرده بودم .
ولی برای Lich king به کمک شما دوستان احتیاج دارم.
باید Server مجازی WoW lich king رو بگیریم.
Mer30

سلام به همه بچه های تاپیک WOW .
من دنبال Server مجازی WOW Lich king برای گیم نت میگردم
ورژن قبلی WOw رو Lan کرده بودم بدونه اینترنت.
لطفا ورژن و پچ و آموزش رو هم بگین
از همه شما دوستان خواهشن به من کمک کنید.

با سلام من چند وقته تو moltenwow بازی میکنم با پچ لیچ کینگ تاحالا 3تا هیرو ساختم که همشونو سرور BAN کرد اگه میشه در مورد bugquests توضیح بدین این BAN ردنا دیگه اعصاب برام نذاشتهمیتونه بخاطر Items هم باشه

آقا من یه
PC - World of Warcraft:60-Day Time Card

MLB10174729.JPG

دارم
اینم لینکش
http://www.overstock.com/Books-Movi...Day-Time-Card/1841507/product.html?cid=123620
داستان از این قراره .
رفته بودم خارج از ایران میخواستم خیر سرم بازیشو بخرم . زدم game card خریدم . حالا با این چیکار کنم ؟

پ . خ : علاقه ای هم به بازیش ندارم .

درود.

من چند وقته نمی تونم داخل WoW: Lking شم. وقتی که یوزر و پسمو می زنم. لود میشه. بعد کارکترمو انتخاب می کنم و inter World رو می زنم اون صفحه ای که نوار آبی میاره لود میشه میاد. بعد وقتی که نوار آبی رنگ تا آخر لود میشه یا بازی نمیاد یا با تاخیر میاد. فرضا هم بگیم که میاد. بعد داخل شهر SW دارم قدم میزنم و هیچ کسی رو نمی تونم ببینم. و هیروم attack هم نیمده. Wis هم نمیده. BG هم نمیره. اصلا هیچ کاری نمیکنه.

البته این مشکل رو قبلا نداشتم. نمی دونم چرا الانا اینطوری شده. نزدیک به 2 ماهی میشه فکر کنم. plz help me. :(

درود.

من چند وقته نمی تونم داخل WoW: Lking شم. وقتی که یوزر و پسمو می زنم. لود میشه. بعد کارکترمو انتخاب می کنم و inter World رو می زنم اون صفحه ای که نوار آبی میاره لود میشه میاد. بعد وقتی که نوار آبی رنگ تا آخر لود میشه یا بازی نمیاد یا با تاخیر میاد. فرضا هم بگیم که میاد. بعد داخل شهر SW دارم قدم میزنم و هیچ کسی رو نمی تونم ببینم. و هیروم attack هم نیمده. Wis هم نمیده. BG هم نمیره. اصلا هیچ کاری نمیکنه.

البته این مشکل رو قبلا نداشتم. نمی دونم چرا الانا اینطوری شده. نزدیک به 2 ماهی میشه فکر کنم. plz help me. :(
همه (اکثریت) این مشکل رو دارن
دلیلش هم قطع شدن ارتباط ما با سرورهای خارجیه و کسی نمیدونه که تا کی اینطوری میمونه!
میتونی سرور ایرانی مثل wowzone بازی کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or