سلام عیدتون مبارک
می خواهم یک اکانت بلیز بخرم ,در زمان خرید اکانت باید به چه چیزهایی توجه کنم ؟ چه کار کنم که دیگه فردی که به من اکانت می فروشه دیگر به اکانت دسترسی نداشته باشه؟ اصلا الان دیگه به صرفه هست که اکانت بگیرم؟ (من از زمان پچ sun well دیگه بازی نکردم) یک اکانت خیلی شاخ مثلا باید چند قیمت باشه؟در باره شارژ کردن اکانت با سیستم RAF بیشتر توضیح بدین اصلا خطر ban داره یا نه ؟ معذرت می خواهم اگر زیاد سوال کردم از شما متشکرم
سلام دوست عزیز ببخشید یه کم دیر جواب دادم
اصولا برای خرید اکانت باید یه سری اطلاعات رو از فروشنده اکانت تحویل بگیرید و این اطلاعات به شرح زیر است :
1. Account name که همون ایمیل مورد نظر است.
2. Password که کلمه عبور است .
3. رمز های CD - key که شامل Battlechest , Lichking , Cataclysm است.
4. Sercurity Question که سوال امنیتی است.
بعد از دریافت اطلاعات باید اغدام به تغییر Password و Email بکنید .
در این حالت فروشنده دسترسی به اکانت نخواهد داشت ولی اگه صاحب اکانت اغدام به پس گرفتن اکانت خود بکنه می تونه اکانت رو پس بگیره بدین منظور با فرستاندن اسکن کارت ملی خود به شرکت Blizzard بعد از مدتی اکانت برگردانده می شود به صاحب اصلی ( که کار عاقلانه ای نیست !!! )
یه اکانت شاخ هم می تونه بین 150 تا 250 هزار تومان قیمت داشته باشه .اگه وقت Level up کردن رو دارید خرید اکانت کار خوبی نیست ولی اگه وقت و حوصله دارید خودتون به اسم خودتون یه اکانت بسازید خیلی بهتره
در مورد RAF خطر BAN وجود دارد ولی خیلی کمه من خودم خیلی وقته از این راه نصف قیمت شارژ می کنم هیچ مشکلی نداشتم ولی اگر هم Ban شید راحت می تونید اکانت رو Unban کنید با یه Ticket به Blizzard
اگه سوالی داشتید در خدمتم