هر سوالی در مورد World of Warcraft دارید مطرح کنید

:welcome::toot:به علت اینکه تاپیک همه چیز درمورد world OF warcraft .... داشت به بی راه کشیده می شد این تاپیک به خواسته اعضا زده شد:welcome::toot:

هر سوالی در مورد world of warcraft دارید مطرح کنید:gathering:

مولتن هم کاتاکلیسم داره هم لیچ کینگ ... شما باید در محل نصب بازی بری و یک فایل به نام Realm list رو با notepad ویندوز باز کنی و ادرس realm list مولتن رو وارد کنی .... این فایل درون یکی از پوشه های محل نصب بازی هست دقیق نمیدونم کجاست

این رو میدونم.من میگم برای بازی در مولتن چه پچی رو نیاز دارم.
الان پچ من 4.0.0 هست برای بازی به چه پچی نیاز دارم و آیا نیازی به لانچر مولتن دارم یا نه؟
اگه میشه پچ ها رو لینک بزارید تا دانلود کنم.

یک چندت سوال دارم
1-توی سرور Wow-Zone چطور میشه بازی کرد من ID ساختم ولی انگار این بازی Launcher نداره؟
2-برای اینکه توی سرورهای پچ لیچ کینگ بازی کنم باید لیچ کینگ را گیر بیارم یا با کاتا هم میشه فقط باید لانپر ریخت؟(من تا آپدیت 4.3.2 بلیزارد را دارم)
3-این سرور Wow-Zone خوب هست حالا؟

سلام خدمت دوستان گل.اگه می شه یه سرور خوب واسه پچ 4.0.6 wow که هم ایرانی توش باشه هم جمعیتش زیاد باشه هم باگ نداشته باشه بهم معرفی کنید ممنون می شم.

---------- نوشته در 04:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:49 PM ارسال شده بود ----------

می شه یه نفر جواب منو بده خواهش می کنم. من تو سرور Molten ثبت نام کردم ولی هر چی تو سایتش گشتم launcher پیدا نکردم می شه لطفا راهنمایی کنید؟

سلام عیدتون مبارک
می خواهم یک اکانت بلیز بخرم ,در زمان خرید اکانت باید به چه چیزهایی توجه کنم ؟ چه کار کنم که دیگه فردی که به من اکانت می فروشه دیگر به اکانت دسترسی نداشته باشه؟ اصلا الان دیگه به صرفه هست که اکانت بگیرم؟ (من از زمان پچ sun well دیگه بازی نکردم) یک اکانت خیلی شاخ مثلا باید چند قیمت باشه؟در باره شارژ کردن اکانت با سیستم RAF بیشتر توضیح بدین اصلا خطر ban داره یا نه ؟ معذرت می خواهم اگر زیاد سوال کردم از شما متشکرم

سلام دوست عزیز ببخشید یه کم دیر جواب دادم

اصولا برای خرید اکانت باید یه سری اطلاعات رو از فروشنده اکانت تحویل بگیرید و این اطلاعات به شرح زیر است :
1. Account name که همون ایمیل مورد نظر است.
2. Password که کلمه عبور است .
3. رمز های CD - key که شامل Battlechest , Lichking , Cataclysm است.
4. Sercurity Question که سوال امنیتی است.
بعد از دریافت اطلاعات باید اغدام به تغییر Password و Email بکنید .
در این حالت فروشنده دسترسی به اکانت نخواهد داشت ولی اگه صاحب اکانت اغدام به پس گرفتن اکانت خود بکنه می تونه اکانت رو پس بگیره بدین منظور با فرستاندن اسکن کارت ملی خود به شرکت Blizzard بعد از مدتی اکانت برگردانده می شود به صاحب اصلی ( که کار عاقلانه ای نیست !!! )

یه اکانت شاخ هم می تونه بین 150 تا 250 هزار تومان قیمت داشته باشه .اگه وقت Level up کردن رو دارید خرید اکانت کار خوبی نیست ولی اگه وقت و حوصله دارید خودتون به اسم خودتون یه اکانت بسازید خیلی بهتره

در مورد RAF خطر BAN وجود دارد ولی خیلی کمه من خودم خیلی وقته از این راه نصف قیمت شارژ می کنم هیچ مشکلی نداشتم ولی اگر هم Ban شید راحت می تونید اکانت رو Unban کنید با یه Ticket به Blizzard

اگه سوالی داشتید در خدمتم

میشه در مور داین RAF توضیح بدید که به چه صورت هست ؟

Rafیا Recruit-a-friend به شما اجازه می دهد که دوستی که تا به حال WoW بازی نکرده به بازی با شما بپیوندد و از مزایایی چون : 1- Level up تا 80 با سرعت 3 برابر ( 3x Exp )
2- دریافت Mount XRocket دونفره 3- دریافت 1 ماه رایگان بهره مند شوید

در واقع شما با پرداخت پول می توانید از موارد 2 و 3 استفاده کنید ( با پرداخت پول کمتر حدود 50% کم تر )

البته برای استفاده از RAF باید اکانت شما غیر ایرانی با شد مثل انگلیس و سوید و ....

سوالی داشتید در خدمتم

سلام دوستان کی اینجا تو سرور Monster wow بازی میکنه؟
من اونجا باز ی میکنم ولی الان 3روزه وقتی میخوام برم تو ارور میده نمیزاره بیام تو. میخوام بدونم مشکل از منه یا دیگران هم این مشکلو دارند . ممنون میشم جواب بدید.

سلام دوستان کی اینجا تو سرور Monster wow بازی میکنه؟
من اونجا باز ی میکنم ولی الان 3روزه وقتی میخوام برم تو ارور میده نمیزاره بیام تو. میخوام بدونم مشکل از منه یا دیگران هم این مشکلو دارند . ممنون میشم جواب بدید.
سلام از realm اونجا پینگ بگیر با cmd ببین time out نمیده چون بعضی isp ها هر از چندی قاطی میکنند و اینترنت جهانی رو میبندند اگر time out داد از سا*س یا سرویس های مثل Lowerping استفاده کن فعلا هم بهترین سرور های رایگان برای Wow
Monster و molten هست البته 2تا ایرانی هم وجود داره یکی 30morgh یا pardis و دومی هم مال یکی از بکس اهوازه و به زودی راه میوفته شاید بشناسید طرف رو اسم هیروش quake هست.
-
-
-
-
در ضمن دوستانی که مشکل Launcherو یا پچ 4.3.4 برای بازی در molten دارند طبق آموزش زیر عمل کنند.
1. ابتدا Launcher سرور molten رو از اینجا دانلود کنید.
http://caspians.ir/Molten Launcher.rar
2.فایل زیر رو دانلود کنید و در محل wow کپی و اجرا کنید بر روی گزینه catalysm یا play کلیک کنید و صبر کنید برنامه فایل های مورد نظر رو بگیره بعد پچ شما به 4.1.0 تبدیل میشه در واقع downgrade میشه اون موقع میتونید روی هر سرور که پچ 4.0.6 رو داره بازی کنید البته به یاد داشته باشید نباید بعد از تنظیم realm فایل wow.exe رو اجرا کنید باید فایل eternion_13623.exe رو اجرا کنید.
http://down.eternion-wow.com/eternion_Launcher.exe
3.تنها کاری که باید بکنید این هست که ip سرور رو در realmlist وارد کنید در ضمن این سرور ها multi lang هستند یعنی فرقی نداره شما us یا eu داشته باشید برای تنظیم realmlist همینطور که میدونید باید به آدرس
X:\wow location\Data\enUS or EU بروید و realmlist.wtf رو با notepad باز کنید برای سرور molten این آدرس logon.molten-wow.com و برای سرور 30morg این آدرس 95.80.176.16 رو وارد کنید برای راحتی در استفاده از سرور ها میتونید از برنامه کمکی wowrm2 استفاده کنید برای دانلود از لینک زیر استفاده کنید.
http://caspians.ir/wowrm2.rar
4.به یاد داشته باشید برای بازی در بلیزارد کافیست دوباره از فایل wow.exe استفاده کنید.

آخرین ویرایش:
سلام

می خواستم بدونم کسی برنامه برای mining داره ؟

برنامه رو برای 3.3.5 میخوام . اسم برنامه هم نمیدونم ولی در اصطلاح mining bot گفته میشه

-----------

service.php

سلام

می خواستم بدونم کسی برنامه برای mining داره ؟

برنامه رو برای 3.3.5 میخوام . اسم برنامه هم نمیدونم ولی در اصطلاح mining bot گفته میشه

-----------

service.php

برنامه هست ولی ربات نیست که بره با هیروت برات vein جمع کنه من از برنامه ghaterer استفاده میکنم فایدش این هست که وقتی از یک vein استفاده میکنی ذخیره میشه و بعدا میتونی برگردی جای اون و وقتی ress شد ازش استفاده کنی من تونستم کلی khorium و titanum جمع کنم با همین addon البته بهتره برای راحت تر بازی کردن از addon به نام carbonite هم استفاده کنید لینک دانلود
Gatherer addon for 3.3.5 (WotLK) | WoW Spirits 3.3.5
Carbonite Addon for 3.3.5 | WoW Spirits 3.3.5

[h=6]من بازی اصلی رو تا پچ 4.3.4 دانلود کردم یعنی آخرین پچ ولی تو ایران هیچ سروری این پچو ساپورت نمی کنه راهی هس بتونم پچو کمتر کنم یعنی بیام چنتا آپدیت قبل تر مثلا 4.0.6 یا باید برم باز از اول دانلود کنم......؟[/h]

دوستان من الان 1 سال هست بازی نکردم
میخواستم امروز برم بازی کنم(سرور اصلی ) که نه ایمیل رو یادم میاد نه پسوورد:d:(
بنظر شما راهی هست ایمیلم رو بدونم چی زدم؟ تو هیستوری هست؟
یادمه قبلا یه فایل تکست دیدم که توش ایمیل و اینارو زده بود
البته ایمیلو دیشب با بدبختی یادم اومد ولی میزنم میگه ایمیل اشتباهه
ممنون میشم کمک کنید

سرور world of warcrat با بالاترین درصد فیکس ممکنه در ایران راه اندازی شد
شایان ذکر است که مسائلی مانند Guild و Spell و tallent و mastery که در بسیاری از سرورهای جهان فیکس نمی باشد در این سرور ضمن فیکس کامل دارای شرایط پایداری میباشد .
در ضمن Race : Goblin , Worgen بدون نقص میباشد که در بسیاری از سرورها دسترسی به آنان ممکن نیست .
امید لحظاتی خوش برای شما در این سرور
www.iranianwow.ir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or