سلام به دوست گرامی اقا امین این نظر لطفتونه...من هم مثل خیلیها که از قدیم در انجمن بازی سنتر به مردم شریف ایران راهنمایی و رفع مشکل کردند هستم و هدفم فقط رفع مشکل مردم عزیزم هست .در مورد اینکه تلوزیونهای LCD یا LED مشکل گرافیک کنسولهای قدیمی رو نشون میدند من با احترام بسیار زیاد در این خصوص موافق نیستم .چرا که کنسولهای قدیمی رزولیشن پایینی480 پی دارند که قبلا هم اشاره کردم .برای مثال ما ی تصویر کوچیک با این نوع رزولیشن رو نمیتونیم در تلوزیون LCD یا LED پخش کنیم یا بهتر بگم بازتر بکنیم تصویر هم تار و هم بیشتر شطرنجی نشون میدند .البته این مشکل به اینچ هم مربوط میشه مثلا هر چقدر اینچ تلوزیون بالاتر باشه کیفیت روبه بدتر شدن میره.و نهایتا برای اینگونه کنسولها LCD های 24 اینچ توصیه میشه ولی باز هم توجه کنید اون گرافیک شطرنجی گمتر موجوده.ی مثال شبکه های تلوزیونی ما قبلا از رزولیشن پایینی برنامه هارو پخش میکردند که نتیجش تصویر تار و کنتراست پایینی داشت .اما 1 سال پیش شبکه های صداوسیما برنامه هارو با فرمت اچ دی پخش کرد که کیفیت تصویر قابل مقایسه با قبل نیست.البته در کشورهای دیگه دارند از فرمت های 4 کی و 8 کی استفاده میکنند که این فرمت در ایکس باکس ایکس ایجاد شده...با تشکر بی نهایت اقا امین گل