amirali2387
کاربر سایت
بازی های eyetoy رو میشه داخل فلش ریخت و بازی کرد با دوربینش!!؟؟آره منم در کنار eyetoy یکی از اینا خریدم خیلی قشنگه![]()
بازی های eyetoy رو میشه داخل فلش ریخت و بازی کرد با دوربینش!!؟؟آره منم در کنار eyetoy یکی از اینا خریدم خیلی قشنگه![]()
نه متاسفانهبازی های eyetoy رو میشه داخل فلش ریخت و بازی کرد با دوربینش!!؟؟
دیسک هاش شرکتیه؟دوستان یه مدتیه خرید هامو از این سایت میگیرم
خیلی خوبه هم دردسر رایت و اینا ندارم هم خیلی شیک و بسته بندی شده بازی های پلی استیشن 2 رو انجام میدن
خرید بازی پلی استیشن 2
یوتوب رو ببینآموزش تعویض فلت لنز پلی دو هست ؟ من نمیدونم چجوری دقیق جا بزارمش ..چسب های بجا مونده از فلت قبلی و با چی پاک کنم بره؟
اگه واتزاپ داری پیغام بده تا راهنمایی کنم: 09363183057تعویض فلت نداشت کلا
باشه مرسی...فلت لنز فردا پس فردا دستم میرسه پیام میدم بهتاگه واتزاپ داری پیغام بده تا راهنمایی کنم: 09363183057
با تینر خیلی خوب تمیز میشه/برای گذاشتن فلت جدید حتما باید چسب قبلی فلت پاک بشه وگرنه لنز گیر میکنه.برای زدن فلت جدید اول خوب تنظیم کن بعد روکش فلت که چسب زیرش هست رو بردار بزن سر جاش جاش مشخصه کار سختی نیست.موقع زدن فلت به لنز به فلت زیاد فشار نیار چون زود قطع میشندآموزش تعویض فلت لنز پلی دو هست ؟ من نمیدونم چجوری دقیق جا بزارمش ..چسب های بجا مونده از فلت قبلی و با چی پاک کنم بره؟
آهان ...خیلی ممنونم بابت توضیحات کاملبا تینر خیلی خوب تمیز میشه/برای گذاشتن فلت جدید حتما باید چسب قبلی فلت پاک بشه وگرنه لنز گیر میکنه.برای زدن فلت جدید اول خوب تنظیم کن بعد روکش فلت که چسب زیرش هست رو بردار بزن سر جاش جاش مشخصه کار سختی نیست.موقع زدن فلت به لنز به فلت زیاد فشار نیار چون زود قطع میشند
خواهش میکنم امیر علی دوست گرامیآهان ...خیلی ممنونم بابت توضیحات کامل
نهدیسک هاش شرکتیه؟
اوکی. کاور و چاپ داره؟ قاب داره؟ آخه قیمت هاش بالاس.نه
ولی لنز دستگاهت اوکی باشه اجرا میکنه
من گاد آف وار 2 رو گرفتم ازش
گاد های شرکتیا ناقصه همه رو پل گیر میکنه این دو دیسکه بود کامل اورد بازی رو
یه پیچ هست طرف خودش رایت میزنه و روی دی وی دی هم چاپ عکس اصلی رو میزنه و پک هاشم مثل اصلیه..فک کنم هر بازی 15 باشه ...اگ داخل جعبه دی وی دی مخصوص باشه 30 بگیرهاوکی. کاور و چاپ داره؟ قاب داره؟ آخه قیمت هاش بالاس.