sina-ranger
کاربر سایت
بلهسلام پلی استیشن 2 اسلیم هم هاردخور میشه![]()
سلام پلی استیشن 2 اسلیم هم هاردخور میشه![]()
از کجا میتونم تهیه اش کنم منظورم اینه کدوم فروشگاه اینترنی اینو دارهسلام
میشه فقط یه برد مخصوص لازم هست hdd combo ps2 slim ..کمی هم لحیم کاری داره..
قبلأ خودم دو مورد داشتم اسلیم هارد خور سالیان دور فروختم..
ولی درکل ps2 فت بهتر دردسرش کمتر نهایت یه نتورکم آدابتور میندازی روش با یه هارد ..
View attachment 200884
از کجا میتونم تهیه اش کنم منظورم اینه کدوم فروشگاه اینترنی اینو داره
خب اون پولی که بر نتورک ادابتور و هارد میدی میتونی دوتا چشم مثل اینه بگیری چه کاریه
سلام خیرممنون
ولی مال من لنز نداره
یعنی هیچ راهی نداره؟
میشه ولی باید از هاردهای بزرگ 3.5 اینچی IDE استفاده کنی نه از هاردهای SATA /و ی تبدیل IDE /USB تهیه کنی این تبدیل برق هاردتو هم جدا ساپورت میکنه و بازی بدون مشکل اجرا میشه /فقط قبل از استفاده از هارد مثلا 160 گیگ باید فرمت 32 بشه بعد کابل USB رو به دستگات بزن اماده ریختن بازی هست عکس تبدیل در زیر هستسلام پلی استیشن 2 اسلیم هم هاردخور میشه![]()
سلامسلام خیر
کلا با نصبش که لنز اصلی هم باشه حدودا 450 هزار تومان /ولی بخدا نیازی نیست با این گرونی همون بازیهارو از روی فلش اجرا کن دوست عزیز با ارزوی موفقیتسلام
قیمت لنز و فلت و موتور و حق نصب لنز و اینایی که گفتم با هم چقدر میشه
اره خیلی بهتره...من یه فلش ۶۴ گیگ دارم ک ۱۸ تا بازی داخلشه ک بدون افت فریم میشه بازی کرد... البته با رم میکرو گوشی هم میشه بازی کرد ک کافیه رم ریدر گرفت وصل کرد ب کنسول ... یه فلش آدم بخره یا رم میتونه انواع بازی هارو باهاش اجرا کرد و باز بازی هارو حذف کرد و جدید ریخت اما دی وی دی الان حداقل ۱۵ تومنه ک عمرش هم کمه ... بهترین راه همین اجرای بازی از طریق فلش یا رم گوشیهکلا با نصبش که لنز اصلی هم باشه حدودا 450 هزار تومان /ولی بخدا نیازی نیست با این گرونی همون بازیهارو از روی فلش اجرا کن دوست عزیز با ارزوی موفقیت
کلا با نصبش که لنز اصلی هم باشه حدودا 450 هزار تومان /ولی بخدا نیازی نیست با این گرونی همون بازیهارو از روی فلش اجرا کن دوست عزیز با ارزوی موفقیت
اسم تم چیه؟اره خیلی بهتره...من یه فلش ۶۴ گیگ دارم ک ۱۸ تا بازی داخلشه ک بدون افت فریم میشه بازی کرد... البته با رم میکرو گوشی هم میشه بازی کرد ک کافیه رم ریدر گرفت وصل کرد ب کنسول ... یه فلش آدم بخره یا رم میتونه انواع بازی هارو باهاش اجرا کرد و باز بازی هارو حذف کرد و جدید ریخت اما دی وی دی الان حداقل ۱۵ تومنه ک عمرش هم کمه ... بهترین راه همین اجرای بازی از طریق فلش یا رم گوشیه