هرسوالی درمورد Ps2

باشه ...واسه نصب ک میوفته فردا صبح ولی امشب رایت و میکنم اون فایل رو هم کپی میکنم توی فلش ... مشکلی نیس یدفه بازی هم با اون برنامه خاص بریزم توی فلش؟
وقتی اون برنامه ایزورو رایت کردی اون دوتا فایلو کپی میکنی توی مموری کارت و دیگه نیازی نیست که توی فلشت باشند و باید پاک بشوند//برای نصب اون دوتا برنامه امشب توضیح میدم.برای ریختن بازی توی فلش به اون دوتا فایل نیازی نیست باید بازیرو تبدیل کنی تا برنامه OPL بشناسه

وقتی اون برنامه ایزورو رایت کردی اون دوتا فایلو کپی میکنی توی مموری کارت و دیگه نیازی نیست که توی فلشت باشند و باید پاک بشوند//برای نصب اون دوتا برنامه امشب توضیح میدم.برای ریختن بازی توی فلش به اون دوتا فایل نیازی نیست باید بازیرو تبدیل کنی تا برنامه OPL بشناسه
باشه مرسی

خواهش میکنم/فقط 90 درصد کار با رایت اون دی وی دی هست/اگه درست انجام بشه و لنزت بیارتش بالا تمومه
باشه رایت و انجامش میدم ...فقط مطمعنی ک یک بار قراره از دی وی دی استفاده شه؟ ینی بعد نصب دیگ واسه بازی نیازی نیست دی وی دی و استفاده کرد ؟بعد روی چند درصد بازی ها این روش جواب میده؟

باشه رایت و انجامش میدم ...فقط مطمعنی ک یک بار قراره از دی وی دی استفاده شه؟ ینی بعد نصب دیگ واسه بازی نیازی نیست دی وی دی و استفاده کرد ؟بعد روی چند درصد بازی ها این روش جواب میده؟
تکمیل شده به اینجا مراجعه کن موفق باشی دوست عزیز روش نصب free mcboot funtuna ps2

سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم
دستگاه PS2 ژاپنی من یه ارور میده
Disk Read Error
مشکل از کجاست؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
سپاس
سلام دوست عزیز یا لنز دستگات ضعیف یا ریجن اون بازی به دستگات نمیخوره/سوالی بود در خدمتم دوست عزیز

مادچیپ کجا قرار داره دقیقاً؟
دوست عزیز و گرامی اگه بازی از قبل اجرا میکرد الان نه دستگات مود چیپ داره و مشکل از لنز دستگات ولی نه برعکس از قبل هم اجرا نمیکرد دستگات مود چیپ یا همون کپی خور نیست / مشکل از لنز دستگات/برای مثال ساده اگه دستگات ماد چیپ نداشته باشه این ارور باید بیاد عکس زیر 199837

ممنونم که برام وقت گذاشتین دوستان
دوست عزیز و گرامی اگه بازی از قبل اجرا میکرد الان نه دستگات مود چیپ داره و مشکل از لنز دستگات ولی نه برعکس از قبل هم اجرا نمیکرد دستگات مود چیپ یا همون کپی خور نیست / مشکل از لنز دستگات/برای مثال ساده اگه دستگات ماد چیپ نداشته باشه این ارور باید بیاد عکس زیرView attachment 199837

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or