امیر جان منظور از کارت حافظه مموری سونی 2 هست؟این اکانت من توی تلگرامه اگ لطف کنین کاملشو بگین ممنون میشم
@amirali2387
امیر جان منظور از کارت حافظه مموری سونی 2 هست؟این اکانت من توی تلگرامه اگ لطف کنین کاملشو بگین ممنون میشم
@amirali2387
یه عکسی هم دیده بودم از همین فلش خور کردن.. توی عکس اسم opl نوشته بود.این روش هم همونه ؟امیر جان منظور از کارت حافظه مموری سونی 2 هست؟
امیر جان دوست عزیز به هر شکل و هر روشی که بخوای این برنامه رو نصب کنی/باید اون برنامه که برات گذاشتم رو روی دی وی دی رایت کنی//منظورم نرم افزارAll PS2 Slims - English language که هاوی فایل ایزو هست//باید اینو رایت کنی تا دستگات اماده نصب برنامه های دیگه بشهبله
بله ولی اون بیشتر برای کنسول های زیر 90000 هست//کارشون با هم فرقی نداره/فقط این برای 90000 راحتیه عکسی هم دیده بودم از همین فلش خور کردن.. توی عکس اسم opl نوشته بود.این روش هم همونه ؟
باشه ... پس من یه کارت حافظه میخرم و کاری ک گفتی و میکنم ...انجام دادم بهتون میگم حتما ..مرسیامیر جان دوست عزیز به هر شکل و هر روشی که بخوای این برنامه رو نصب کنی/باید اون برنامه که برات گذاشتم رو روی دی وی دی رایت کنی//منظورم نرم افزارAll PS2 Slims - English language که هاوی فایل ایزو هست//باید اینو رایت کنی تا دستگات اماده نصب برنامه های دیگه بشه
امیر جان اجازه بده ی چیزی رو بگم//1 شما به یک کامپیوتر نیاز داری اگه قیمتش هم 50 هزار تمن باشه اشکال نداره/2 بهتره بگم 90 درصد کار با رایت اون دی وی دی هست 10 درصدش هم نصب برنامه/3برای بازی کردن از هارد یا فلش شما باید بازی رو تبدیل کنی حالا یا دانلود کرده باشی یا بازیشو داشته باشی//پس به ی کامپیوتر نیاز داری//بخدا همه کار رو از 0 تا 100 توضیح میدم حتی تبدیل بازی/باور کن همشو خیلی زود یاد میگیری نهایتش 20 دقیقه//فقط به ی کامپیوتر نیازهباشه ... پس من یه کارت حافظه میخرم و کاری ک گفتی و میکنم ...انجام دادم بهتون میگم حتما ..مرسی
من لب تاپ دارم ..قبلا هم بازی رایت کردخ بودم واسه کنسول قبلیم .. مشکلی نیس میتونم بازی هارو دانلود کنم بصورت فایل iso..ولی خب تا مموری کارت محرم نمیشه نصب کرد دیگ درسته?امیر جان اجازه بده ی چیزی رو بگم//1 شما به یک کامپیوتر نیاز داری اگه قیمتش هم 50 هزار تمن باشه اشکال نداره/2 بهتره بگم 90 درصد کار با رایت اون دی وی دی هست 10 درصدش هم نصب برنامه/3برای بازی کردن از هارد یا فلش شما باید بازی رو تبدیل کنی حالا یا دانلود کرده باشی یا بازیشو داشته باشی//پس به ی کامپیوتر نیاز داری//بخدا همه کار رو از 0 تا 100 توضیح میدم حتی تبدیل بازی/باور کن همشو خیلی زود یاد میگیری نهایتش 20 دقیقه//فقط به ی کامپیوتر نیازه
تا مموری کارت نگیرم نصب نمیشه دیگ درسته؟من لب تاپ دارم ..قبلا هم بازی رایت کردخ بودم واسه کنسول قبلیم .. مشکلی نیس میتونم بازی هارو دانلود کنم بصورت فایل iso..ولی خب تا مموری کارت محرم نمیشه نصب کرد دیگ درسته?
آها باشه حتمابرای رایت برنامه All PS2 Slims - English language با IMGBURN که بالا هست به صورت تصویر انجام شهView attachment 187730View attachment 187731
باشهبهتر که لب تاپ داری فعلا این دی وی دی رو رایت کن داخل دستگات قرار بده تا اجرا بشه بعد از اجرا تصویر به شکل زیر میشه تا مموری کارت تهیه بشهView attachment 187737
گفته بودی یه برنامه رو بریزم داخل فلش ...اونو بی زحمت آموزش بده ک اینم انجام بدم...چون با کامپیوتر دوستم باید انجام بدم ...یدفه بعد رایت کردن اون فایل اینکارو هم انجام بدم ...کپی کنم اون فایل روی داخل فلش یا اینکه کاره خاصی هم باید انجام داد؟برای رایت برنامه All PS2 Slims - English language با IMGBURN که بالا هست به صورت تصویر انجام شهView attachment 187730View attachment 187731
مموری کارت و تهیه کردمبهتر که لب تاپ داری فعلا این دی وی دی رو رایت کن داخل دستگات قرار بده تا اجرا بشه بعد از اجرا تصویر به شکل زیر میشه تا مموری کارت تهیه بشهView attachment 187737