هرسوالی درمورد Ps2

سلام
من میخوام یه ps2 بخرم.الان چه مدل هایی هست و کدوم مدل رو بخرم بهتره؟
پسر خالم یه ps2 خرید 2 سال پیش تا حالا 3 بار لنز دستگاه خراب شد...البته سی دی های کپی هم توش میزاشت.
میخواست بدونم نوع سی دی هم تو خرابیش تاثیر داره؟
-----------------
ویرایش:ممنون از دوستان بابت زحمات شبانه روزی,اطلاعات مورد نظر دریافت شد.

آخرین ویرایش:
با سلام و خسته نباشید
ببخشید . من مورتال کمبت Shaolin Monks بازی می کنم . حدود دو ساله . ولی از 68 Secret تونستم 48 تاشو پیدا کنم
کسی هست بتونه کمکی کنه که بقیه هم پیدا کنم؟
ممنون

سلام بچه ها.میبینم که اینجا خیلی ها دنباله نتورک اداپتور واسه ps2 ان.کسی خواست پیام بده آدرس بدم بره بگیره خودم 5 تا گرفتم چند ماه پیش.اما چند تا سوال دارم از اونایی که ps2 سری فت دارن و هارد وصل کردن بش و اصلاعات کامل دارن.
اول یه توضیح مختصری برای وصل کردن هارد به ps2 از سری فت بدم هم واسه اونایی که یاد ندارن هم واسه مشکلایی که خودم دارم.
چیزایی که لازم داریم و باید انجام بدیم
ps2 از سری فت.
مودچیپ یا همون آی سی که باید روی برد نصب شه به نام mobo که ورژن بندی داره.
نتورک آداپتور یا به قوله مغازه دارا کپچر
هارد IED .ظرفیت هارد دسته خودتونه هر چه بیشتر بازیه بیشتر
نرم افزاری برای فرمت هارد که PS2 بتونه بشناسه اونو(که نمیدونم چیه و اولین سوالم اینه)
نرم افزار WINHIP برای ریختنه بازی توی هارد
خوب اول مودچیپ رو روی برد دستگاه مچسبونی و بعد با همون نرم افزاری که نمی دونم هارد رو فرمت میکنی و بعد با WINHIP از طریق PC بازی هایی که به صورت ایمیج دارین رو انتقال میدین به هارد و بعد بازی میکنین.
هر کی مشکل داشت بگه تا راهنماییش کنم تا جایی که بتونم.چه نرم افزاری چه در مورد خرید قطعات.
حالا چند تا سوال:
1- اون نرم افزاری که هارد رو فرمت میکنه که دستگاه بعد از بازی ریختن هارد رو بشناسه چیه؟
2- کسی تونسته بازی های PS1 رو با هارد اجرا کنه؟ خیلی درگیره اینم
3-بعضی از بازیها رو که میریزی توی هارد اجرا نمیشن چرا؟
من دقت کردم دیدم بیشتر بازیهایی که اجرا نمیشن به صورت CD هستند اما مخصوصه PS2 ان.بعد یه سرچی زدم توی اینترنت و آموزش تبدیل CD به DVD بازیهای PS2 رو پیدا کردم و یاد گرفتم و روی بازیه Jet Li Rise to Honor انجام دادم و نتیجه گرفتمو اجرا شد اما چند تا بازیه دیگه رو که انجام دادم جواب نداد. حالا کسی میدونه علت چیه؟؟؟
اینا کل مشکلات من توی این کار بود هر کسی بتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم واقعا.
کسی هم اگه مشکلی داشت یا همینجا بگه تا بقیه بچه ها هم استفاده کنن یا پیام خصوصی کنه، شماره تلم خواستین بگین بدم.
قبل از این کار خودم توی این سایت با چند نفر مشاوره کردم که بهم یاد بده هارد خور کردنو، کلی هم پست زدم اما کسی نتونست چیزی بهم یاد بده،یکی از پست هام هم چند صفحه قبله اما واسه چند ماهه پیشه که هیچ اطلاعاتی نداشم از این کار تا بلاخره یاد گرفتم حالام در خدمته شمام.
با تشکر از بچه هایی که منو راهنمایی کردن.

سلام من دیروز یه دسته بیسیم پی اس 2 برای یکی از بچه ها از توپخونه خریدم اما امروز زنگ زد گفت هر کاری میکنه نمیتونه دسته رو راه بندازه و باهاش بازی کنه لطفا راهنمایی کنید ممنون
http://76.my/Malaysia/brand-sony-playstation-2-ps2-wireless-controller-2-4g-1102-12-QiLing@4.jpg
سلام داداش چند گرفتی؟

سلام من دیروز یه دسته بیسیم پی اس 2 برای یکی از بچه ها از توپخونه خریدم اما امروز زنگ زد گفت هر کاری میکنه نمیتونه دسته رو راه بندازه و باهاش بازی کنه لطفا راهنمایی کنید ممنون
http://76.my/Malaysia/brand-sony-pla...2-QiLing@4.jpg

من کلی دنبال یه دسته خوب واسه PS2 گشتم
بهترینش اینه ولی هر کاری کردم نتونستم توی ایران پیداش کنم
حتی با آواژنگ هم صحبت کردم برام بیاره گفت که دیگه نمیارن و یه مدت بوده و بعد دیدن فروش نداره دیگه نیاوردن
این هست
12568469008967.jpeg

شما گشتی این رو پیدا نکردی؟
بعد این که گرفتی کیفیتش به دسته اصلی میرسه؟ منظورم دکمه ها و آنالوگ هاش هست.
بعد چند تا باطری می خوره؟ قلمی یا نیم قلمی؟
روش استفادش که خیلی ساده هست. اون وایرلیس رسیورش رو بزن به PS2 و دسته رو روشن کن. البته اول باید کنسول روشن باشه و الا کار نمی کنه
ممنون می شم جواب بدی به همه سوالات
لطف کن آدرس و اسم مغازه ای که خریدی رو هم بده

منم میخوام بگیرم اما نمیدونم چه مدلی و از کجا بگیرم.
راستی دارم کار میکنم که بازیهای ps1 رو از روی هارد توی ps2 اجرا کنم اما 2 هفته است که هیچ نتیجه ای نگرفتم.از بچه هایی که میتونن راهنمایی کنن ممنون میشم.آخه خیلی کارم گیره.
فقط 2 تا بازی شو میخوام یکی کراش مسابقه با فوتبال همین

من کلی دنبال یه دسته خوب واسه PS2 گشتم
بهترینش اینه ولی هر کاری کردم نتونستم توی ایران پیداش کنم
حتی با آواژنگ هم صحبت کردم برام بیاره گفت که دیگه نمیارن و یه مدت بوده و بعد دیدن فروش نداره دیگه نیاوردن
این هست
12568469008967.jpeg

شما گشتی این رو پیدا نکردی؟
بعد این که گرفتی کیفیتش به دسته اصلی میرسه؟ منظورم دکمه ها و آنالوگ هاش هست.
بعد چند تا باطری می خوره؟ قلمی یا نیم قلمی؟
روش استفادش که خیلی ساده هست. اون وایرلیس رسیورش رو بزن به PS2 و دسته رو روشن کن. البته اول باید کنسول روشن باشه و الا کار نمی کنه
ممنون می شم جواب بدی به همه سوالات
لطف کن آدرس و اسم مغازه ای که خریدی رو هم بده

دوست عزیز من این مدل رو تو توپخونه ندیدم کلا 2 مدل دیدم که یکیش خیلی کودکانه بود و یکی هم همینی که خریدم کیفیتش به دسته اصلی نمیرسه اما بد هم نیست 2تا باطری نیم قلمی میخوره و روش استفادشم به این شکل که اول رسیور رو به دستگاه میزنی و دکمه روشو میزنی و بعد 2 تا دکمه سلکت و آنالوگ سمت چپ رو دسته رو همزمان نگه میداری تا وصل بشه
من از توپخونه گرفتم 25000 ولی اسم فروشگاه رو یادم نیست موفق باشی

لوازم جانبی ps2

سلام به همه دوستان.:d:x
اگه میشه لوازم جانبی ps2 مثل eye toy , ... رو معرفی کنید و بگید که از کجا میتونم تهیه کنم؟ من کرج هستم.;;)
ایا برای پی اس 2 دسته بیسیم و فرمون و تفنگ و از این چیزا وجود داره یا نه؟
این هارد پی اس 2 چیه ؟ چه فایده ای داره و قیمتش چنده؟

یه PS2 یکی از دوستان بهم داده
مشکلش اینه که بعضی از بازی ها رو اجرا نمیکنه و بعضی ها رو تا منو میاره بعد دیگه گیر میکنه
به نظر شما مشکلش از چیه ؟ درست شدنی هست ؟

یه PS2 یکی از دوستان بهم داده
مشکلش اینه که بعضی از بازی ها رو اجرا نمیکنه و بعضی ها رو تا منو میاره بعد دیگه گیر میکنه
به نظر شما مشکلش از چیه ؟ درست شدنی هست ؟

به نظر من از لنزش هست(به احتمال خیلی زیاد)

آره چرا درست نشه فوقش اینکه لنز نو جاش میذارن

• Like
Reactions: kasra_s_741
کوچیکا بهترن

ولی اگه PC داری نگیر دیگه PS2
بشین با شبیه ساز با کیفیت بالا بازی کن
براي من با يك سي پي يو دو هسته اي رم دو گيگ و گرافيك 8800 با فريم 19 بازي مي آورد به نظر من اگر سيستم قوي نداريد طرفش نرويد و برويد همين سوني دو را بخريد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or