هرسوالی درمورد Ps2

با سلام....
دوستان چند روز پیش دوستم داشت بازی میکرد ک از سر شوخی یهو دسته رو کشید و سیم دسته کش آورد...ازون ب بعد دیگه دسته کار نمیکنه....
وقتی هم ک ب کنسول وصلش میکنم دستگاه نمیشناستش و ارور میده...
دسته رو باز کردم و سیمایی ک از سوکت دستگاه تا کنسول میادو چک کردم...8تا سیم بود ک فقط 6 تاش راه میداد....ب عبارتی دو تا از پینای سوکت ارتباطی با دسته نداشت....یعنی مشکل از همینه؟؟جرات نکردم دسته سالمه رو وا کنم و ببینم اونم این شکلیه یا نه....کسی مداری چیزی ازش داره برام بذاره....
راستی ،ی چیز بیضی شکل رو سیمش هست ک نویز گیره،اونم شل شده و تو طول سیم خرکت میکنه!!میتونه ربطی ب این داشته باشه؟؟
اگه از خود سوکت باشه راهی برای باز کردنش هست؟؟
مرسی

با سلام....
دوستان چند روز پیش دوستم داشت بازی میکرد ک از سر شوخی یهو دسته رو کشید و سیم دسته کش آورد...ازون ب بعد دیگه دسته کار نمیکنه....
وقتی هم ک ب کنسول وصلش میکنم دستگاه نمیشناستش و ارور میده...
دسته رو باز کردم و سیمایی ک از سوکت دستگاه تا کنسول میادو چک کردم...8تا سیم بود ک فقط 6 تاش راه میداد....ب عبارتی دو تا از پینای سوکت ارتباطی با دسته نداشت....یعنی مشکل از همینه؟؟جرات نکردم دسته سالمه رو وا کنم و ببینم اونم این شکلیه یا نه....کسی مداری چیزی ازش داره برام بذاره....
راستی ،ی چیز بیضی شکل رو سیمش هست ک نویز گیره،اونم شل شده و تو طول سیم خرکت میکنه!!میتونه ربطی ب این داشته باشه؟؟
اگه از خود سوکت باشه راهی برای باز کردنش هست؟؟
مرسی
با سلام....
دوستان خودم درستش کردم با ی کم تلاش:)
گفتم کاری ک کردم رو بگم شاید ب درد کسی بخوره;)
ی دستور العمل کوچولو برای تعمیر دسته ی پلی استیشن:
بهترین راه برای تعمیر دسته هایی ک این مشکل رو دارن اینه....
اول دسته رو باز کنین و با مولتی متر یا تستر ببینین کدوم پین ها و کنتاکت ها اتصالشون قطع شده..رو کاغذ مدارشو با ذکر رنگ سیم و شماره پین و ... بیارین...بعد ی کم قبل از سوکت رو لخت کنین و ببینین مدار از کنتاکت های لحیم شده تا اونجا راه میده یا نه.اگه بده ک از سوکته و کلی دردسر داره...
اما اگه نداد ،بهترین و بی دردسر ترین راه اینه ک ی سیم تلفن بیارین و از کنتاکت قطع شده تا قبل سوکت سیم وصل کنین،بعد بذارین کنار سیم اصلی و با چسب برق بهش باندل کنین....قشنگ نیس،اما کم خرجه
N_aggressive%20%284%29.gif
بهرحال بهتر از خریدن دسته نو هست
N_aggressive%20%2827%29.gif

ازین سایت میتونین استفاده کنین:
http://moddedbybacteria.freeforums.org/ps2-controller-wiring-connections-t221.html

برای رایت بازی ها باید دیسکی که میخوره به PS2 استفاده کنید
من خیلی دیسک ها رو امتحان کردم
بهترین اون ها ورباتیم هست که واقعا عالی کار می کنه
بعدش بهتر از پرینکو نیست. درسته کیفیتش به ورباتیم نمی رسه ولی بازم از هیچی بهتره
هیچ دیسک دیگه ای به غیر این دو تا نخورد الا یکی دو مدل متفرقه که بعضی اوقات اذیت می کرد
البته فراموش نشه که روی 4 ایکس باید رایت بشه نه بیشتر
بیشتر هم بشه مشکلی نداره ولی بعد از مدتی دیسک ها رو باید بندازین سطل آشغال
PS2 فیلم دی وی دی هم اجرا می کنه ولی دی وی دی با پدر مادر و این دی وی دی های دست ساز ایرانی به هیچ وجه اجرا نمی شن و باید منوی اصلی باشن و ساختارشون بهم نخورده باشه

سلام دوستان يه مشكلي برام پپيش اومده لطفا" كمكم كنيد[-o<.

من چند روزپيش پي اس 2 خراب شد رفتم يكي ديگه خريدم ولي اين جديده بازيهاي پلي 1 بد اجرا ميكنه وقتي ميخام بازي كنم تصويرحدودا" 1 اينچ ميره بالا و تصويرو كامل نميتونم ببينم.
مشكل از كجاست؟.
البته قبليه هم همچين ايرادي رو داشت ولي دو سه بار دستگاه ري استارت ميكردم مشكل حل ميشد.
نميشه از ببعضي از بازيهايه پلي 1 گذشت.

من چند روزپيش پي اس 2 خراب شد رفتم يكي ديگه خريدم ولي اين جديده بازيهاي پلي 1 بد اجرا ميكنه وقتي ميخام بازي كنم تصويرحدودا" 1 اينچ ميره بالا و تصويرو كامل نميتونم ببينم.
مشكل از كجاست؟.
البته قبليه هم همچين ايرادي رو داشت ولي دو سه بار دستگاه ري استارت ميكردم مشكل حل ميشد.
شما با چه بازی چنین مشکلی داری ؟
داخل Options بازی به Screen Position سر زدی ؟

مشكل از كجاست؟.
كسي نبود جواب مارو بده؟:((.

كسي نبود جواب مارو بده؟:((.
واقعا نمیدونم چی بگم. من خودم اجرا میکنم مشکلی ندارم. در ضمن شما میتونی بازی های PS 1 رو با تاپ ترین گرافیک روی PC اجرا کنی. اگه خواستی بگو واست امیولیتور رو آپلود کنم و تنظیماتشم بهت بگم.

با همه بزياهايه پلي 1.
بله به Screen Position بازيها سر زدم ولي فكر نكنم مشكل از اونجا باشه!.
من با خود بازی های پلی دو همین مشکل رو داشتم و مشکل با همون تنظیمات داخل بازی برطرف می شد و اصلا بازی های پلی 1 اجرا نمی شه!
اگه راهی هست بگید منم بتونم این سه شماره کراش رو روی پلی 2 برم!:دی من هر موقع میزارم نمی خونه و ارور میده که دیسک قابل خوندن نیست. البته شنیدم که با یکی دو بار ریست بازی اجرا میشه ولی اونجوری اصلا خوشم نمیاد چون کنسول به فنا میره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or